Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 428
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:

Анализ на зависимостта ни...

Вече сме освидетелствани Hug Joy Joy Joy

Това репетираха, нали? Laughing Laughing

Това момиче да не е сестра на Бурак?

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 22:04 от lilitoKoleva

# 571
Това нали е ново? newsm78

Скрит текст:
Макубуле Куртлиян( сёр Матильда) сегодня в своей инсте опровергла все слухи, насчет капризов Эфджи.

"Милые девочки,Фахрийе Эвджен в первую очередь очень приятный человек, очень хорошая актриса и наша единственная ! Я уверена, что все ваши комментарии результат любви к ней.Но не надо верить всему.Знайте мы очень счастливый и дружный коллектив.Вы можете быть абсолютно уверены в этом! Мы очень веселимся.

# 572
# 573
Скрит текст:

Добре направен анализ.  Joy Joy Joy

Лили, ново е. Hug

# 574
 Hug

Момичета, рускините копират и грима на Фахрие, де да продавах червила сега ooooh! Joy Joy Колко милиона са? Joy Joy Joy

Дали наистина е това
Скрит текст:

Девочки я кажется нашла такую же помаду как у Эфджи)))NOUBA PLUMPING GLOSS STICK Помада для губ №408 охра  

# 575
  • Враца
Скрит текст:

Чучулигоманията вече я има черно на бяло. Няма мърдане - освиделствани сме.  hahaha hahaha hahaha
Много верен анализ   ooooh! Laughing Laughing

Лили,  Hug
Сестра Матилда не бях я чела, благодаря!

Дали наистина е това
Скрит текст:

Девочки я кажется нашла такую же помаду как у Эфджи)))NOUBA PLUMPING GLOSS STICK Помада для губ №408 охра
А този цвят на червилото тези за охра ли го имат ? ooooh! ooooh!  Joy

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 23:14 от mama_an_ji

# 576
Hug

Момичета, рускините копират и грима на Фахрие, де да продавах червила сега ooooh! Joy Joy Колко милиона са? Joy Joy Joy

Рускините не са чучулиги, а кукувици  hahaha hahaha

# 577
Като знам рускините как бяха скептично настроени към Фахрие, много се радвам, че успя да ги спечели с таланта си.  Hug Heart Eyes Party

# 578
Hug

Рускините не са чучулиги, а кукувици  hahaha hahaha

Не мога да се въздържа Joy Joy Joy Joy  Joy Как сама не се сетих newsm78 Joy Joy Joy

# 579
Бурак три сестри ли има?

# 580

Отдавна се чудех какво ми е и защо  спя  малко и неспокойно  Laughing Laughing

Добре е все пак ,че рускините ме светнаха doh- тежка зависимост  към Чучулигата  и Чучулига Laughing Laughing Laughing

# 581
  • Враца
Ето изказвания на колеги на Фахрие  за нея от преди днешната статия, че капризничи  Laughing

Цитат
January 16, 2014 at 6:34 pm

Коллеги по работе поделились впечатлениями о нашей Эфджи.

Сахра Верер: Фахрийе Эвджен очень энергичная, словно Фериде! У нас очень много сцен в пансионе и мы часто смеемся вместе и за кадром мы тоже проводим время весело.
Несли Йылмаз: Фахрийе в кадре и за кадром одинакова. Не избирательна к людям.
Эсра Кылыч: На экране Фериде наша одноклассница. А за кадром мы с Фахрийе коллеги.
Су Кутлу: Фахрийе очень знаменитая актриса. Но она не дает нам это почувствовать и не смотрит с высока.
Нурджан Шырын: Мы с Фахрийе и в самом деле подружились.
------------------------------------------
Переведено специально для группы http://vk.com/evcenf_official

# 582
Мами, много съм доволна като чета толкова точни и приятни оценки за Фахрие
.

Лека нощ !

# 583

Здравейте, момичета!  Blush

Диагнозата е много точна : )! Хубаво, признавам, поставиха ни я, обаче къде е рецептата??? Обикновено вървят в комплект....  мен рецептата ме интересува  Mr. Green

Преди малко изгледах преведения 15-ти и не мога да спра да се смея, няколко пъти си пусках сцената с Умай бей  Joy
Целият диалог е супер! Това ми стана любимото изказване от този епизод: "Нашата чучулига Фериде не ти подхожда! ... Тя бие господата, бие ги!!! Знаеш ли колко претендента са минали оттук? Аз затова станах лекар!"

Joy

и това:

" - Тя е много красива!
   - А-аа, гледай го ти него! Маймун!"

Joy

Толкова ми беше приятен и забавен целия епизод, въобще не съм се напрягала да го мисля К. какво е правил цяла нощ и той ли е подготвил къщичката... Без това няма как да се разбере  Blush

не знам забелязахте ли къде гледа първо братовчеда - на 14:22 мин.

http://video.kanald.com.tr/calikusu/15Bolum/22256/4

: )

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 09:30 от didibu

# 584
Не са минали и 24часа и бързат да опровергаят глупостите написани за Фахрие, браво на колегите й Hug

Явно наистина взаимно се уважават.

Общи условия

Активация на акаунт