Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро. Hug Hug Hug

ДидиHug рецепта няма.  Mr. Green Накрая е написано, че нормалното психическо състояние, може би, ще се върне, след края на сериала. Mr. Green

Лек ден. Hug  bouquet

# 586

Добро утро и от мен!

СнежиHug

ей това "може би"  хич не ме устройва  Wink
а ако не се върнем  Mr. Green

някой ако има идеи .....

Приятен ден!

# 587
  • Враца
Добро утро и от мен! Hug Hug

Снежи,   bouquet
Лошото е, че някои ги държи и дълго след края на сериала! Laughing Laughing Laughing Laughing

Диди,  Hug

не знам забелязахте ли къде гледа първо братовчеда - на 14:22 мин.
http://video.kanald.com.tr/calikusu/15Bolum/22256/4
 : )
То и по-нататък - пак се зазяпва там Laughing Laughing
Дали братовчеда?  Joy Joy Joy
Сигурно режисьорът така е казал - там да зяпа! Naughty Joy Joy Joy

Хубав и усмихнат ден от мен! (И по-бързо да минава  Laughing)

# 588

и братовчеда, и колегата, .... и ние   hahaha

тези тесни сукмани и блузи откъде ги измислиха....

МамиWink

# 589
 HugДобро утро Hug
Снеже Heart Eyes  обожавям да си пия кафето от чаши с такава форма.  bouquet

Диди Hugнеотралке Laughing ,честно не бях забелязала как му щракат очите на Кямран в частта от кръста нагоре  по доста стегнатия  сукман на Фериде.Ти  с твоето неутрално поведение няма да имаш от много голяма доза  постфилмово  лечение Laughing Laughing Laughing

Аз  харесвам много Кямран/Бурак  ,но продължавам да мисля ,че когато тя му споделяше  вълненията си от малка той беше доста напрегнат докато я слушаше вместо да пусне в действие очарователния си топъл неустоим поглед.Защо?

И  понеже съм в най-крайния полюс на мнение смятам ,че Кямран до рано сутринта е бил при Нериман.

Предлагам лечението ни от чучулигоманията  в два варианта.

!. Рязко и категорично спиране  да гледа и спомня за филма!-много трудно Sad Sad Sad
2-С постепенно  намаляване на дозата -  гледане  по малко на най- любимите и силни моменти.

Мами Hug

Приятен ден и седмица  чучулиги.
-

# 590
  • Враца
 Joy Joy Joy Joy

Себи, Hug
И двата варианта са:
1. Неизпълними
2. Неприемливи
(може и в обратен ред)

Дай друг вариант  Joy Joy Joy

А тук какъв малчо е наш Бурак:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 10:09 от mama_an_ji

# 591
Себи,  Hug!  Laughing за неутралната позиция - почти съм я постигнала, на косъм разстояние съм,  а хванем ли го Кямран бей в крачка, и то при тия обяснения и обещания към Фериде, веднага преминавам в другия лагер  Naughty
как ще ми е лесно, хич няма да ми е, и неутрал да си - двамата са ти на сърце, значи - двойна доза от "лекарството"  Flutter

моето мнение:
точка 1 - невъзможна  Mr. Green
точка 2 - щадящ вариант с големи изгледи за успех : )

мерси за предложенията!  Heart Eyes

Мами, тази визия сигурно е от моделския период. Прилича ми на фотос за Армани, Долче и Габана или някой друг от групата, преди време имаха подобен вид моделите...

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 10:14 от didibu

# 592
Добро утро!  Hug
Снеже   bouquet
За НАГНАГ и всички момичета, които постват инфо за сериала  newsm51  newsm51  newsm51
Изгледах преведения епизод, ама щото руския съм го позабравила, има някой думички дето не ги знам. Та си чакам превода на български, за да съм на 100% сигурна какво точно си говорят. Но основния сюжет е ясен.
Момичета, аз в погледи хич не се заглеждам, зер субтитри чета, ама благодарение на вас съм в час с погледите на Кямран/Бурак.   bouquet Ами нямат време за повече дублажи, та да изчистят неволните погледи на Бурак. Simple Smile Съблазнително е деколтето на Фахрие, та сигурно и останалия мъжки персонал зяпа там.  Wink И не само там де, момичето е многооо красиво.
Себи, въпреки че намирам кусури на Кямран, все още мисля че той не е спал при Нериман. И аз си задавам въпроса къде може да е бил, та си е свалил вратовръзката.  newsm78 Имал е някакъв зор, нещо е стягало душицата му. Дали по това време е имало игрални домове в Истанбул та да го пратя там? Щото не ми се вързва да е шетал цяла нощ в къщурката - не ми изглежда на къщовник.  Naughty
А дали не е гостувал на някой колега доктор, за да търси подкрепа за работното си място?  newsm78
Хубав ден!  Hug

# 593

Мами да вземем да отидем до  Истамбул да му хапнем по дюнер  и биричка през лятото след края на  сериала.

Ще гледаме да я няма Чапа/когато е заминала  на  някъде.../Дано и  Наг да дойде да сме на макс с комуникацията- Grinning
 И така ще си живеем със спомена Party Party Party Thinking Thinking Thinking

# 594
Уси Hug и на мен ми мина през ума за тези часове до сутринта- не в игрален , а в публичен дом.То тази професия е доста  древна- и ценна Wink

Да не е бил при Нериман може би -това да е вярно , но не смее да си признае другото. Shocked

След тази разголена  Нериман и това  може да се очаква. newsm78 newsm78 newsm78

# 595
Уси Hug и на мен ми мина през ума за тези часове до сутринта- не в игрален , а в публичен дом.То тази професия е доста  древна- и ценна Wink

То след тази разголена  Нериман и това  може да се очаква. newsm78 newsm78 newsm78

Има такава вероятност, макар да съм почти сигурна, че не е мърсувал...ама мъжете малко им трябва...
А баща му как само отсече, че няма да му прости, ако се е поддал на желанията си... Mr. Green
Ама ще го видим и него с Катина, как ще го изтипосат сценаристите....

# 596

А баща му как само отсече, че няма да му прости, ако се е поддал на желанията си... Mr. Green

thumbsup
понеже знае много да говори ....

на тинейджърската снимка  Бурак е с изкривена физиономия, преснимана е от някакъв албум и страницата е огъната, "събрали"  са му очите ; )

# 597
  • Враца
Да си кажа честно, повече не смея да гадая какво е правил Кянран цяла нощ. Има много варианти и накрая, както винаги ще ни изиграят  Laughing Laughing

И пак одеалата  Joy Joy Joy

# 598

Има такава вероятност, макар да съм почти сигурна, че не е мърсувал...ама мъжете малко им трябва...
Наблегнаха сценаристите на това, та вероятно поводът Фериде да замине е точно изневяра.
Колкото до Катина и Сефейтин, не ми се ще да се стига до там, ама пък с какво ще запълнят епизодите оттук нататък. Аз лично очаквам докато Фериде скита по баири и паланки, да ни показват истанбулци как ронят сълзи по нея и обвинявайки се взаимно да допуснат доста грешки. Това го мисля, защото съм забелязала какво се нрави на масовия турски зрител - драми.
Себи, след 15 епизод допускам похождение в публичен дом - нашия Ентелегент доста шавлив е станал след пубертета. А какъв захлупен беше преди това.  

# 599
  • Враца
Цитат
Помощник режиссера поделился этим фото, и говорят, похоже, что это то место, куда Фериде отправится.

Общи условия

Активация на акаунт