Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 150
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • Северозапада
Добро утро!
Естела  Praynig
Пънче   bouquet
И успех на всички  Hug

# 16
  • София
Добро утро и от мен в новата темичка  Hug. Пънче,   bouquet
Аз май преглътнах мисълта за лапарото. Остава да измислим и с парите какво да правим (за избор на екип и т.н.). Реших като ми дойде и свърши - т.е. след първата седмица на февруари да ходя да се срещна с лекаря. Подозирам, че ще ме вкара скоро след това в болницата за лапарото. Някак храня тайни надежди, че тоя месец може да стане някое чудо, въпреки, че ме съмнява като гледам как сме се заджафкали с половинката, не виждам как ще стигнем изобщо до обичане, за да има някакви шансове  ooooh! нещо си да с тане.
esstela, много хубава закусчица  Wink
Моме, страхотни новини от прегледа. Наблягай на месцето, щом са ти препоръчали  Peace
S@NDR@, леки оставащи дни до срещата с човечето и леко раждане, както и най-хубавото и здраво бебче на финала  Hug

# 17
  • NE
Добро утро, прекрасни!

Пънче Много сладурска тема си ни подарила. Hug Леле аз съм номер 3. Mr. Green
Меци Знаех си, че ти е хубаво да те ръсвам. Mr. Green
Зазу Много добре си го решила. И аз щях да минавам през лапаро,ама докато отлагах взех че забременях. Пожелавам ти го и на теб. Praynig
Естелче За кога чакаме новината? Praynig
Моме Браво на твоето юначе. Наблягай на белтъчините. Ние горе-долу бяхме с тези грамчета в 20 г.с.,ама после дръпнахме още повече. Peace

Пожелавам да напълним темата с много положителни тесчета, хубави бременни вести и живи и здрави родени дечица.  babydust7 babydust7 babydust7

# 18
Добро утро!
За какво ли пиша като няма какво да отразя.... Спах лошо /да не кажа хич/ и днес съм крива.....
Зазу,
като гледам как сме се заджафкали с половинката, не виждам как ще стигнем изобщо до обичане, за да има някакви шансове  ooooh! нещо си да с тане.
....и ние сме така  ooooh! Tired
Гледам Дани я има в списъчето на виделите  EFP Тя не пише в темата от много време, ама да и е честита бременността! И здраво бебе на термин!  Hug
Сандричка, наближава мила! Ама да е леко и бързо ти желая!  Hug
Хубав ден, момичета! Тука такава мъгла е паднала, чак ме задушава  ooooh!........

П.П. Вълшебство от Феичка  newsm79 newsm79 newsm79

# 19
  • Германия
Добро утро,
благодаря за хубавата закуска.
Вижте на каква статия попаднах копирана във ФБ

# 20
  • София
Зазу Много добре си го решила. И аз щях да минавам през лапаро,ама докато отлагах взех че забременях. Пожелавам ти го и на теб. Praynig
Флауърче, аз точно за това не искам да го правя, защото разчитам на подобно чудо, ама от друга страна вече трета година се борим за дете, не върви и да се отлага много... Времето си върви и тази година ще стана на 34, не че съм за отписване, но годините почват да стават фактор  Wink

# 21
  • NE
Зазу Аз не се надявах на никакво чудо, макар моя случай да беше различен. Знаех, че трябва да го направя и отлагането няма да ми помогне. Така се случи, че имахме важен приятелски ангажимент и реших чрез него да си почина и после да му мисля. Ако нямаше бебе и не бяха изкочили още проблеми с хормоните щях да си я направя. Съвета ми е да не отлагаш защото може да коства излишно време. Peace

# 22
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Глухарче - линкът ти не се отваря, но копирах частта, която се вижда в гугъл и ми стана много тъпо  Cry

# 23
Зазу, много е важно да си намериш добър оператор, който не само да махне кистата, но и да запази колкото се може по-голяма част от яйчника, защото има такива касапи..... нали по тази причина съм само с един.
На мен пък половината момичета от бременния списък са ми непознати.... или са се вясвали по веднъж и дотам  newsm78

# 24
  • София
Добро утро, прекрасници. Hug
Аз се добрах до работа. Бях при Начев и...имам 2 проблема - базедова болест и възголемичък възел.Започнах Метизол за смъкване на хормоните, след като са в норма и очен лекар разреши-операция.
Т.е. 6 месеца спираме с опитите, след операцията можело. Цял живот на л-тироксин и те така. Не очаквах такова нещо. Cry Оказва се, че и майка ми и баба ми са имали такъв проблем, ама кой да ти каже. ooooh!
Когато някога имам дъщеря, трябва след 10 год. й възраст да започна следенето. Имах и пердета и на двете очи, с нови лещи съм и това и още много неща навързвам сега. ooooh!
Меци, брабо на мечето, все така да те изненадва приятно.
Видях, че и Прахчето се е включила, целуни малката Снежанка от лелите й. Heart Eyes Чакам с нетърпение разказа за екшъна.
Зазу и Принцеске, не се карайте с половинките си моля, обичайте се.
Сандре, кой сега е номер 1? А? Леко и безпроблемно да ти е раждането, когато и да
се случи. Hug
И аз не можах да отворя линка, сега ще пробвам по начина на Пънчето Hug.
Хубав ден дами.
Извинете, ако не съм споменала всички, малко съм разсеяна.
 Hug за всички.

# 25
  • гр. София
Добро утро.

Пънче благодаря за темичката, дано ни е на късмет и ни донесе много  EFP и здрави   newsm30

newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

# 26
Здравейте, любими мои  Hug
Нека тази тема е пълна само с хубави новини, скоро имам рожден ден, от всички небременни искам тест с две черти  Naughty Мецо и от тебе значи   Mr. Green Обичкам ви и ви наблюдавам  Mr. Green  Heart Eyes
П.П. Отивам да видя албума и да ви покажа порасналия кокос  Hug

# 27
  • NE
Ани Съжалявам, че се стигна до тези диагнози, но пъти по-добре е да знаеш с какво се бориш. Безедовата болест не е за подценяване. Сестрата на един приятел се бори с нея и нелекуването и и докара сто проблема. А за Л-тироксина ще ти кажа, че половината тема е на такава или подобна терапия. Peace Стискам палци бързо да се повлияеш от терапията. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Видях един сладък мини Поспаланчо в албума и сега чакам една чаровна Кокоска. Heart Eyes

# 28
И аз тук, супер тема Пънче, нека да ни е на късмет особено на Естела  Praynig   bouquet

Прахи супер новини за Снежинката, дано скоро се закърмите
Ели честито сърчице, да тупка силно под твоето до края на успешна бременност.
Моме хищника  си иска месо Laughing
Меци браво на меченцето

# 29
Пънче, прекрасна тема както винаги, дано се напълни само с хубави новини  Heart Eyes
Прахче, много мило звучи разказът за твоята Снежанка Simple Smile Чакаме те с подробности около екшъна.
Ани, откритият проблем е наполовина решен. Кофти е, но се оправя  Hug
Отивам да гледам пораснал Кокос  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт