Боя за коса - Вlond 35 - Клуб на блондинките

• 153 359
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • В мечтите
аз да сложа една снимчица,много ми харесва и косата и цвета,малко по-тъмно е,но е доста естествен цвят Heart Eyes
http://www.parikmaher-online.ru/sites/default/files/a12af62715eb.jpg

# 691
  • София
Момичета, отдавна не съм писала. Влизам с въпрос - бях решила до 12г.с. да не се боядисвам, но вече съм с много големи корени. Чудя се дали е по-щадящо и да търся безамонячен изрусител или да не си правя експерименти и да си продължа с моята си боя? Или най-добре да изтърпя още 2 седмици, какво ще ме посъветвате?

Не ходя на работа, има дни ми се гади много и ми е лошо и не излизам, ама ме дразнят корените. Отделно от една прическа с преса ми изгоря косата, започнах интензивни грижи + домашни маски и хубавия ми цвят по дължините го няма, та и те чакат за боядисване.

# 692
  • BG-DE

Иначе, ако си отворена за комбинации, 12/89 + 12/11 е бомба Crazy
Между другото, колко време стоя с боята? Peace
[/quote

Да, предложението е интересно, ще помисля, а иначе 50 мин. стоях с намазани корени (при мен това включва и поне по два пръста наоколо) и 10 мин. със силно разредена с вода смес дължините Peace

# 693
50 мин. стоях с намазани корени (при мен това включва и поне по два пръста наоколо) и 10 мин. със силно разредена с вода смес дължините Peace
Дръж я максималното време (за силно изсветляващите е 60 минути). Последните десетина минути са от изключителна важност за вкарването на новия цвят. Peace След това вече разреждаш и разнасяш. Peace

# 694
  • BG-DE
О-о, благодаря, че ми каза  bouquet, аз си мислех, че 60-те мин. са общото време Embarassed

# 695
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,от последните постове разбрах,че трябва да разреждам боята със вода,като я нанасям по дължината на косата.Права ли съм?Това със цел щадене на косъма ли е?Благодаря.

# 696
Момичета,от последните постове разбрах,че трябва да разреждам боята със вода,като я нанасям по дължината на косата.Права ли съм?Това със цел щадене на косъма ли е?Благодаря.
Да, ако не искаш да боядисваш дължината а само да я освежиш, намалява процента на оксиданта. Вече боядисаната коса не е нужно да стои 30-40-50 мин. с боя.

# 697
  • В полите на Пирин планина
Момичета, отдавна не съм писала. Влизам с въпрос - бях решила до 12г.с. да не се боядисвам, но вече съм с много големи корени. Чудя се дали е по-щадящо и да търся безамонячен изрусител или да не си правя експерименти и да си продължа с моята си боя? Или най-добре да изтърпя още 2 седмици, какво ще ме посъветвате?

Не ходя на работа, има дни ми се гади много и ми е лошо и не излизам, ама ме дразнят корените. Отделно от една прическа с преса ми изгоря косата, започнах интензивни грижи + домашни маски и хубавия ми цвят по дължините го няма, та и те чакат за боядисване.

В безамонячните бои също има вредни съставки, така, че според мен си продължавай със старата боя.

# 698
  • София
Мерси!

# 699
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много благодаря.

# 700
  • Варна
Така, моля за съвет. Искам в скоро време да си направя кичури, но не на цялата коса, а тук-там (не знам дали обяснявам като хората Rolling Eyes), но искам да получа такъв ефект(предимно на бретона да имам и в корените) и да са пепеляво-руси, към бяло:

Проблемът е там, че сега се опитвам да я потъмня малко, към 7ца, а в момента е м/у 8ца и 9ка, но незнайно защо, когато се боядисам и след две седмици е паднала и се показва грозния жълтеещ цвят Sick ,а пък на тази коса няма как да си направя такива кичури,тъй като няма да изглежда никак добре + че косата ми е тънка и изтощена от слънце и преси. Какво да правя?

# 701
Sagapo92, ако бях на твое място, щях да забравя идеята за кичури  - жълтеещ цвят, изтощена коса - ти сама си написала, че няма да изглежда добре, а и аз така мисля
Като начала се опитай да си възстановиш косата и когато косата ти се съвземе и спре да пада боята, тогава си направи кичури.

# 702
Така, моля за съвет......
Какво да правя?

Иди на фризьор! Peace

# 703
  • Варна
Преди време бях постнала скорошна снимка на цвета ми, ето такъв става всеки път, когато се отмие боята;

Но на слънце адски грозно жълтее.  Sick

# 704
На мен изобщо не ми се струва лош Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт