Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 473
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
mama_an_ji , ясно е, че са репетирали Sad Фахрие пуска снимки, че й е скучно, а Бурак , гиздосан с тигъра на Чапа си рекламира заведението.

Колко на изток е ходила Чапа за тоя тигър? newsm78 ooooh!

Но за сметка на това, аз не намирам пропуски в играта им - мноого  ги  харесвам  Heart Eyes

# 481
Я пак

Репетицията ми се струва по-сполучлива. Joy hahaha

# 482
mama_an_ji , ясно е, че са репетирали Sad Фахрие пуска снимки, че й е скучно, а Бурак , гиздосан с тигъра на Чапа си рекламира заведението.

Но за сметка на това, аз не намирам пропуски в играта им - мноого  ги  харесвам  Heart Eyes

И защо пък тигъра да е на Чапа...не е...

# 483
Терзи, ами щото в едно от интервютата си Паечка правеше намек, че Бурак харесва стила й и като че ли пазарува и за него.

# 484
Терзи, ами щото в едно от интервютата си Паечка правеше намек, че Бурак харесва стила й и като че ли пазарува и за него.

Оф, аз си помислих, че наистина е от нея Sick

# 485
# 486
  • София
mama_an_ji Hug Много бладоря за снимките на Фахрие...Е наистина е много хубава жена.И наистина май трудно се устоява на такава привлекателност,освен това тя е и много интелегентна и талантлива...има и страхотно излъчване.Освен това пее невероятно добре,много ми харесаха песните й.  bouquet

# 487
Красота  Heart Eyes
Сега ги е качила в Инстаграма си  Hug

Скрит текст:

Красива и нежна.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря.   bouquet

# 488
# 489
Цитат
Колко на изток е ходила Чапа за тоя тигър?

В инстаграма й един от посетителите пишеше - Хонконг.

# 490
Цитат
Колко на изток е ходила Чапа за тоя тигър?

В инстаграма й един от посетителите пишеше - Хонконг.

Ясно, но от цял Хонконг нямаше ли какво друго да купи?
Определено, може и аз в скоро време да си насоча вниманието единствено към филма, творчески различия имаме с Бурак и Чапа Joy Joy Joy

# 491
Не мога да се въздържа  да не ви пусна този клип.

Любими актьори и любима мелодия  с Горан Каран.....".Остани" ,ама при кого newsm78

Лека нощ Hug

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 23:56 от sebilMM

# 492
Я пак

Каква репетиция, сами си репетират, без режисьор, само двамката, ей тъй за по-големи заплати. Joy Joy
Joy

# 493
Я пак

Каква репетиция, сами си репетират, без режисьор, само двамката, ей тъй за по-големи заплати. Joy Joy
Joy

За да сме честни на другата се виждат някакви хора, да се катерят по стълба отстрани...

# 494

Общи условия

Активация на акаунт