Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 52

• 63 189
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте мили момичета, обръщам се към вас, тай като виждам, че вие сте минали по пътя, по който аз тръгвам за първи пъти и съм адски объркана и притеснена. Става въпрос, че стартирам инвитро процедурата, но имам проблеми с щитовидната жлеза ТСХ-то ми играе, въпреки че антителата са в норма. В момента е в норма и пия Еутирокс. Искам да попитам тези които са имали подобен проблем увеличена ли им е била дозата на лекарството по време на процедурата, въпреки че ТСХ е в норма /само превантивно/ или не? Благодаря предварително и много успех на всички!!!  Praynig Praynig Praynig

# 676
По принцип преди стартиране на процедура се изследва ТСХ, ако има проблем, се назначава нова доза. Следващото изследване е или при положителен тест за бременност, или около 2 месеца след стимулацията.

# 677
  • София
ТСХ трябва да ти е под 2,5.
Ако е така- няма нужда да увеличиш дозата. При бременност се увеличава.

# 678
Ох, момичета, ако знаете как само ме успокоихте, направо се бях побъркала!!!  Hug  Hug Моя приятелка каза че нейната ендокриноложка превантивно е увеличила дозата, преди инжекциите за инвитрото, тъй като аз започнах процедурата преди няколко дни /т.е. първите инжекции предполагам че са блокаж/ обаче не ми промениха нищо в дозата на Еутирокса реших, че покрай другите проблеми не сме обърнали внимание на това. Точно преди процедурата беше 2,4 дано не мръдне повече! Много благодаря!  Hug Hug Hug

# 679
Здравейте,днес трябваше да бъде първата ми процедура с иглотерапия заедно с ин витроро което започнах,но некадърна мед.сестра ми беше загубила епруветката с кръв от събота и бяха забравили да ми изпратят урината в лабораторията.Бях меко казано ядосана,но нямаше какво да се направи,кръвните трябва да са от 1-3 ден на цикъла,а уринана от 1 ден и за 24 часа,и сега ме прецакаха.Защото тази процедура с иглотерапия я предлагат само с първия цикъл инвитро.Дано да е за хубаво,винаги така си повтарям Simple Smile Simple Smile Simple Smileцелувки на всички.

# 680
Здравейте,искам да попитам при отложен трансфер,поради хиперстимулация,за колко време се възтановиха яйчниците ви и веднага на следващият месец ли направихте ЗЕТ?
Благодаря ви!

# 681
Подарявам лекарства
Prednol 16 mg срок на годност 07/2014 г
Меtfogamma  500 mg срок на годност  12/2016 г
Parol 500 mg срок на годност 10/2016 г
Дехидрокортизон 5 mg. срок на годност 03/2015 г

# 682
  • София
Аз още не знам какви лекарства ще ми трябват  Crazy. Иначе бих се възползвала, защото ще сме със самофинансиран опит   bouquet
Пускам едно линкче за общинската програма на Пловдив за асистирана репродукция, ако някой го интересува:
http://ehograf. info/content.php?cont=2428
Тъй като излиза като спам, съм сложила интервал преди info. Копирайте адреса и махнете интервала, на когото би му била полезна информацията де  Wink.

# 683
Здравейте момичета, записвам се да ви следя.

# 684
По принцип преди стартиране на процедура се изследва ТСХ, ако има проблем, се назначава нова доза. Следващото изследване е или при положителен тест за бременност, или около 2 месеца след стимулацията.

Не по-рано от 45 дни след започване приема на лекарства.

# 685
Аз още не знам какви лекарства ще ми трябват  Crazy. Иначе бих се възползвала, защото ще сме със самофинансиран опит   bouquet
Пускам едно линкче за общинската програма на Пловдив за асистирана репродукция, ако някой го интересува:
http://ehograf. info/content.php?cont=2428
Тъй като излиза като спам, съм сложила интервал преди info. Копирайте адреса и махнете интервала, на когото би му била полезна информацията де  Wink.

Благодаря !!!  newsm10 newsm47 newsm51

# 686
Здравейте момичета , стартираме тоя месец инвитро. Стимулацията за сега ще е с Фемара за три дни, после след преглед ще видим..Има ли някоя сред вас която е стимулирана с Фемара?

# 687
  • София
Здравейте   bouquet.
За първи път пускам AMH и Inhibin B. Сега са ми излязли резултатите и единият е извън референтните стойности:
AMH ( анти Мюлеров хормон )   3.11   ng/ml   1.00 - 6.80
inhibin B (Инхибин Б)   22.33   pg/ml   40 - 200
Трябва ли да се притеснявам  newsm78. След трета инжекция Золадекс съм - т.е. с подтиснат цикъл - не знам това оказва ли влияние.
Самата стимулация ще започваме след поне 25 дни.

# 688
 Hug Момичета, как се чувствате по време на стимулация? Водите ли си нормален начин но живот ? В смисъл  спазвате ли някакъв режим,лежане ,  повече почивка,ходите ли на работа?Живот и здраве  другият месец стартираме ,а работя на смени и искам да знам как е.

# 689
  • Живее на Луната
При мен всичко си е както обикновено, само накрая яйчниците понатежават, но не е проблем да си работиш стига работата ти да не е физическа.

Общи условия

Активация на акаунт