Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 475
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Момичета и аз мисля,че целувка няма,това е подлъгващ  ход на сценаристите..
Обаче си мисля,че Бурак май не е в роля,ами си е той в отношенията си към Фахрие.
Май там е целия проблем на г-ца ''лигла''.
Но Бурак е готин и ще се вземе в ръце,ще видите.

# 451
Наг Heart Eyes благодаря !

Лили е права .Когато си заета и не си в темата - няма проблем.
Наистина превеждай само това което е интересно и НЕ е - формално. Laughing

Мами  Hug с колажите си напредваш много !

За това с червеното петно smile3508

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 20:02 от sebilMM

# 452
Чапа си е Чапа, нищо интересно  Joy Joy Joy

Поне разбрах причината за щастието й, времето newsm78

Наг, и мен почна да ме съмнява Бурак, на никаква репетиция не ми прилича там, където са с одеялото, определено си имат теми за разговор двамата Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 20:03 от lilitoKoleva

# 453

Не зная какво точно искаше да ни каже Наг , но за мен Бурак в 15 серия си беше в криза.

Не искам да уточнявам каква точно  , но това не беше моя новооткрит прекрасен актьор. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 454
Момичета от къде се появи тази снимка по-горе на Кемрян и Фериде с одеялото?

Снимката е от този туитър  çalıkuşu_herşey
@OnuAramak https://twitter.com/OnuAramak, после и рускините я качиха.

Нагнаг  Praynig   bouquet

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 20:09 от lilitoKoleva

# 455

А ето и историята на елена на гърба на Бурак Laughing

https://vk.com/video-52799602_167360833?list=e98403858b9a1c049c

# 456

И нещо от времето в което и двамата се забавляваха, по-скоро Фериде.

Кямран все още подвластен на кака Змей Shocked

# 457
# 458

Ето, и с цветята Grinning Grinning Grinning

Скрит текст:

# 459
Себи, от къде се взе тая фотка на Кямран с Нериман - аз пък да попитам, че направо настръхнах. Съвсем ми разби теорията. hahaha
А снимката с одеялото пред къщичката ... ако е от туитър, значи си е зад кадър... Кой ли е тоя доброжелател???  Laughing
Бурак наистина е все в заведението си. Чапа, ако иска да го държи под контрол, да грабва една бяла престилка и да започва да прави дюнери... Или с консерваторията си да забавлява там посетителите. Иначе ... ще се радва на времето. Laughing

# 460
Малкото Фериде

# 461
  • Враца
Себи, от къде се взе тая фотка на Кямран с Нериман - аз пък да попитам, че направо настръхнах. Съвсем ми разби теорията. hahaha

Кате,
не се притеснявай. Laughing Laughing    Тази фотка е стара, от 7 епизод мисля, когато отиде при Нериман и когато сънуваха един и същи сън с Фериде  Laughing Laughing

А снимката с одеялото пред къщичката ... ако е от туитър, значи си е зад кадър... Кой ли е тоя доброжелател???  Laughing
Бурак наистина е все в заведението си. Чапа, ако иска да го държи под контрол, да грабва една бяла престилка и да започва да прави дюнери... Или с консерваторията си да забавлява там посетителите. Иначе ... ще се радва на времето. Laughing

Вие пък сега! Laughing Laughing   Ще изкарате приказка на хората  Joy Joy
Може режисьорът да не е доволен от тях и да ги е накарал да репетират докато им се получи - дори и в почивката Joy Joy
А Чапа е сговорчиво момиче, тя не се впечатлява от такива дребни неща  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 20:50 от mama_an_ji

# 462
Оххх, мерси, мами.  Hug
Защо така съм я изтрила от паметта си?!  Mr. Green
Харесва ми Бурак с тигъра на тишъртката.
Дано, дано... Щото съм съгласна със Себи, че не е съвсем във форма в 15 еп.

# 463

Вие пък сега! Laughing Laughing   Ще изкарате приказка на хората  Joy Joy
Може режисьорът да не е доволен от тях и да ги е накарал да репетират докато им се получи - дори и в почивката Joy Joy
А Чапа е сговорчиво момиче, тя не се впечатлява от такива дребни неща  Joy Joy Joy

Интересно ми стана, имаше слухове за Хазал Кая и Ахмет някой си, момичето е публикувало в туитъра си опровержение, много подобни примери има, а Фахрие и Бурак не виждам защо не отричат нищо newsm78, може и да не знаят, че ги коментираме  Joy Joy Joy

Оххх, мерси, мами.  Hug
Защо така съм я изтрила от паметта си?!  Mr. Green
Харесва ми Бурак с тигъра на тишъртката.
Дано, дано... Щото съм съгласна със Себи, че не е съвсем във форма в 15 еп.
Joy Joy JoyАко има грехове и към Фахрие, смее ли да я погледне Joy Joy Joy Много, много дълги репетиции им предстоят Joy Joy

В туитъра отново туитват до канал д , във връзка с промяната на часа, дано постигнат нещо Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 21:19 от lilitoKoleva

# 464
E може, ама пък това никак не се отразява на играта на Фахрие.
А за положението - в роля, извън роля - доколкото разбрах, наставникът им ги учи да лягат и стават с ролята. Какъв личен живот тук?  Laughing И самата Фахрие беше споменала, че е изцяло във Фериде. Сложна работа..., особено за актьори, които не тръгват от актьорско образование в кариерата и от тях се иска да са изцяло в сценария...

Общи условия

Активация на акаунт