Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 469
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
E може, ама пък това никак не се отразява на играта на Фахрие.
А за положението - в роля, извън роля - доколкото разбрах, наставникът им ги учи да лягат и стават с ролята. Какъв личен живот тук?  Laughing И самата Фахрие беше споменала, че е изцяло във Фериде. Сложна работа..., особено за актьори, които не тръгват от актьорско образование в кариерата и от тях се иска да са изцяло в сценария...

Абе то и в Малки тайни е ставал и лягал с героя ама...с Мерве не изглежда така Joy hahaha Joy

# 466
Кате Heart Eyes извини ме за стреса с целувката  Praynig

Използвах я като сравнение. Embarassed

Аз ще си мълча за отношенията на Фахрие/ Бурак извън прожекторите. Това си е тяхна работа!

Исками се , ако  има тръпка, дори любов да и се отдадат  на нея изцяло /във филма/ за да направят запомнящи се роли  ,защото романът "Чучулегата "  е класика.А , след края на филма ,каквото чувствата покажат.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 21:38 от sebilMM

# 467

Ох, ще ме изгонят от  къщи Confused  Flutter Имам задължения ,но как да не се извиня на Бу Hug

Може ли така да го подценя и нарека Котарак, него Тигърът Laughing hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Що не го цени , или по-точно уважава това момиче Чап..а. Той явно има/л чувства към нея . Малко повече дистанция , такт  и добро настроение  от нейна страна и той е готов!

Каквото сам си направиш , никой друг не може да ти го стори. /Моя скромна максима./

# 468
Кате Heart Eyes извини ме за стреса с целувката  Praynig

Аз ще си мълча за отношенията на Фахрие/ Бурак извън прожекторите. Това си е тяхна работа!

Исками се , дори и да има тръпка, дори любов да и се отдадат  на нея изцяло за да направят запомнящи се роли  ,защото романът "Чучулегата "  е класика.А , след края на филма ,каквото чувствата покажат.

+1

Да се отдадат, че ако имат чувства и после се скарат или нещо такова ще се провали целия сериал...
И друго бях чела, че продуцента не позволявал любовни интриги между главните герои...рускините давах някакъв сериал за пример ама забравих кой newsm78

# 469

А ,Тери Hug , те рускините вече и булка я видаха Ф/Ф само ,че не уточняват къде- във сериала ли или в реала Grinning

# 470
Кате Heart Eyes извини ме за стреса с целувката  Praynig

Исками се , дори и да има тръпка, дори любов да и се отдадат  на нея изцяло за да направят запомнящи се роли  ,защото романът "Чучулегата "  е класика.А , след края на филма ,каквото чувствата покажат.

+1

Да се отдадат, че ако имат чувства и после се скарат или нещо такова ще се провали целия сериал...
И друго бях чела, че продуцента не позволявал любовни интриги между главните герои...рускините давах някакъв сериал за пример ама забравих кой newsm78

newsm45 Разбихте ми надеждите,момичета  smile3511

# 471
Ще се опитам да намеря инфото, за сериала..даже споменаваха, че искал да маха единия актьор от сериала или нещо такова... newsm78

# 472
Лили, успокой се Laughing Laughing Laughing

Все някъде ще се реализират нашите хора- в киното или в живота -ще стане!

Рядко се среща толкова красота и талант но едно място.

А, този ......ревнив братовчед не остави шанс на друг мъж дори да танцува да се научи hahaha hahaha hahaha

# 473
Ще се опитам да намеря инфото, за сериала..даже споменаваха, че искал да маха единия актьор от сериала или нещо такова... newsm78

А тия двамата, те с чии протекции са?

# 474
  • Враца
Красота  Heart Eyes
Сега ги е качила в Инстаграма си  Hug

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 22:12 от mama_an_ji

# 475
  • София
Себи, то тигъра е от семейството на котараците, ама е малко по-едричък  ....  и кръвожаден ...... и не толкова гальовен  Joy Joy Joy  
Имам обаче един pressentiment  newsm12, че тази блузка му е подарък от едни далечни азиатски земи, където тигрите са на особена почит, а и надписът е доста ..... подходящ за случая, ако мога така да кажа  smile3503

# 476
  • Враца

Зад кадър с Клаудия Кардинале - "Синьора Енрика" 

# 477
Мами, не е само до красотата на Фахрие.Това просто е лъчезарно създание, с душа. А тая усмивка не знам как й устояват. Да е жива издрава и щастлива. Praynig Peace
Аллекс, да не намекваш, че блузката е подарък от задграничното пътуване на на Изток от Паечка?
Надписът ми се вижда много амбициозен за нея Wink
Себи,не се притеснявай. Ама нали си мислим какво е ставало в оная нощ - все в тая посока и се вързах веднага. Stop Joy
А за целувкатана Фериде в следващия епизод - много ще ме изненадат, ако я дадат изцяло и както следва... До тук само с думи и знаци ни тормозят. Намразих го началото на миналия век. Mr. Green

# 478
  • София
Кате, точно за това намеквам  Simple Smile
Наистина надписът е доста амбициозен за нея, но може да е гледала картинката, а не буквичките  Joy Joy Joy

# 479
  • Враца
Кате, точно за това намеквам  Simple Smile
Наистина надписът е доста амбициозен за нея, но може да е гледала картинката, а не буквичките Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Момичета, да знаете, че на онази снимка с одеалото Бурак и Фахрие вярно са репетирали  Joy Joy hahaha hahaha
Казах ви аз, че режисьора ги е наказал да репетират в почивката. Вижте колко добре се справят  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт