Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 63 193
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
и с хистероскопия могат да ги запушат.
ама и там е необратимо.
Бамбарадамбара, а след хистероскопията веднага на следващия цикъл ли може да се започне опит или се изчаква и ако да, колко?

# 661
  • София
може, то и след лапароскопия може.

# 662
  • София
Бамба, досега не съм чула да се прави хистеро за прекъсване на тръби  Shocked Сигурна ли си?
Деа, лекарката може и да се смени.
Прави се, за справки Виконтето Mr. Green

# 663
Кате, стискам ти палци Praynig

# 664
Здравейте,радвам се,че най-накрая мога да се присъединя към вас.След три години и половина неуспешни опити,получихме така чаканите документи за инвитро.Ние сме със мъжки фактор.Искам да пожелая късмет на всички и скоро да се сдобием с по едно малко човече. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 665
imam edno pitane,momi4eta.v momenta sam v ovulaciq,pravihme s majo kakvoto trqbva Wink,na 9-ti imam pregled predi zapo4vane na invitro.s neizqsnen sterilitet sme i vse se nadqvam..... ta si misleh,ako ne6to e stanalo,pre4i li vaginalnq ehograf? newsm78 s dve dumi,rano 6te e za test,a ako ima ne6to..?!

# 666
  • Sofia
Тиквичке, с вагинален ехограф прегледждат до началото на 4 месец от бременността, а когато се налага дори и след това. Спокойно Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 19:23 от max17

# 667
to nai-veroqtno pak ni6to nqma da e stanalo,ama nali pusta nadejda.....vse se nadqvame,nali znaete kak e.tova me uspokoi,za6toto ne iskam da se darja isteri4no pred lekrkata,6te si re4e"tiq d o invitro stignaha,a se tra6kt da ne im srate ne6to ot vaginalniq ehograf..."tq e golqm pi4,ama men malko me e sram da se ligavq za 6tqlo i ne6tqlo,ta  zatova parvo vas da popitam.mersi za otgovora Laughing

# 668
Вагиналния ехограф не е опасен. опасно е ако се поставя спекулум и се бърка. Така, че спокойно. Мен доктора винаги си ме преглежда на вагинален. аз утре  влизам в 4-ти месец, на преглд съм към края на май и тогава вече не знам как ще ме преглежда.

# 669
  • София
Бамба, досега не съм чула да се прави хистеро за прекъсване на тръби  Shocked Сигурна ли си?
При мен ги запушиха отвътре с ток-електрокоагулация, но не бяха цели тръби, а малка част останала неизрязана след извънматочните. Много по щадящ вариант е това.

# 670
  • София
Здравейте.
Дали има скорошна тема от къде и на какви цени могат да бъдат закупени различните лекарства за стимулация?
Не открих скорошна и мисля да пусна, ако няма.
В сряда пуснах изследвания в подготовка за инвитро и после се оказа, че съм ги пуснала с надценка от 25 процента  ooooh!. Не ми се ще да повтарям тази грешка и с лекарствата...  Crazy

# 671
Здравейте.
Дали има скорошна тема от къде и на какви цени могат да бъдат закупени различните лекарства за стимулация?
Не открих скорошна и мисля да пусна, ако няма.
В сряда пуснах изследвания в подготовка за инвитро и после се оказа, че съм ги пуснала с надценка от 25 процента  ooooh!. Не ми се ще да повтарям тази грешка и с лекарствата...  Crazy

newsm10 newsm47 smile3521  Аз съм за !!!  ( сори за спама   Mr. Green )

# 672
Здравейте,днес сутринта бях на преглед,казаха че всичко е наред и от днес може да започна да си слагам Менопура(150) и в сряда ще видим колко са пораснали. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Успех на всички.

# 673
 Мисля,че Турция си остава добрия вариант.Аз съм си взимала от там.

# 674
  • Sofia
Момичета, моля ви помагайте, трябва ми спешно работеща клинична лаборатория във Варна за да пусна ФСХ и естрадиол? Предварително ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт