Боя за коса - Вlond 35 - Клуб на блондинките

• 153 360
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, отчитам се със снимките, които обещах. Цветът е далеч от идеален, наясно съм. Поствам ги, защото обещах на някои от вас, с които дълго сме се подкрепяли в темите.   Heart Eyes       Hug
http://prikachi.com/images/344/6973344w.jpg
http://prikachi.com/images/343/6973343R.jpg

# 61
Момичета, отчитам се със снимките, които обещах. Цветът е далеч от идеален, наясно съм. Поствам ги, защото обещах на някои от вас, с които дълго сме се подкрепяли в темите.   Heart Eyes       Hug
Благодаря за снимките! Странно ми е да те видя с цвят, различен от русия  Laughing Поздравления за умелото преливане на естествен цвят- боя. Определено се иска доста сръчност и търпение. От кога и аз мечтая за тази стъпка, но по-лесно ми е с боята  ooooh!
Поръчах си поредната боя  Лакме, този път 9-ка, постепенно ще преценя дали искам 8-ца или 7-ца. 6 ми е по-тъмно от естествената.

# 62
Feeling, много естествен цвят си постигнала, поздравления  Hug Моят цвят в момента е почти същия като твоя  Laughing Виждам, че и при теб отгоре косата е по- светла и седи като на кичури, а отдолу и в корените е по-тъмна.

# 63
 Feeling напротив цвета ти е идеален. Peace Толкова е приятен с леко по-светлите дължини . Изобщо не си прави труда да ги уеднаквяваш. Много е приятно и изглежда като естествено изсветляване от растежа на косата.

# 64
  • В полите на Пирин планина
Feeling напротив цвета ти е идеален. Peace Толкова е приятен с леко по-светлите дължини . Изобщо не си прави труда да ги уеднаквяваш. Много е приятно и изглежда като естествено изсветляване от растежа на косата.

Абсолютно! Страхотно си се справила  Peace

# 65
Завръщам се в темата, след известно време отсъствие от клуба на блондинките.  Peace До скоро бях брюнетка. Косата ми много живна с тъмния цвят, но бързо ми омръзна и се завърнах към русото. По-късно ще сложа и снимка на цвета си в момента.  Peace

Feeling, много приятен цвят!  Heart Eyes Поздравления!  Simple Smile

# 66
Много сте мили!   Heart Eyes

Виждам, че и при теб отгоре косата е по- светла и седи като на кичури, а отдолу и в корените е по-тъмна.

О, абсолютно! Най-горния пласт винаги пръв изсветлява при мен. И докато бях руса, все най-светъл беше.
Имам в запас още една Кюн, но се удържам - търпи се сякаш.
Това е боя на близо 2 месеца, днешни са снимките.

# 67
Feeling, според мен няма смисъл от повече боядисване. Така ти е добре! Simple Smile
На мен ми харесва  Heart Eyes
Ако не бях побеляла толкова много и аз щях да спра да се боядисвам  Rolling Eyes

# 68
Feeling, според мен няма смисъл от повече боядисване. Така ти е добре! Simple Smile
На мен ми харесва  Heart Eyes
Ако не бях побеляла толкова много и аз щях да спра да се боядисвам  Rolling Eyes

Благодаря!   Heart Eyes 

# 69
ох да ви се оплача,боядисах се с тази боя индола,ама пак не стана цвета,който очаквах  Close  все пак е по-светло от другите бои които съм използвала и ако правя сравнение между Лакме и Индола,Лакмето много силно миришеше и много ме сърбеше скалпа с нея като стоях,тази сърби минутка-две,даже ми се струва че лакмето е по-силна ,а не се получаваше тоя цвят.Имах окислител 12 и 9 много умувах в салона кой да сложим,защото исках да боядисам корените и още 7-8 см да си доизравня света на изрусените дължини и корените ,почти се получи,ама не напълно.Използвахме 9 окислител,пък следващия път само корена ще боядисвам с 12,ама дали не трябваше и тея 7-8 см да ги мацнем с 12ка...хич не ми се иска да ги боядисвам отново  Rolling Eyes

# 70
Момичета, отчитам се със снимките, които обещах. Цветът е далеч от идеален, наясно съм. Поствам ги, защото обещах на някои от вас, с които дълго сме се подкрепяли в темите.   Heart Eyes       Hug
Благодаря за снимките! Странно ми е да те видя с цвят, различен от русия  Laughing Поздравления за умелото преливане на естествен цвят- боя. Определено се иска доста сръчност и търпение. От кога и аз мечтая за тази стъпка, но по-лесно ми е с боята  ooooh!
Поръчах си поредната боя  Лакме, този път 9-ка, постепенно ще преценя дали искам 8-ца или 7-ца. 6 ми е по-тъмно от естествената.

JLo, искам да те питам, Лакме каква боя е, в смисъл изсветлява ли или по-скоро трябва да я ползват жени със светли коси или обезцветени? Аз написах по нагоре, че Мажиблонд 902 ми направи косата кестеняво-рижа в корените. Вчера пребоядисах с 9.21 русо-виолетово на Evolution Alfaparf само корените и се пооправиха нещата, явно ми трябва по-силна боя. Та питам, Лакме, ще свърши ли работа или и тя е слабичка?  Thinking Crazy

# 71
Ами за мен е доста добра боя, справя се отлично с изсветляването. 9-ката още не съм я намазала, ще си дам почивка малко.
Мога да онагледя със снимки на моята естествена коса и последното ми боядисване с Лакме. Като съм минала през многобройни поръмнявания и изсветлявания. Преди Лакме ползвах КюН, НО ЛАкме ми се струва, че дава по-траен цвят и оттенък(поне на моята коса). За щадяща не мога да преценя, не знам и за потъмняване, за сега.
Естествената ми не е от най-тъмните, но е доста упорито медна  Crazy
Скрит текст:

Но съвети не смея да давам, много е индивидуално.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 20:40 от JLo

# 72
Ехаа JLo, имаш страхотен естествен цвят на косата  Simple Smile   боядисана също е хубава, доста светло се е получило, обезцветявала ли си или само с боя? Обаче естествения ми цвят определено е по-тъмен от твоя, хъммм, след последната проба с Мажиблонд направо ме е страх от експерименти  Crazy  ама ще го мисля.

# 73
Не съм я обезцветявала, само боя.
Мерси. Много си искам естествения цвят, но нямам идея как да се случи без да ходя с огромни корени много време. Веднъж опитах при фризьор и беше катастрофално.
Естественият цвят даже ми е по-светъл, снимката е правена през нощта.

# 74
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема!  bouquet
Много, много полезна!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт