Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 139
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Пънче, много криво ми стана, каза ли док защо се случва така?   action032
Рокси, според мен, щом сте решили да пробвате със стимулация, не се отказвай. Просто поговори с док, кажи й, че си прочела притеснителни неща за Клостила и искаш да ти изпише нещо друго за стимулация, Фемара, примерно. (Имай предвид обаче, че тя е и доста по-скъпа). Уточнете и деня, от който да започнеш. Няма смисъл да криеш нещо или да се притесняваш. В случая решението е твое  Peace
Моме, хич не давам да се разболяваш. Почвай чайчета, мед, лимони и т.н. И се пази  Hug
Меци, бързо ще се справи Ема, малките се възстановяват учудващо бързо, пък и като знам майка й, едва ли нещо ще й се опре Wink
Естелка, стиснала съм палци и на краката утре да ни зарадваш с хубави новини  Praynig
Хайде  Hug и лека

# 631
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви момичета  Hug
Меци - днес и ММ ме пита какво пия, защото миналата година бях правила ФМ и имах нормална овулация (само имах по-нисък прогестерон), въпреки по-високото ТСХ. От юни пия Л-тироксин 0.50, почти всеки месец пия Дуфастон от 16-ти ден 2х1, а последния месец пих по 1 прахче Инофолик. Тази тъпотия с фоликулите започна да се забелязва октомври месец (3 месеца след хистерото), когато започнах пак да ходя до клиниката.
Както каза Момето - днес че чувствах точно в насрещното  Tired
При теб какво направиха, за да се размърдат фоликулите?
Моме - да оздравяваш  Praynig
Рокси - ако ще си по-спокойна, направи първо една ФМ без стимулация и след това прецени как да постъпиш  Peace
Шоки - Браво за прегледа, стискам палци и за изследванията  Praynig

Аз ви пожелавам лека нощ   bouquet

# 632
Ох, Пънчита  Hug Hug Hug Това сигурно ли е, стана ми много гадно  Tired Пуу, все някаква спънка да излезе, но ще успееш, сигурна съм  Hug
Естелка, стискам палци силноооо  Praynig  Hug
Рокси, послушай сърчицето си  Hug
Пате, от кога не съм те разрошвала  Mr. Green Обичкам те  Hug
Ронита, мляс  Hug
Шоко, Буги, Глухарче и всички борещи се, знам, че много изпускам, но не стига времето  Hug Hug Hug Hug Hug  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 633
Роска и на теб ще препоръчам-заминавай при моя лекар д-р Недялков. специалист е по репродуктивна  Peace

# 634
  • София
Благодаря за комплиментите към моята писана.  Hug Освен, че ми е хубава е и много добра и глезена.  Heart Eyes

Пънчитка, мамка му! Много ме доядя и мен.  spoko Ти си знаеш какво доверие си имаш на лекарката. Дано успеете да разберете къде е проблемът скоро!  Praynig
Ау, Ани Бани, какъв е красавец тоя Макс!  Heart Eyes
Глухарче, в такъв случай сигурно няма да е проблем в същия месец да е инсето. Не можеш ли да звъннеш и да питаш док по телефона?  Thinking
Пропуснах ЛийчетоCrossing Arms
Маги, радвам се, че ни навестяваш.  Hug Как сте?
Феичка,   Heart Eyes обожавам черни котараци! Взимаме ви за зет. Ма не само котарака, ами и бебеока си го запазвам.  Mr. Green Hug
Буги, как си?  Hug
Рокси, не познавам тази лекарка. Ти имаш ли доказан проблем с О?  newsm78 Защо ти дава Клостил, а не проследите О без стимулация първо?  newsm78
Естелка, много силни палчета за днес!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Шокич, браво за прегледа и изследванията!  Hug
Моменце, дано бързо да пребориш температурата!  Praynig Сродяваме се по всички линии!  Laughing
Принцес   Hug Hug Hug
Агарчееее, къде си?  Hug

Много целувки на всички мами!  Heart Eyes

# 635
  • Германия
Добро утро,
Естелче: стиснати палчета.
Пате: лекувай се, че с ушите не е шега работата. На мен така ми се разви миналата година тинитус и няма махане.
Моме: дано мине боледуването ти леко и без температува.
Благодаря ви за съветите. Вчера се обадих да питам. Но тук май лично с лекаря си по телефона не можеш да говориш. Според мед. персонал нямало проблем, щом искаме. Ще питам доки в понеделник.
Лек ден

# 636
  • В къщурката на хълма на феите
Пънче как ти е пролактина?!

Благодаря ви за пожеланията .. ами ние си упорстваме - къде аз, къде Ема - то при нея проблем не е само парезата, щото нея я преборихме вече, а по-скоро всичко произтичащо от нея - нарушена чувствителност - Ема изобщо не си усеща ръката като другата, съответно не счита и за необходимо да я ползва и не я тренира да хваща с пръстите, в общи линии контрола върху лявата ръчичка, който Ема има е като на бебе на 1 месец .. отделно, че освен пареза имаше и частична атрофия на мускулите, която я преборихме със специални масажи, но пък те бяха ужасно болезнени за нея и сега като посегнем към ръцете й, тя ги крие и не иска да ги подава, отделно мускулната слабост още не сме я преборили, ама работим по въпроса, защото ако не го направим, Ема никога няма да се научи да пази равновесие сама, така няма и да се научи и да ходи, пък мен това иииииизооообщо не ме устройва .. та нашата още е дълга и широка, ама времето е пред нас .. щеше да е хубаво, ако имаше къде да я водя тук на плуване, ама понеже няма, ще чакаме лятото ..

# 637
Меци - не помня  newsm78 Два пъти съм го изследвала миналата година и двата пъти беше в норма и повече не съм го изследвала. Мислиш, че там може да изскочи някой заек ли?

# 638
мисля, да .. по-скоро в комбинацията между пролактин и естрадиол, защото при нормално протекла О. резорбирането на недоминантните фоликули, става точно под влиянието на тия хормони - прогестерона, пазещ евентуалната бременност, естрадиола, който продължава да помпи лигавицата и пролактина, който пък се лее като река и подава сигнал за стимулиране на гореспоменатите два хормона, като по този начин спира цикъла и приспива яйчниците ..

# 639
Меци - ама моя прогестерон и естрадиол са ниски  newsm78

# 640
  • гр. София
Меци, дано преборите по-бързо.  fingerscrossed

# 641
  • Варна
В събота ще снасям,момичета newsm44

# 642
В събота ще снасям,момичета newsm44
Подготвяй кошницата  Hug  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 643
Пънче ти остави прогестерона, той в момента при теб не е проблематичен, щот не можем още да стигнем до него .. пък аз пак да кажа - естрадиола може и по реф. стойности на лабораторията да е нисък, но за теб специално да е повече от достатъчен - миналия път ти казах, че дебелината на ендометриума ти говори точно за същото нещо .. аз сега се чудя, ако Тимева реши все пак да ти прави стимулация, което ми се струва, че ще стане, кое да е това лекарство, което да е достатъчно силно, за да те накара да образуваш фоликули без да ги резорбираш и едновременно с това процеса на изграждане на фоликула да протече с плавна скорост, а не бързо, както би било с кломифена, щото ти и без това явно бързичко ги отглеждаш, пък с него ще е леле мале ..

Естелка браво!

# 644
Юхуууу, колко фоликула станаха?
Свате, пусни някой снимчок на снахата  Blush

Общи условия

Активация на акаунт