Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 444
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Враца
Момичета, оправих се, ама нали съм си шматка и не виждам очебийни неща  hahaha hahaha hahaha

Доколкото разбра - идеята е на Мюжган и тя е приготвила вечерята, предполагам и подредбата.  Sad
На вечерята в къщи тя подхвърли, че и те вечерят, да не се притеснява Бесиме.  newsm78 newsm78
А тя пак ококори очите, както тя си може  Shocked Shocked
Превърнали сме се на следователи вече  Joy Joy Joy Следим всяка дума, жест ....  Laughing Laughing

# 526
Зад кадър

# 527
Изгледах го 15-ия епизод.  Simple Smile
Доколкото разбрах, идеята е на Мюжгян, но Кямран е подредил къщичката. newsm78
Че не се е приближавал на метър от Нериман си дойде от него спонтанно, докато се обясняваше. И фактически погледнато не е вярно, щото Нериман му скочи още в началото. Нооо... продължавам да мисля, че е искрен в другото и не е изневерявал...
За играта на Бурак - сега някак повече я приемам, с изключение на смяната в изражението му, докато слуша Фериде... Там нещо куца, изглежда като престараване да реагира на всяко изречение различно... Дребнички кусури де... Иначе се потапя в атмосферата на вечерта. Peace
Фахрие е точна. Peace

# 528
  • Враца
Изгледах го 15-ия епизод.  Simple Smile
Доколкото разбрах, идеята е на Мюжгян, но Кямран е подредил къщичката. newsm78
Че не се е приближавал на метър от Нериман си дойде от него спонтанно, докато се обясняваше. И фактически погледнато не е вярно, щото Нериман му скочи още в началото. Нооо... продължавам да мисля, че е искрен в другото и не е изневерявал...
За играта на Бурак - сега някак повече я приемам, с изключение на смяната в изражението му, докато слуша Фериде... Там нещо куца, изглежда като престараване да реагира на всяко изречение различно... Дребнички кусури де... Иначе се потапя в атмосферата на вечерта. Peace
Фахрие е точна. Peace

Дори и той да е подредил къщичката, това е било след приготовленията на Мюжган. А това кога да е станало, като беше с Фериде?  newsm78
Дано е искрен за другото  Praynig

Аз приемам играта му в този епизод. Все пак Фериде толкова неочаквано за него разкри душата си - всяка нейна дума беше изненада за него. За мен е нормално да реагира даже на всяка дума. Тя направо го срази с признанията си. Той очакваше да чуе само, че го обича и желае, а получи и голям бонус към това ... Laughing Laughing Laughing Laughing

И след тези признания на Фериде, той да каже, че само търси начин да избяга от него  #Crazy #Crazy

Много мило беше с тези спомени. Когато рисуваха, как и придърпваше ръката все по-далече, за да се доближи до него  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 15:50 от mama_an_ji

# 529
  • София
Гуги,много благодаря ! Поправям се...когато гледах оригинала във вторник,на турски...Епизода е хубав,особено с тази ретроспекция на тяхните детски и младежки години,но на мен ми хареса признанието на Фериде: Ти стана слънцето за мен,моята светлина,моят ден...много силни думи.  bouquet Кямран в този епизод, излезе от ритъм,породи се съмнение у него (за кой ли път)...И ще предаде Фериде със сигурност.

# 530

Гуга Hug благодаря ти  bouquet

Аз чак сега Embarassed Embarassed Embarassed извини ме се сетих ,че ти си причината последния час и половина да стоя с химикалка в ръка Wink и гледам серията. Laughing Laughing Laughing

Пак не съм наясно с много неща , но ще чакам вторник.

Ясно ми е това , че Кямран  нямаше нищо общо с подготовката  на вечерта.Щом е идея на М  -тя дойде сутринта   след  злополучната нощ и имаше време до вечерта да подготви всичко.

Да ,призна ,че не е спал в къщи , но отказа да говори повече по темата.

От всичко ,което му призна Фериде  би трябвало да се позасрами  от молбите му за любовни думи.

Та тя му сподели ,че винаги е бил частица от душата и.

Шашнах се като започна да изрежа поименно  любовниците му ShockedТой голям любовник бил Кямран и  не от скоро!

За сериала до сега   smile3508 на всички !
Дори и на тези които се катерят по стълбите за да се хване всичко в действията и израженията на всички.

# 531
# 532
И как сладко му каза: Ти правиш това нарочно...

А той: Кое.... hahaha Joy Joy
С неговите камъни по неговата глава...

# 533
# 534
# 535
Терзиева,   http://instagram.com/p/jHZaaaB145/

А сега и превод ако имаше newsm78  bouquet

# 536
Нагнаг превод, ако можеш... Praynig

# 537
  • Враца
Терзиева,   http://instagram.com/p/jHZaaaB145/

А сега и превод ако имаше newsm78  bouquet

Joy Joy Joy Joy
Е, превод няма засега  Joy Joy

Я вижте,  Валез можела да бъде и симпатична  Laughing Laughing

# 538
  • Враца
Скрит текст:

Тук не става ли въпрос за инцидента с колата / BMW на Фахрие?  newsm78

# 539
Скрит текст:

Тук не става ли въпрос за инцидента с колата / BMW на Фахрие?  newsm78

Май да, ама рускините споменават и Бурак във връзка с инцидента...та не знам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт