Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 131
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • гр. София
Естелка, браво. Стискам палци за най-хубавите яйчица.  Hug

# 646
  • В сърцето на любимия човек
Естелка - браво  Hug Стискам палци за хубави яйчица Praynig  Praynig  Praynig
Меци - искаш да кажеш, че когато ЛХ и ФСХ са в повече се получава резорбиране, така ли? Извинявай, ако въпросите ми са глупави или пак не съм доразбрала  Embarassed Ако прецениш пиши ми на лични.

Имаме ли новини от Сандрето? Стискам палци, ако момента е настъпил  Praynig  Praynig  Praynig

# 647
  • В къщурката на хълма на феите
имаме новини - още са 2в1 Mr. Green

# 648
Не раждам,  все още съм си 2в1!

Естелка стискам палци!  Hug

Пънче много тъпо така,  стискам палци да намерите решение!  Hug

Шоко и на теб съм стиснала за хубави резултати!  Hug

Ани, Кашмирче,  Феичка много хубави котенца имате  Heart Eyes много обичам животни ей!

И да не забравя много заразно да ви наръся
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 649
  • Варна
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm75
Събираааам Hug

Фоликулчетата от ляво са малки и няма време да ги чакаме,в дясно 3-4 са 17мм,утре вечер бия Прегнила и в събота ще видим какво сме сътворили,сега подписвам едни документи,е...си ужаса,как си връзват гащите ooooh!

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 12:54 от esstela

# 650
  • София
Естелка, стиснати палци и от мен  fingerscrossed

# 651
  • София
Естелче, палчета и от мен за хубави яйцица и дечица след това. Praynig Praynig Hug
Моме, оправяй се бързо и безтемпературно.
Сандре, леко и меко. Mr. Green
Пънчита  Hug
Меци, твоето скъпо детенце-меченце Heart Eyes с такава упорита майка, няма как да не се справите. Представям си как тежи понякога. Sad
Скрит текст:
На мен още не ми е дошло, само цапа, ooooh! вече втори ден.
Hug за всички и успех на всички. Heart Eyes

# 652
  • София
момичета извинявайте, че нахълтвам и то много притеснена - някой знае ли нещо за неземната* струва ми се, че попаднах на някакви ужасни новини и се моля да е лоша шега Praynig Praynig Praynig
тя не е писала много отдавна, но все още фигурира дори като номер 1 в списъка с чакащите момичета Rolling Eyes

# 653
Готово, свате, виж ги само какви ги вържи снахата  Mr. Green
Иначе и Кокоска е болна, с гадна температура от оня ден сме  Tired

# 654
  • София
Етелка, браво, имаш много яко стиснати палчета!  Praynig Hug
Сандре, ти к'во се подмотваш?  Mr. Green Нямаш ли разкритие?
Меци, милото детенце.  Tired Вярвам, че ще се оправите. Ти си много силна жена.  Hug
Атадрче, не помня неземнатаEmbarassed Не знам какво си чула, но се моля да не е вярно.  Praynig

# 655
  • Варна
Атадарче,тя не е писала от април 2013,какво си чула Rolling Eyes

# 656
Естелче, зълва ми разказваше за документите за ин витро, които попълват в Англия, да ти кажа, доста по-подробни са от нашите  Mr. Green Въпроси от рода на - ако партньорът почине в хода на процедурата, какво се прави със спермата, и т.н.
Деско, милата снахичка, да се оправя бързо, може да ми я пратиш, да се лекуваме заедно  Hug
И изобщо, такива хубави дечица видях - и Антоанета, и Ради - изписани госпожици  Heart Eyes

# 657
  • Варна
И при инсетата като правих същото беше,ама тука нали има упойки,опитвам се да не се стресирам,съжалявам,че ви надувам главата,обаче вие сте единствените,с които мога да споделям всичко и да бъда разбрана,ММ се спече и "пушката" засече,ще трябва да помагам Mr. Green,сега се притесни да не сгафи и събота,с какво да го тъпча Rolling Eyes

# 658
  • В сърцето на любимия човек
Атадарче - какво е станало? Дано всичко е наред  newsm17

# 659
  • София
никак не е за тук ... извинявайте Cry това е една страхотна съфорумка, която имам удоволствието да познавам лично от бебеискащите ни срещи. забременяхме заедно в началото на 2009, но тя направи мисед в 7 седмица, от тогава се бори за мечтата си - спомням си, че мина праз изследвания и инсета .... приятел ми е и във ФБ. днес попаднах на новината, че е починала - моля се от цялото си сърце, това да не е истина, но никъде не намирам никаква информация Cry Cry Cry Cry Cry светла и памет и Бог да пази душата и smile3518 извинявайте още веднъж Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт