Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 653
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Ами да ви кажа и на мен ми се струва,че нещо в Кямран е прекършено,
след посещението при онази змия.
Той каза на Фериде,че не може да й каже,какво се е случило там.
Няма я увереността и закачливия дяволски поглед,
в този епизод е по-обран,по-загаснал.
Но защо пък след това ще държи да чуе с ушите си,
че тя го обича?
Може би,за да разбере,дали ще надживее това,което той ще й каже?
Междувпрочем,той кога излиза?
Благодаря..

# 226

NAGNAG Hug ,моля да ме извиниш ,че те притеснявам ,но ти може бе по-добре се ориентираш от нас в турския текст и чувствата на героите

Интересно ми е дали си почувствала причината поради ,която Кямран не прекара нощта в къщи  и се прибра в явно неспокоен  и неглиже вид?

Диди,моите се отварят всичките  bouquet

Павлина аз също харесвам силните типично турски цветове ,но на мен лично не ми отиват-придържам се към бяло-бежовата  и сиво-черна гама.
А мисля ,че Кямран наистина си спомни момента в който кака му се хвърли и според мен тенденциозно изтри червилото си на яката му. Mr. Green

Мони Heart Eyes ти винаги успяваш да ме успокоиш.  bouquet

# 227
# 228
НАГНАГ Hug писали сме едновременно .

Много ти благодаря за споделеното.   smile3525

За съжаление май моите притеснения ще излязат верни. Кямран е гузен и объркан.
Ако се окаже ,че е така ,значи отново перфектна игра на Бурак!

# 229
 Аз вече започвам да си мисля , че ще  има още 2-3 епизода в пансиона.

Първо ще се оправят някак отношенията помежду им , а след това и причината да замине в Анадола -съобщение за бременност на Нериман  . Кямран е  правил секс с нея и това става все по- ясно за причината за дългата им раздяла.

Аз не съм мазохист и си причинявам тези мрачни мисли ,но логиката на там върви.Честно ви казвам -изпитвам истинска физическа болка от този сериал на моменти.Има на радост в 13 -та серия и на много тъга в повечето. Най- много от последния Sad Sad Sad

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 15:21 от sebilMM

# 230
Преди малко си пуснах отново епизода и в песента,която върви
при прибирането на Кямран и безсънието,измъчващо Фериде,
се пее в първия куплет,че тя е обичала любимия си тайно,
без да знае дали хората са разбрали за нейната любов,
а във втория- "..Ти няма да станеш мой любим,
поне не се ми се изсмивай така в лицето."
И после каква горчивина се изписва на лицето му,
след като погледна снимката..
Песента сигурно е във връзка със случилото се в дома на
харпията.
И след това е доста замислен,когато Сейфеттин бей го пита,дали се
е прибрал сутринта.
И Сейфеттин може би разбира тогава,че той иска да скрие нещо.
Пък и вместо да заведе Мюжгян в колежа,
той иска да се оттегли в стаята си и да си почине,но майка му
не го оставя намира и затова ще,не ще отиват в колежа при Фериде.
Оф-ф, и на мен ми се изпари настроението,
като се сетя,че гадните серии сега започват,ми става лошо.
Мюжгян също забелязва,че има някакъв проблем и го пита за това,
но той й казва,че чак сега е осъзнал това,което тя му е казала
в Текирда - "Фериде те обича,но дали те иска?'
Оплака й се,че Фериде нищо не прави за тяхната любов,но пак ми се стори
отнесено..
А Нериман защо толкова уверено каза на Сейфеттин,че не тя,а синът му я преследва?
Въпросите са много,дано да не луднем до вторник вечерта.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 15:30 от NAGNAG

# 231
Във вторник вечер не можах да изгледам целия епизод. Щом Фериде си поиска целувка и
Кямран я погали с устни от едната страна ,спрях филма. Не ми издържаха нервите.
Въпреки ,че го имаше във фрагмана ,не можах да се насиля да гледам. Cry

Сериите не са гадни ,а са тъжни. Винаги ми се насълзяват очите ,когато препрочитам
книгата за n- ти път.

# 232
Преди малко си пуснах отново епизода и в песента,която върви
при прибирането на Кямран и безсънието,измъчващо Фериде,
се пее в първия куплет,че тя е обичала любимия си тайно,
без да знае дали хората са разбрали за нейната любов,
а във втория- "..Ти няма да станеш мой любим,
поне не се ми се изсмивай така в лицето."
И после каква горчивина се изписва на лицето му,
след като погледна снимката..
Песента сигурно е във връзка със случилото се в дома на
харпията.
И след това е доста замислен,когато Сейфеттин бей го пита,дали се
е прибрал сутринта.
И Сейфеттин може би разбира тогава,че той иска да скрие нещо.
Пък и вместо да заведе Мюжгян в колежа,
той иска да се оттегли в стаята си и да си почине,но майка му
не го оставя намира и затова ще,не ще отиват в колежа при Фериде.
Оф-ф, и на мен ми се изпари настроението,
като се сетя,че гадните серии сега започват,ми става лошо.

И аз това го забелязах, някак като че ли беше пред избор...Макар да не вярвам, че е изневерил той може би все пак е почувствал нещо към Нериман, все пак тя се бори за него с всякакви средства...Докато Фериде при най-малкия според него повод се отказва да се бори за любовта си...

Другото, което ми идва в главата е все пак, роклите да са показани и да е посеяно съмнението в него...Толкова му трябва на един мъж, може би затова искаше тя да му покаже че го обича, за да се увери, че всичко което е чул е лъжа newsm78

# 233

Себи, NAGNAG, по-склонна съм да си мисля, че дадоха Кямран да се връща угрижен вкъщи, с връзка в джоба, и с тази песен за фон, за да объркат зрителите. И ни оставиха така още поне една седмица, не ги е срам  Crossing Arms! Да се чудим и да се питаме.
Според моята логика и според поведението, което показва, дори и след посещението при Нериман, не е имало нищо. Може да му е било трудно, предвид предишните му навици да я навестява редовно, но мисля че се е въздържал. Най-малкото би трябвало да е бесен, че му скроиха номер. Отделно той е непреклонен с хората, които са го предали - Селим и Неджмие например, не би следвало с Нериман да е различно, па макар и за единия секс ... Надявам се, сценаристите няма да ни изненадат извън всякакви логики и още повече, и аз като Мони се надявам поне те да знаят къде е бил  : )

Нямам толкова фантазия да си представя как ще ги завъртят нещата, че да се ожени за нея. За лъжлива бременност може да излъже другите, но не и Кямран... освен ако не е цветна все пак, така и не разбрахме колко време мина от 7 епизод насам...   newsm78 Confused

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 15:33 от didibu

# 234
Диди,не искам да се правя на интересна , защото не съм, но става въпрос за варианта ,че съобщават на Фериде след поне 2-3 серии /достатъчно време за доказване на бременност/  че е бременна и тогава за Фериде няма връщане назад.

Нито да прощава !

Нито да  оставя "дете" без баща! Това няма да го позволи моралът и .Още повече на дете израснало без родители.

# 235

Другото, което ми идва в главата е все пак, роклите да са показани и да е посеяно съмнението в него...Толкова му трябва на един мъж, може би затова искаше тя да му покаже че го обича, за да се увери, че всичко което е чул е лъжа newsm78

За роклите не се бях сетила,може след това и в цирка да е бил при Катина.
Нали понякога се съветва с нея..
Май ми се иска да е така..

# 236

Себи, ако след 2-3 серии Фериде разбере, че Нериман е бременна, разбираемо е защо ще замине. Въпросът е, дали ще е бременна като Неджмие или Кямран наистина ще е сгазил лука тая нощ, колкото и да не ни се вярва или иска ... Аз си спомням, че в интервюто бяха казали, че поводът да замине ще бъде недоразумение. Истинска бременност на Нериман хич не е недоразумение  Grinning

Виж варианта, който предлага НАГ добре звучи - да е бил при Катина .... Peace

# 237

За роклите не се бях сетила,може след това и в цирка да е бил при Катина.
Нали понякога се съветва с нея..
Май ми се иска да е така..

Роклите нали са при Селим?! Кой да ги покаже посред нощ?Може да е ходил при Катина.

# 238

Доколкото си спомням след като се ожени Селим един ден ги даде на М и аз останах с впечатление че да  направи някаква магия.
Така ,че роклите са при Нериман./ спомен/.Може и фира да давам Laughing Laughing Laughing

Да , плод на недоразумение ще  е тръгването на Фериде и то е съобщението за "бременност".

А ,женитбата и детето на Кямран докато са разделени ще е в Испания където той ще замине след като не открива никъде Фериде.

Ако не ви харесва сценария  newsm78- моля споделете Hug Hug Hug

# 239
Момичета, защото за момент не забравите Нериман и се върнете към края на 14 епизод( който за мен бе драматичен, според вас романтичен)- опитайте да се сетите в какво настроение беше Кямран, когато се запъти към вратата(междувременно беше чул и думите на майка си, че Фериде не го иска), абсолютно същото, като това, с което се прибра и сутринта. Тъжен и угрижен тръгна вечерта, тъжен и угрижен беше и сутринта. За мен, най-голямата му грижа е Фериде и съмненията, че тя не го иска.

Роклите няма да ги покажат така на Кямран, си мисля аз. Мисля си, че може Мюнивер да се представи с някоя от роклите за Фериде, като Кямран ги види, примерно да се прегръщат със Селим - до края на филма Селим се очертава да е с нов фейс    ooooh! Joy Joy

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 16:43 от lilitoKoleva

Общи условия

Активация на акаунт