Боя за коса - Вlond 35 - Клуб на блондинките

• 153 329
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
tin4ety, това дали ти е изгоряла на теб косата или не е доста относително. За теб може да не е изгоряла, а в моите очи да изглежда като метла. Същото се отнася и за другите споделени мнения за боята и това важи за всяка една боя за коса.
Има дами, които са с вече увредени коси, но понеже са използвали маски, и финиш продукти, увреждането не се е забелязвало и като се намажат с някоя нова боя и веднага решават, че боята е ужасно силна и е виновна за увреждането. То, че боята им е увредила косата - да така е, но дори и да са се боядисали с друга, косата им пак е щяла да се увреди.
Естествено че има и наистина агресивни бои, но мненията относно боите са доста необективни.
Ако една боя ти харесва - боядисвай си се с нея и не се интересувай дали се харесва на другите!  Peace Важното е , че на теб ти харесва и ти трябва да си доволна, а не другите!  Wink

# 46
При разговор по телефона дамата от златна рибка ми препоръча 12% оксидант при положение че ще свалям черна боя.Косата не ми е съсипана ,само леко суха* .След измиване сложих и ампула олио на лакме и мога да кажа че 90% не личи по косъма и състоянието на косата  е третирана с такъв продукт.Нанесох тъмно русо защото беше морковено кафяво и с цел да го прикрия но нестана!.Днес на дневна светлина съм като светъл кестен с рижави отенъци.Мога да прикача и снимка.Все пак мисля че всеки приценява как и с какво да третира косата си,също споменах че и друг път съм ползвала ефасор и не съм имала проблеми.
Идеята ми да пиша тук беше за съвет ако някой ми предложи вариант да продължа нататък... с постепенно изсветляване с професионална боя или с кичури.
Само да вмъкна че преди месеци обезцветявах от черно към русо с крем обезцветител на BESS при фризиор,косата ми беше до ръменете и резултата след това беше изпръхнала изгоряла коса,след 3 месеца се постригах късо защото ми беше омръзнало да е дърпам с преса и сушоар след всяко къпане .А на изгорялото каквито и маски и др.продукти да се слагат не може да се оправи на 100%......

# 47
Само да вмъкна че преди месеци обезцветявах от черно към русо с крем обезцветител на BESS при фризиор,косата ми беше до ръменете и резултата след това беше изпръхнала изгоряла коса,след 3 месеца се постригах късо защото ми беше омръзнало да е дърпам с преса и сушоар след всяко къпане .А на изгорялото каквито и маски и др.продукти да се слагат не може да се оправи на 100%......
Това обяснява всичко!  Crazy Mr. Green
Недей да ходиш повече при този фризиор и си купи нов сушоар за косата  Peace  Grinning
А това, че си се постригала е много хубаво  yes

# 48
знам  Simple Smile поне няма вече и грам от изгорялото  Heart Eyes

# 49
Това е цветът на косата ми в момента https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1510834_6 … 6_344773839_n.jpg ,виждат се малко и корените ми(м/у другото е правена с Милкшейк тук,но не знам какви цветове е слагала фризьорката)
Искам този цвят http://www.missbloom.bg/media/pics/12872-zlatka-Raykova-DEF.jpg  Wink
Кажете ми как мислите,с какво мога да го постигна. Hug
Струва ми се,че на ЗР е по-пепелив и с малко виолетов коректор,или пък не... newsm78
Тук съм с удължителите https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/61634_437 … 00781_61071_n.jpg

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 13:43 от Anlita

# 50
Да споделя за боята Лакме,чудесна, силен блясък, вземах 9,00 да изсветля леко косата ми от ниво 7,03,  много леко има промяна, но повече е силиният блясък Grinning

# 51
Здравейте, прекрасни русокоси мацки Hug Hug Блондинка съм от три години, чета ви и сте ми помагали със споделеното от вас в много ситуации  Heart Eyes Сега ми трябва съвет от използващите и използвалите "Мажиблонд". До скоро се боядисвах с боя на БЕС 9.71 / 9% оксидант Обаче имах чувството, че косата ми се изтощава твърде много от тази боя, макар от друга страна цвета да се получаваше и корените ми не рижавееха. Днес сложих "Мажиблонд" 902, наистина дори след самото боядисване  не усещам косата си суха, а мека и жива, обачееее корените ми рижавеят и направо не знам какво да правя. А според мен ирисовото би трябвало да убие рижото. Принципно косата ми е склонна към рижи оттенъци и за това не мога да си правя топли цветове, винаги рижавеят. Червените тонове навремето ми се получаваха прекрасно  Rolling Eyes  Сега се чудя, следващия път да си поръчам 911 на "Мажиблонд" или да матирам по някакъв начин корените?!? Какво да правя? И мога ли при следващото миене да матирам с нещо без да съм боядисвала пак косата? А и още един въпрос: на мен ли ми се струва така, но тази боя май не изсветлява много, деветката на БЕС ми правеше доста по светла косата newsm78 newsm78

# 52
Аз познавам дами, които се боядисват с Majiblond, но те са рускини и естественият им цвят е светъл и податлив.
За по-светло русо аз лично предпочитам Koleston, но ако ще е по-тъмен цветът, тогава предпочитам Majirel. 
Може да добавиш 911 и да видиш какво ще стане.
При тези светли цветове трябва много често боядисване  Crazy

# 53
Благодаря за съвета и бързия отговор! Моята естествена коса е сравнително тъмна, но явно е податлива, защото постигам хубаво русо без обезцветяване. Косата ми е права с тънък косъм. Тъпо ми е, защото БЕС не ми правеше корените рижи и не мога да разбера, защо с "Мажиблонд" ми се получи така. Бях убедена, че ще излезе хубав цвят  Confused 

# 54
nina7, пробвай различни комбинации и ако резултатът не ти харесва, се върни на  БЕС.
Аз нямах предвид да се обезцветяваш, а да ползваш боя, която ти харесва и която успява да те изруси добре.  Peace

# 55
Здравейте!!! Имам нужда от вашият съвет.
От няколко месеца правя жалки опити за смяна на цвета. Косата ми е дълга до кръста и над 13 години е боядисвана черна.
Бях при фризьор третира ми косата с боя на Bes -сваляща до 5 тона.Резултат имаше- преминах в кафявата гама ,но цялата е на петна.
Според фризьорката от тук нататък само с боя на BES HI-FI 6.1 постепенно цвета ще стане и петната ще се уеднаквят.
Да ,но вече 4-то боядисване -резултат никакъв
Моля за вашият съвет !!

# 56
nina7, пробвай различни комбинации и ако резултатът не ти харесва, се върни на  БЕС.
Аз нямах предвид да се обезцветяваш, а да ползваш боя, която ти харесва и която успява да те изруси добре.  Peace

Ох, аз знам, че не си имала предвид да се обезцветявам, исках да обясня каква е косата ми. Сега на дневна светлина е още по-зле положението, мисля утре да боядисам корените отново, не мога да ги търпя така  Cry  никога не съм ползвала матиращи продукти, та не знам и тях дали да пробвам сега, като съм оплескала нещата  newsm78

# 57
nina7, не си доволна от степента на изсветляване или от отенъка? Според мен не си избрала подходящия нюанс. От личен опит, а и имам наблюдения, че виолетовите нюанси дават бежови или не особено студени резултати. Peace С 901, или 901S, или 911 би постигнала по-добър резултат. Peace

Иначе аз напоследък съм се запалила по едни изчанчени цветове... От теоретична гледна точка златистото и виолетовото би трябвало взаимно да се неутрализират, пък в цветовете, които ми харесват те са в комбина... Например Алфапарф 8.32 (златисто-виолетов)
Скрит текст:
Вие какво мислите по въпроса? Помогнете ми в разсъжденията... Praynig Hug  bouquet

# 58
Ама точно и мен това ме озадачи, защото двойката в 902 би трябвало да убие рижото. Сега като чета назад темите, вече съм почти сигурна, че боята просто ми е слаба и не е успяла да изсветли достатъчно.....та май степента на изсветляване не ми се получи, ще направя едно пребоядисване на корени няма как, иначе ще полудея  Crazy Дължините ми се получих и само отдолу на тила пак е рижо /там където хваща принципно трудно боята/.
Що се отнася до този цвят 8.32 и на мен ми е странно, защото пред време бях правила опити за златисти оттенъци и се бях докарала до цвят "лисица", който пък неутрализирах по съвет на продавачката в магазина с виолетово-русо и се получи приятен цвят. Ама като не си седя на дупето, а експериментирам  ooooh!  Embarassed

# 59
Другата седмица имам РД и искам да си подаря ето този цват на косата
Обаче не ми се ходи на фризьНякой може ли да даде съвет каква боя да си взема и като марка и като номер.В момента косата ми е тъмно руса

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 19:28 от elin12

Общи условия

Активация на акаунт