Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 155
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Пънче,като падне ЛХ-то,тогава ще почне стимулация,в понеделник ще разберем Hug
Аз пък ти пожелавам да ни изненадаш още в тая тема Praynig

# 121
  • В сърцето на любимия човек
Естелка - а дано, ама надали  Tired
Нали ти биха блокажа?

# 122
  • Варна
Да на 3.01,хубавите работи ставали бавно Mr. Green

# 123
Сандра, да ти е живо и здраво братлето!
Естела,  Praynig за понеделник
Шоко, радвам се, че си по-добре Simple Smile да си тръгва лелката по-бързо, ако може   Peace

# 124
Върнах се , май няма да се раждаме скоро!

Скрит текст:
Прегледа мина много добре нямам контракции, нямам разкритие, бебето още е високо, плацентата е започнала да зрее!
Бебо вече е 3700 гр , док е много доволна от бебо, каза че имам много добри предпоставки за едно нормално раждане и се надява бебо да не порасне още много! Laughing
Каза да се въоръжа с търпение, въпреки че не се знае! Whistling
Та това е от мен, остава да си чакам момента! Sunglasses

Надявам се наистина да ти донесе късмет моя прашец Чъки!
И изобщо на всеки който си събира  Mr. Green
Шоко айде да и се вижда края на тая лелка!
Естелка, Пънче  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 125
  • гр. София
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75  Мерси, Сандре.  Hug

# 126
  • София
Сму-у-ук
 newsm79 newsm28

# 127
  • В къщурката на хълма на феите
(ЛХ, Е2 и прогестерон - що-годе са добре на 3-ти ден, но явно после се объркват) и вероятно от там ми се скапват яйцеклетките.

донякъде мога да се съглася за ЛХ-то, ама как по-точно Е2 и прогестерона влияят на качеството на яйцеклетката?!

# 128
# 129
(ЛХ, Е2 и прогестерон - що-годе са добре на 3-ти ден, но явно после се объркват) и вероятно от там ми се скапват яйцеклетките.

донякъде мога да се съглася за ЛХ-то, ама как по-точно Е2 и прогестерона влияят на качеството на яйцеклетката?!
Меци - много грубо казано :високо ЛХ + нисък естрадиол + преждевременно покачил се прогестерон = овулация с недоузряла яйцеклетка и презряла лигавица. Аз поне така си ги обясних, може да не съм права.

# 130
  • Северозапада
Пънче, честита лентичка  Hug Дано скоро видя още една до/ над/ под нея  Praynig

# 131
Пънче естрадиола влияе на лигавицата на матката, няма отношение към овулацията .. а и такова нещо като "презрял" ендометриум просто няма .. има патологично разрастване на ендометриума, но това си е самостоятелно явление, некасаещо овулацията .. отделно на това прогестерона без овулация, няма как да се повиши, защото му трябва пукнат доминант, който морфологично да се трансформира в ЖТ .. а ако доминанта е преждевременно пукнат, то ЖТ няма никакъв шанс да бъде качествено, съответно и стойността на прогестерона е кьопава, което обаче се доказва с изследване 7 дни след О. а не на 3ти ден от МЦ .. така че версията за първоначално добри хормони, които после магически сбозяват и ти прее*ават О., куца старателно .. причини за кофти О. можеш да търсиш евентуално при ФСХ, но не и при тези .. дори и при ЛХ, но там ти трябва пункция на доминант, за да се докаже евентуален проблем Peace

# 132
  • София
Пънчита, как върви непушенето? Трудно ли ти е?  Hug
Качих две снимки да видите и моето шкембе.  Mr. Green И сега да ви ръсна едно хубаво петъчно, че иде бебеправещ уикенд: babydust7 babydust7 babydust7

# 133
Меци - може би не мога да обясня добре какво ме притеснява:
Скрит текст:
декември месец на 3-ти ден хормоните мисля, че бяха следните, не са пред мен:
ЛХ = 5,05
ФСХ = 8,08
Естрадиол = 110

Фоликула нарастваше с 1мм на ден до 12-ти ден, когато беше 16мм, лигавицата беше 6М. В деня за прегнил (14-ден, когато се очакваше да е станал 18мм), преди да се установи, че фоликула се е спукал бяха:
естрадиол = 317 / фол. 46-607 овул. 315-1828, лут. 161-774/
ЛХ = 11.08 /фол. 2.4-12.6, овул. 14-96, лут. 1.0-11.4/.
Лигавицата вече беше 10М, а жълтото тяло беше малко.
Прогестерона ми е нисък (съответно и ЛФ ми е къса) и затова съм на Дуфастон от 16-ти ден вече не знам колко месеца.
Теди - като изключим срещите с приятели, когато повечето пушат, държа фронта, но не м ога да кажа, че не ми се пуши  Blush

# 134
добре и какво точно те притеснява, като ти гледам стойностите на хормоните /особено след О./, нищо им няма и с нищо не се предполага, да не е качествена яйцеклетката?! това, че ЖТ не е било качествено, не значи, че и О. е била лоша .. обаче единствения начин да се докаже това е с пункция, щото може и да нямаш нужда от стимулация Peace

Общи условия

Активация на акаунт