Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 129
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • В сърцето на любимия човек
Атадарче - искрено се надявам това да е просто погрешна информация или лоша шега  Praynig
Няма за какво да се извиняваш  Cry
Не познавам Неземната, но се надявам това да не е истина  Praynig  Praynig  Praynig

# 661
  • В къщурката на хълма на феите
ааааааааааааа нееееееееееееее!!! Раде дано да бъркаш, дааано да бъркаш .. боже ..

# 662
  • Варна
Това е  много, много .... гадно! Лятото почина една друга съфорумка от друга тема и всички там много се разстроихме. Странно е - хем не познаваш човека лично, хем някак си го чустваш близък и не можеш да повярваш!
Затова никога не съм подкрепяла разни "забележки" от типа кой колко пишел и защо спрял да пише - няма как да знаем тук какво се случва в реалния живот на всеки един...

# 663
  • София
 Cry Дано не е вярно! Praynig

# 664
Боже! Аз имам спомен за нея.....пишеше за кратко, ама , дано не е вярноо....даноо  Praynig Sad

# 665
Уффффф  Tired Tired Tired Tired Аз не си спомням момичето, но дано наистина е неверен слух....

# 666
Божее,дано не е вярно,аз имам някакъв спомен за нея ,мисля и че в албумчето съм виждала нейни снимки Praynig

# 667
ооо аз си я спомням много добре даже .. и както Кали каза, нищо че не съм я виждала на живо, пак я чувствах много близка ..

# 668
Като стана въпрос за стари моцуни, аз често си мисля за Каролка, дори си я шпионирам, че е добре....ако ни чете и има желание може да намине пак от тук, ако ли не, аз си я следя  Blush

# 669
Хайде да ви разсмея малко:

Връща се мъж от командировка, поглежда в гардероба и издърпва от там любовника крещейки:
- Колко пъти ще ти казвам бе? Няма я вече тук! Разведохме се!
 Joy

ПП: Вече имам готовност с новата тема, а ако знаете каква изненада ви очаква  Whistling

# 670
мога да помогна за изписването на темата, ако има желаещи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 671
Намерих няколко забавни емотиконки:

Скрит текст:

# 672
аз "познавам" неземната от други теми. Дано не е истина това, което прочетох  Confused

Каролка ми неше писала по време на бременността ми и каза, че е добре  Praynig

Моме, ти да не търсиш още кандидат снахи  Joy

Моето бубу спи и се протяга и издава някакви котешки звуци Mr. Green

П.П. Oх, Кокоската ще я изям цялата  Blush Heart Eyes

# 673
Ми що да не търся, аз съм казала, че това няма да ми е последното ин-витро, дай Боже и още ергени да създам  Blush
Каролка беше едно от момичетата, които много ме вдъхновиха, когато за първи път влизах тук, дано е добре и я видим скоро в темата   bouquet

# 674
Каролка я мяркам често в Клюкарника  Peace

Общи условия

Активация на акаунт