Ключът към стабилна връзка е...

• 13 438
  • 236
  •   1
Отговори
# 225
Тотален идиот, тотален мидиот. Така послала жевата, така легнал мъжът.

# 226
  • Tам през Атлантическия океан

Не, мъжът трябва да е тотален идиот, за да покани гости, след което да накара жена си, която вече има друг ангажимент, да ходи да пазарува, след което да я чака да се прибере, да сготви и да сервира  Wink

Ох , пу-пу  Wink моя винаги ме пита преди да покани някой  Mr. Green и ако аз не съм съгласна поради причини от поста горе, а той държи да дойат въпросните се пазарим и правим сделка  Laughing

# 227
  • Варна
Ключът към стабилната връзка е много лесен и прост, а именно: мъжът трябва да си затваря устата и да си отваря портфейла. Защото, ако жена му има проблем, той не е неин, а негов.

# 228
  • Tам през Атлантическия океан
 Mr. Green Така де , портфейла  може да накара жената за заЖуми за много неща. Wink

# 229
Е повечето хора не се женят на сляпо Simple Smile

Така си мислят. Хората се променят.

Ти пък, те хората са убедени, че това, че са здрави и децата им са здрави си е лично тяхна заслуга и постижение, та стабилната връзка няма да е плод на женските им умения.

До странни изводи стигнахте. И странни неща намесихте.

Тогава що не се женим/омъжваме за първия срещнат?

# 230
Е повечето хора не се женят на сляпо Simple Smile

Така си мислят. Хората се променят.

Ти пък, те хората са убедени, че това, че са здрави и децата им са здрави си е лично тяхна заслуга и постижение, та стабилната връзка няма да е плод на женските им умения.

До странни изводи стигнахте. И странни неща намесихте.

Тогава що не се женим/омъжваме за първия срещнат?

Странни, странни, до един момент... Докато го отнесеш стабилно.

# 231
Значи всичко е Божиите ръце, така ли?
И ако ида и плесна един шамар на мъжа ми това нищо не променя?

# 232

И ако ида и плесна един шамар на мъжа ми това нищо не променя?
Не разбирам.  Peace

# 233

Е, сама си стигнала до същия извод.    Grinning
Че не е нужно за всяка дреболия да се "караме", като спокойно можеш да кажеш:"Ама, мило, не мога да се оправя с всичко сама, защо не изпържиш картофите/нарежеш салатата/занесеш чиниите...........",  или каквото там трябва да се прави.
Мъжът трябва да е тотален идиот, за да не откликне на молба на жена си и да отиде да кибичи при гостите, докато тя приготвя сто неща едновременно.

[/quote]

Не, мъжът трябва да е тотален идиот, за да покани гости, след което да накара жена си, която вече има друг ангажимент, да ходи да пазарува, след което да я чака да се прибере, да сготви и да сервира  Wink
[/quote]

Идиот?!Моят мъж?!
Мммм не не,не така  Stop
Гости?!Май не забелязахте,че става въпрос за част от семейството му,които винаги са добре дошли  Peace
И аз нямам проблем с това,а той го оценява   Wink
И не,не ме е карал,аз държа сама да си ги свърша тези неща,а когато имам нужда от помощ си казвам  Rolling Eyes

# 234
Гости?!Май не забелязахте,че става въпрос за част от семейството му,които винаги са добре дошли 

Щом са част от семейството, да бяха помогнали с пазаруването и приготвянето на храната, докато ти се прибереш.  Wink

# 235
Препоръчвам едно готино каналче в youtube за семейните отношения, което си гледам редовно.
Двамата се снимат вкъщи, навънка, на почивки, имат интересни разговори, предимно за ежедневието и за живота им заедно. На английски е.

# 236
  • където ми харесва
...чашa горещ чай, а не секс!

Цитат
Жените вярват, че тайната на стабилната връзка се крие в поднесената от партньора чашка топъл чай или кафе, а не в горещите креватни страсти.
Цитат
И макар романтичните жестове да са високо ценени от партньорите, те не подхранват връзката в такава степен, както приготвената и поднесена от любимия човек чашка горещ чай или кафе или съвместното гледане на телевизия.
Цитат
Проучването разкрива още, че двойките без деца се радват на по-щастливи бракове от тези с деца, тъй като партньорите разполагат с повече време един за друг.

Аз съм склонна да приема тези твърдения. Предоставям трибуната първо на вас  Grinning
Не подкрепям нито едно от тези твърдения.
Първо-със сигурност, страстта в леглото, ме кара да се чувствам много по-добре, отколкото чаша кафе сутрин.
Защото, признайте си може всяка сутрин да ви носи кафето/чая в леглото, но да не ви докосват с дни/седмици/месеци убива всичко в един момент.
Относно децата пък грам не съм съгласна.
Не отричам, че има двойки, които се чувстват много добре от факта, че нямат деца и мога да се отдадат единствено един на друг. Но, за моето семейство това категорично не е вярно. Ако беше масова тази практика, населението на земята щеше да е на изчезване.

Общи условия

Активация на акаунт