Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 142
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • В сърцето на любимия човек
Буги - Все още не, искам да опитам поне още веднъж.

ПП: Все пак, след разговор с ММ запазих един час да отлежава...

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 17:08 от пънче-мънче

# 616
Шоко, чакам едно валентинче Heart Eyes
Пънче, направи това, което искаш Hug Вярвам, че много скоро ще ни се похвалиш Hug
Феичка, страхотен зет си спретнала на Кашмирчето Hug
Глухарче, палчета и за теб fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Естелка, Hug

# 617
Сега наистина вече не знам какво да правя...... Sad... Освен да не започвам изобщо да го пия, объркана съм... Аз ли да казвам какво да ми се предписва... Благодаря ви за мненията, момичета Hug Hug Hug
Сигме, прекрасни сте Hug
ПП: Ако не пия Клостил и отида на фоликулометрия, без да й казвам newsm78... Но пък чух нещо да споменава за Прегнил  ooooh!. Някой може ли да ми обясни каква е схемата? Confused

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 19:01 от roxxy_28

# 618
  • В къщурката на хълма на феите
Пънче това не е ЛУФ душичко .. ЛУФ е когато имаш доминант превърнал се в киста .. направо ми се сви всичко, като те прочетох, че резорбираш фоликулите .. пределно ми е ясно как се чувстваш, щото и аз се почувствах така като разбрах, че и при мен вместо да се развиват, всъщност те се свиват, само дето моите едва стигаха до 10мм .. я ми кажи ти какви хапове пиеш сега?!

# 619
Мецко, ще се оправи детенце. Ох милата ти, все да си силна. Ела тук да ви гушна двечките с прекрасната Ема Hug
Сигма, Лийчето и тя прекрасна госпожица е станала. Виж колко е стабилна, скоро ще тича сама Hug
Пънче, Тимева какво обяснение дава, защо така се случва с фоликулите? Това преди Прегнила ли е, че нещо не разбрах?
Рокси, при кой лекар си?

# 620
Пате, при Парушева, работи с Калчева.... Просто ми е позната и реших да отида при нея с всички направени изследвания и да правим фоликулометрия... Не може ли Фоликулометрия без стимулация? Ти до къде стигна, изпуснах те Hug

# 621
  • В къщурката на хълма на феите
Не може ли Фоликулометрия без стимулация?

мноо ясно че може .. кой каза че не може?!?!

# 622
Рокси,
Скрит текст:
Аз съм до кривата круша, но не ми се обяснява сега.
Не искам да те отчайвам от Парушева. Когато правих инсето от клиниката ми предложиха да не ходя толкова често до София, а да се следя в Бургас. Такааа. Отидох при Бояджиев /имам му доверие/. Сега е в Маджуров. Не помня в цифри. Ако ти се играе можеш да поровиш в старите ми постове. Та Бояджиев ми видя някакво нормално нарастване на МЛ и фоликулите спрямо това, което беше видял Стаменов. Но след два дни не беше на работа и отидох при Парушева. Според нея /поне 5 пъти ми повтори, че се надява да не е права/ фоликулите и лигавицата ми бяха намалели и О ми била доста далече. Хванах пътя и на другия ден в София при Персенска. Още същия ден ми сложиха Прегнила. А след два дни ми беше инсето. Ако бях послушала Парушева щях да си изтърва фоликулите. Не искам да те надъхвам, може в момента да е объркала. Но ги замерва доста време, защото й обясних, че съм в процедура и е важно.

# 623
  • Варна
Рокси,може бе,душо,ти до сега не си ли го правила,до колкото знам трябва да е поне три последователни месеца,едновременно с това се следи и ти,поне аз така бих направила,щото докрай на доктор не мога да се доверя Hug
Пънче,оф,милата,незнам какво да кажа Rolling Eyes Hug
Сигмееее,имаш си една малка прекрасница Heart Eyes
Меци и този камък няма да те преобърне,сигурна съм,че ще се справиш и дано Емчето по-бързо се справи с това Praynig Praynig Praynig Hug
Патее,много телеграфно,нищо не казваш Hug
Феичка,Кашмирче,много големи сладури са,обожавам котки Heart Eyes Hug
Буги,как е твоята принцеса Heart Eyes Hug
Шокито,ще стискам палци много силно Hug
Сандрето ,как си пиле,те Маги и Феичка са по петите ти,на всички стискам палци да мине по мед и масло Praynig Praynig Hug Hug
Ани Бани,дано и ти ни изненадаш скоро HugИ твоя Макс е сладур Heart Eyes
Весе,Андито е невероятен сладур Heart Eyes
Глухарче,при нас нещата стават със закъснение,ти как си Hug
Прахи,по-бързо да минават малките проблемчета,целувка за Ивейн Heart Eyes
Зази,пожелавам ти да не стигате до това решение,късмет и повече вяра Hug
Утре ще разбера,кога и как и какво точно ще се случва,дано Оня отгоре да е с мен и да не си прави повече шеги Praynig Praynig

# 624
Ще ми се пръсне тиквата от мислене ooooh! Няма да пия нищо и като излезна в отпуск заминавам за Пловдив или София.... Cry

# 625
Естелка, какво да кажа по-така. Лекувам си болното ухо. За теб съм стиснала яко палците.
Рокси,
Скрит текст:
знам че така те обърквам, но няма как да не споделя моите лични впечатления. Аз съм чувала, че апаратурата им е добра. Винаги съм си мислила, че фоликулометрията не е кой знае колко сложно занимание, но се убедих, че не е за всеки. Аз съм правила няколко фоликулометрии при Бояджиев и съм доволна. Той работеше в Дева Мария известно време с Даскалов. Но се махна от там, както много други лекари. В Маджуров и цените са по-нормални. Първата беше към 25 лв., а следващите мисля по 18 лв. В Дева Мария последно ми бяха казали по 50 лв. на всяка Shocked

# 626
  • Варна
Цитат
В Дева Мария последно ми бяха казали по 50 лв. на всяка

Е....си обирджийството ooooh!

# 627
  • гр. София
Давам отчет от днес:
Минах точно на време. МБ е чиста, нямам изменения на колпоскопа, взеха ми цитонамазка и материал за HPV скрининг и типизация. Казаха ми, че след 2 седмици ще са готови - около 11 февруари. Записах час за 13 февруари, че иначе има опасност по-рано да кървя повечко, пък искам и да ме видят на ехото.  Crazy  Embarassed

# 628
Днес ви изпуснах, сега ще наваксам, причината е, че съм болна, стискайте палци да не вдигна темп-ра, че тогава ще я втасам  Crazy
Пънчита, видях какво е мнението на другите момичета за Тимева, може би наистина ти е нужен по-творчески подход  newsm78
Кашмирче, вие и по котки ли се сродихте вече?  Mr. Green
Да бе, Сигме, кога дойде известието, че са те приели спешно да раждаш и тука 2 теми с народ стискахме палци до посиняване и се молихме за вас, кога стана на годинка  Heart Eyes
Глухарче, на мен ми бяха казали, че не е добре в месеца, в който се прави ЦС, да се правят опити за бебе - заради облъчването, но това важи за рентгена. Питай докторите си за 3Д-то дали пречи по някакъв начин. Подписчетата - оправят се в настройките на профила ти.
Принцеско, ето палци с прашец, да не стигнете до ЦС  babydust7
Моля ви, като се сетите за постоянно изникващи препятствия, се сетете и как веднъж ви се оплаках, че имам чувството, че се движа в насрещното - опитвам се да стигна до някъде, а срещу мен летят проблем след проблем.... и все пак, измъкване има  Hug
Меци, и аз не знаех за Емка, хубавото е, че всичко се оправя по-лесно в детска възраст, и след това тя даже няма и да си го спомня  Hug
Ели, то си е важно да се знае тръбите в какво състояние са, независимо дали за инсе или ин-витро.
Пате  Hug
Хайде, Естелче, сполука  Flowers Four Leaf Clover
Шоко, браво. Аз на 14-ти ще съм в клиниката, ако нещо ти отложат часа...

# 629
Принцеско, ето палци с прашец, да не стигнете до ЦС  babydust7
Моме, много благодаря за специалното напудряне  newsm79 Аз пък ще се моля да не вдигаш температура, защото е отврат  ooooh!
На мене ми остана от миналата седмица една противна "маркова" кашлица ooooh! Ей, не се трае!  #Cussing out
Естелка,  Hug иде време всичко да се подреди! На оня горе му се изчерпаха шегите вече....

Общи условия

Активация на акаунт