Боя за коса - Вlond 35 - Клуб на блондинките

• 153 341
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, руси момичета, какви шампоани ползвате за предпазване от оранжеви отенъци?

# 706
Здравейте, руси момичета, какви шампоани ползвате за предпазване от оранжеви отенъци?

Преди време си бях купила шампоан на Lorel но въобще не ми хареса. Пресушаваше ми ужасно много косата, а и резултатът не беше впечатляващ.  Rolling Eyes
От всички продукти единствено харесвам балсамите на Престиж. Те успяваха да неутрализират нежеланите оттенъци, а и не ми пресушаваха косата.

Sagapo92, на снимката наистина изглежда добре. На слънце не знам как е - ти си знаеш.
Моят съвет е ако не си сигурна, да не бързаш, а да изчакаш да се мине известно време.
Кичури винаги можеш да си направиш.

# 707
С една и съща  боя се правя, а сега ми е по-руса косата . От топлото повече хваща окислителя ли не знам . Въпроса е как да я потъмня и тонирам . Мисля за нещо сиво , дали с черен шампоан оцветител да е , или някакво фито , или сив коректор на следващото боядисване да сложа ?

# 708
  • В мечтите
Аз да се отчета,боядисах се с Иноа 8.21 и 9.2 с 6% окислител и цвета стана супер естествен.Никакви жълти или оранжеви оттенъци,верно че е и по тъмна но мисля че изглежда и доста по естествен цвят.Сега остава да напластявам този цвят,че ще се измива докато израсте светло-русото.

# 709
Аз никога не съм имала оранжеви оттенъци откак се боядисвам с Иноа, не знам защо някои момичета тук се оплакаха от подобно нещо. А моята коса е с много упорит пигмент, дори не очаквах, че Иноа като безамонячна ще може да "смъкне" 3-4 тона, но факт е, че го прави.

# 710
  • В мечтите
Аз никога не съм имала оранжеви оттенъци откак се боядисвам с Иноа, не знам защо някои момичета тук се оплакаха от подобно нещо. А моята коса е с много упорит пигмент, дори не очаквах, че Иноа като безамонячна ще може да "смъкне" 3-4 тона, но факт е, че го прави.
с кой номер си на Иноа,може косата ти да няма този упорит пигмент и за това да ти се получава  Peace

# 711
с 9тки, или със смес от 9 и 10.

# 712
Здравейте момичета!  bouquet
Каква е разликата между Вела Колестон и Вела илумина?прочетох за нея по назад и се заинтересовах дали да не сменя с тази илумина, досега се боядисвам с вела колестон 8 -ца newsm78

# 713
Аз да се отчета,боядисах се с Иноа 8.21 и 9.2 с 6% окислител и цвета стана супер естествен.Никакви жълти или оранжеви оттенъци,верно че е и по тъмна но мисля че изглежда и доста по естествен цвят.Сега остава да напластявам този цвят,че ще се измива докато израсте светло-русото.

Снимка на косата моля ?? в какво съотношение ги смеси ?

# 714
  • БГ
Момичета, някой да ползва Life color plus?
аз използвах 1 опаковка 100 мл. и ми действа добре, но намирам само 1 сайт за поръчка.
някой да я купува от сайт?

# 715
Здравейте, искам да си направя лилаво омбре, но косата ми е много тъмно кафява и педполагам първо ще трябва да я изсветля... Искам съвет  Embarassed   bouquet Кое е по-добре да си боядисам краищата на косата с много светло руса боя за коса, да пробвам с блондор или друго?   bouquet Чакам с нетърпение отговори! Mr. Green

# 716
Нямаше ли такива бои на Сери, които едновременно обезцветяват и боядисват...

# 717
С една и съща  боя се правя, а сега ми е по-руса косата . От топлото повече хваща окислителя ли не знам . Въпроса е как да я потъмня и тонирам . Мисля за нещо сиво , дали с черен шампоан оцветител да е , или някакво фито , или сив коректор на следващото боядисване да сложа ?
И при мен е така, чак ме е яд, защото трудно се потъмнява изсветлена коса, с коректор има вероятност да станеш зелена или твърде сива, по скоро според мен с по-тъмен тон боя, а окислителя да е съвсем слаб по дължината.

# 718
С една и съща  боя се правя, а сега ми е по-руса косата . От топлото повече хваща окислителя ли не знам . Въпроса е как да я потъмня и тонирам . Мисля за нещо сиво , дали с черен шампоан оцветител да е , или някакво фито , или сив коректор на следващото боядисване да сложа ?
И при мен е така, чак ме е яд, защото трудно се потъмнява изсветлена коса, с коректор има вероятност да станеш зелена или твърде сива, по скоро според мен с по-тъмен тон боя, а окислителя да е съвсем слаб по дължината.

Правих се с по-тъмна и жълта става много , не ми харесва. Точно сива искам , като естествена 8.1 . Чудя се да смеся ли ? Май е се ходи до Зара за по слаб окислител Laughing

# 719
Нямаше ли такива бои на Сери, които едновременно обезцветяват и боядисват...

Това ли имаш предвид? http://www.коса.net/index.php/virtuemart/boi-za-kosa/amonyachni-boi/seri-maxiton/seri-maxiton-profesionalna-boya-za-kosa-s-pchelen-vosak-izsvetlyavashti-tonove-detail

Общи условия

Активация на акаунт