Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 148
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • В сърцето на любимия човек
Меци - не знам... да измислят какво да ме правят, явно не сме толкова елементарен случай...

# 586
  • София
Уффф Пънче  Hug, дано идва скоро и вашето време.
Стиснала съм силно палците за Принцеска, Глухарчето и Зазу и за всички други в нужда. Praynig Praynig Praynig Peace Мисля ви, да знаете. Tired
Кашмирче, страхотна маца си имаш. Heart Eyes Аз обожавам котки и винаги съм имала / не знам само защо все мъжки отглеждам/. Сега отглеждаме един красавец Макс, имаме го от бебе, взех го като бях бременна, ама е евнух миличкия.  Mr. Green
Скрит текст:

Зазу, опитвахме от няколко месеца /2-3/, но си открих проблем с ЩЖ и сега се лекувам. Та затова съм в застой.
И аз бих видяла промоция с Желязка, браво на детето. Heart Eyes
Меци, Емка-Семка какво прави?
Цикъла ми подрани, не знам заради хапчетата ли? По-добре, тъкмо за прегледа ще съм чиста. Опитва се да зацапва и чак сега се светнах да спирам вит.Ц-то, ooooh! няма да го пия докато не свърши.

# 587
  • Германия
Пънче: е не, добре де, да се вземат в ръце тези хора. Че ще дойда с големите шамари.
За тези който ги интересува "новия" метод за ЦС. Това е метода Hysterosalpingo-Kontrastsonographie, той е развит от 1997 година в Германия. Чудно ми е защо в БГ, не се поогледат малко какво става навън и какви нови, други методи има. Малко започвам като Меци да се ядосвам.

# 588
промоция  Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 18:56 от sigma

# 589
  • NE
Сигме Прекрасна е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Февруарчетата много хубави значи. Heart Eyes

# 590
  • В сърцето на любимия човек
Леле,Сигме - разкошна е   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes пу-пу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А каква усмивка само  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 591
  • Германия
Сигме: много е порастнала лъчезарната Лия и как прилича на теб. Да ти е все така усмихната и щастлива.
Принцеска: мойте палчета ги имаш  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Ани и твоя котак много ми харесва. Аз мога да ви показвам само комшиските котета.  hahaha ММ е много алергичен. А аз обожавам котетата.
П.П. Защо не виждам подписчетата, дори и като се върна в стария профил на сайта. Къде трябва да кликна? Thinking

# 592
Малеееее..... Сигме, щерка ти е изключителна! Браво на детето! Прелест в рокля...пу-пу! Разкош!!! Живи и здрави да сте и ти и тя!!!  Hug Heart Eyes

# 593
Сигме, божествена е, пу пу  Heart Eyes Heart Eyes

# 594
  • В къщурката на хълма на феите
аууууууууууу че красива промоция, пу-пу-пу ще й изпапам розовите бузи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани ами Емка спи или поне се надявам .. двамата с баща си се гледат, пък мама работи - ама сега е в ам-ам-пауза Mr. Green днес е особено кисела, щото стана ясно, че ставата на палеца й няма да се оправи от самосебе си, та сега ще ходим с фиксиран палец и мърморясва от сутринта, но се надявам сега като се наспи да е в по-добро настроение Whistling

# 595
  • София
Глухарче, Пънчето писа бе: Влез си в профила и от Настройки махни отметката пред "Не показвай подписите на другите потребители." и ще ги виждаш   Peace
Лелеле, Сигмееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, божествено детенце имаш след всички мъки. Скоро ще проходи да знаеш, просто трябва да се престраши. Hug Жива и здрава да ви е. Влюбена съм, искам и аз едно такова сладко детенце. Heart Eyes Копие на аватара ти е.
Меци, какво й е на палчето?  Sad Душичка. Предполагам, че ще свикне, бързо се климатизират дечицата към проблемите. Hug

# 596
  • София
Сигме, хванах промоция  Peace. Страхотна е Лия - пу пу.
Меци, какво и е на Емка, ти няколко пъти си споделяла някакви откъслечни неща, може и да си казвала, но аз съм пропуснала явно. Горката Емка, сигурно не е очарована, но щом е за добро, няма как. Да се оправя бързо ставата  Peace
ANI BANI, благодаря   bouquet

# 597
пупупупу хванах промоцията на прекрасната принцеса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes she makes my day  Heart Eyes Heart Eyes

Цветаната снимка и хистеросалпингография са 2 метода....различни с различна диагбностична стойност. И двата се практикуват в бг, въпреки , че повечето лекари и специалисти по вътрешни болести залагат все още на ЦС като по точен за диагностика, особено що се касае за аномалии в матката, джобове по тръботе и т,н. С ехограф не се вижда толкова добре, Облъчването при ЦС е супер минимално. Макар, че повечето съветват да не се опитва на същият цикъл....но по принцип няма проблем, що се отнася до лъчението.

За клостила няма да повтарям, мнението ми напълно съвпада с Мецка  Peace

Тя котарациии са супер. Аз съм любител коткар, винаги съм живяла с коте, сега моето много ми липсва, но съм спокойна, че мама се грижи за нея и като поотрасне малката може да помисля да я взема пак при нас ...ще видим

Ние с малката се борим все още да се кърмим..../тя има проблеми с леки колики и раздразнено стомахче....аз с гърдите, разраняват ми се зърната/ но иначе растем и хубавееем  Heart Eyes

# 598
  • В къщурката на хълма на феите
Ани, Зазу Емка има пареза на ръчичка и краче, предизвикана от родова травма .. ходим на рехабилитация вече 6 месеца, но тя все още не може да си ползва дланта и пръстчетата, а от неизползване ставичката на палчето й е започнала да се видоизменя и вместо да стои перпендикулярно на дланта, тя все повече става успоредна на нея, което в по-късен етап ще донесе още усложнения и най-вече, че ще се наложи чупене и пластика стави и т.н., пък аз не смятам да стигам до там, затова от днес Ема ще ходи с шина, която ще държи палчето в правилна позиция, докато костичките и ставите на Емка се втърдят

# 599

Цветаната снимка и хистеросалпингография са 2 метода....различни с различна диагбностична стойност.
Цитат

newsm78 сигурна ли си?
Различни методи са лапаро, ЦС и хидротубация, ама това дето си го написала е абсолютно едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт