Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 607
  • 743
  •   1
Отговори
# 180

единственият момент, в който Кямран ми изглежда малко гузен е тук

на 08:10 от третата част:

http://video.kanald.com.tr/calikusu/15Bolum/22256/3

Изгледах момента- не е гузен, за Нериман, а защото я излъга, че ще я води в пансиона, а тръгнаха за хижата Grinning
След като за пореден път уточниха, че тя не му вярва,  Joy, и той й каза, ясно, давай да те водя на училище  Laughing Laughing

Голяма бяла птица е тая новата, много завистливо същество. #Cussing out

мерси за линка   bouquet

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 23:01 от lilitoKoleva

# 181
# 182
Серията беше много романтична, но на мен ми куцаше от към сценарий.  Влюбеният от дете Кямран, който гонеше кандидатите и залъгваше Фериде да не се целува и уреди среща в 3-ти епизод и отиде при "кака" си. Излиза, че той е осъзнал любовта си като по-голям (не говорим за детските години) много преди епизода,  в който тя падна от дървото и той се уплаши от това, което почувства и избяга в леглото на Нериман. По никакъв начин не  показаха в първите серии от сериала, че порасналия Кямран изпитва нещо към Фериде.
В тяхната връзка по осъзната ми изглежда Фериде. Не разбирам защо Кямран постоянно иска доказателства за любовта и. Тя направи повече компромиси от него. Прости му обидата от фалшивата среща и клеветата за Селим. Два пъти го спря и му каза да не тръгва. Помогна му, когато избяга... Какво още иска Кямран?! Ако я беше оставил да се целува с други момчета щеше да е по отракана сега  Mr. Green и нямаше толкова да му се дърпа.

# 183
Ако я беше оставил да се целува с други момчета щеше да е по отракана сега  Mr. Green и нямаше толкова да му се дърпа.

Joy Joy Joy Joy Не, те в Турция отракани се раждат, изобщо не се нуждаят от опит Joy Аман  Embarassed

# 184
# 185

В тяхната връзка по осъзната ми изглежда Фериде. Не разбирам защо Кямран постоянно иска доказателства за любовта и. Тя направи повече компромиси от него. Прости му обидата от фалшивата среща и клеветата за Селим. Два пъти го спря и му каза да не тръгва. Помогна му, когато избяга... Какво още иска Кямран?! Ако я беше оставил да се целува с други момчета щеше да е по отракана сега  Mr. Green и нямаше толкова да му се дърпа.

Ами според мен той понеже не е уверен напълно в своята любов към Фериде, затова се съмнява в нейната. Снощи някое момиче писа за това - та той беше готов да се ожени за каката.  #Crazy  А Фериде му се дърпа щото знае за голяма част от завоеванията му и трудно би му се доверила. В един форум нарекоха Кямран Казанова.  Simple Smile
Май сценаристите са пренаписвали сценария след като е нямало нужния рейтинг. И затова са се получили разминавания при характера на Кямран.

# 186
Здравейте,момичета и момчета,приемате ли нови(стари,но досега само четящи) попълнения?
Ако позволите,ще ви предложа моя превод на трейлъра за 16 епизод.
За допуснати грешки,приемам всякакви корекции,за мен е удоволствие да се
включа във вашата група,сигурна съм,че ще ми е уютно при вас,
поне досега оставам с това чуство..

16 bolum fragmani

[/quote]

"Кямран - Много е лесно,нали?
         Да си тръгнеш без да ме изслушаш и    
              рабереш?
         Много си ентусиазирана да си тръгнеш  бързо
              и да се откажеш?!

Фериде - Вижда се кой от кого и как се отказва!

Кямран - От сега нататък аз за теб
              не означавам нищо,Фериде!
         Върви си!

Бесиме -  Ако си е тръгнал все пак,това не        
               означава,че се е върнал в леглото й.
          Моят син не би го направил!
          Защото моя син е научил всичко за любовта
          и вярността от моя съпруг,мюсюлманино!

Сейфеттин - Иди и оправи всичко,
              което си надробил!

Кямран -      Фериде не иска да е с мен!
              Дотолкова е готова да си тръгне от мен,    
                   че..
              Не изпуска нито една възможност
              да го направи! "

# 187
 NAGNAG  Hug   smile3525    bowuu  , а клюки за Фахрие и Бурак превеждаш ли? Blush

# 188
NAGNAG  Hug   smile3525    bowuu  , а клюки за Фахрие и Бурак превеждаш ли? Blush

Стига да са на турски..

# 189
NAGNAG  Hug добре дошла и благодаря за превода!

Кямран много бързо забрави колко рискува Фериде, за да го спаси. Типично мъжко поведение.  Simple Smile

# 190

Стига да са на турски..

Привет...  bouquet Hug

# 191
NAGNAG  Hug   smile3525    bowuu  , а клюки за Фахрие и Бурак превеждаш ли? Blush

Стига да са на турски..

newsm51   love001 newsm51

# 192
NAGNAG, добре дошла и благодаря.  bouquet

# 193
Благодаря за топлото посрещане,удоволствието е изцяло мое.. Peace

# 194
Nagnag,благодаря ,че се включваш при нас Hug

Определено имаме нужда от момиче като теб , че такива сценарии  сътворяваме , и ако ги четеш  особено мойте се хващаш за главата сигурно doh doh doh

Добре дошла! Hug

Общи условия

Активация на акаунт