Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 117
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
  • В къщурката на хълма на феите
е тя няма да ги пържи, че да ги пази .. най-много сега като е щастлива да ги зареди с щастливи емоции и да се пръкнат щастливи петзнаци .. един да се сурне с легена по стълбите, други да се замерят със супа топчета и т.н. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 706
  • Варна
Браво, браво , супер си започва годината , момичета всички в темата ще бременеете , то се е видяло , 2014 ще бъде плодородна , много се радвам   Heart Eyes

# 707
  • Варна
Мецоо,ко ма бъзикаш,ми иска ми се,ама тръцки,малко съм дребна за пет Mr. Green

# 708
Ехеее,значи с две големи бомби ще влезем в новата тема Embarassed,е то това ако не е най-късметлийската тема пък на Naughty
А между другото мисля и аз да се наредя за другата темичка ,мъжо си идва  newsm44
Моме,не мога го прочета  ooooh!

# 709
няма да е лошо да е плодородна, че като чета данните от ЕСГРАОН за раждаемостта през 2012 и 2013г. направо да те хване страх .. сутринта слушах шоуто на блондинките по фреш и там казаха, че сме се топели с 1 човек на всеки 7 минути ..

Естелка ще те разширим, спокойно Mr. Green Mr. Green

# 710
  • Варна
Хайдее,Миленче,иде и твоя ред,не предупреждавай мъжо кво го чака,че да не си удължи командировката Mr. Green Hug
Аз натам съм тръгнала,в талията съм към втория месец hahaha hahaha

# 711
Е, да не бъдем максималисти. Естелка може и да два пъти да ги роди нужните за апокалиптичната картина със супата и легените дечурлига Simple Smile

# 712
  • Варна
Ади да не повтарям аз на колко кила забременях  Crazy

Моме, верно много дълго , но наименованието на страшната болест ме впечатли , някак си е много звучно и запомнящо се Mr. Green

# 713
явно имам достатъчно болно съзнание, щото другите две водещи заболявания дори не се и опитах да ги запомня Joy Joy Joy

# 714
Ха дано Естелче, Praynig,а той ММ си знае какво го чака,а и кой бяга от хубавото Mr. GreenСтигат му 3месеца спокойствие сега започва неговата  Joy

# 715
  • Варна
Айдеее,рибата в морето ,вие тигана турихте,чакайте да видим кви ще ги сътворим,има два варианта,май месец на Тасос да пия айрянчета или студено винце Whistling hahaha

Либре,на мен нищо не ми казват за килата докторите,щото си мислят,че не съм чак толкоз дебела,ама в събота като видят колко кила съм написала в документите лошо ще им стане,малко като в рекламата:просто не ми личат hahaha hahaha

# 716
уау, 2 бременни Mr. Green Mr. Green

# 717
Естелка начи да ти кажа аз Ина мъдрост: на голямо тезгяхче само майстор работел, тъй чИ Flutter Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 718
  • Варна
Естелка, спокойно , няма да се уплашат , колко пуФкави бъдещи майчета има , аз навремето като се записах на ЖК и много се притеснявах да не ми се кара докторката обаче тя ми каза че е достатъчно да не наддавам повече от 12 кила , пък аз и килограм не наддадох, закотвих се на моите си , даже по едно време си мислех че съм им развалила кантара , все на едно число си стоеше  hahaha, сега в декември като ходих бяха го сменили с модерен  Mr. Green

# 719
  • Варна
Мецко,да,права си,сега все едно съм глътнала топка и е заседнала на талията ми,така изглеждам hahaha hahaha
Либре,вече е късно да не ми харесат килата hahaha

Ей с таз новина балконя ке падне hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт