Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 135
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Феичке,незнам колко време ще трае,знам само,че лх-то като го смъкна,почвам стимулация,после пункция и трансфер,грубо казано Hug

# 46
  • София
И аз се включвам.
Късмет на всички!

# 47
Естелка, наближава щастливата развръзка!  Hug
Ани, колкото и да звучи тривиално....поне има проблем, срещу който да се бориш. Това ще е твоя връх, изкачиш ли го... си победител! Успех!!!  Hug
Скрит текст:
Аз пък днес пратих пари на Вики: http://helpviki.com/ Не съм извършила геройство, но ... ще се моля за нея  Praynig. Тя трябва да живее,  хора! Децата трябва да ги ИМА!.... Едно ми е  Cry....що за орисия мамка му

# 48
  • Варна
Ани,стискай зъби,всички водим неравна борба за едно малко съкровище,други пък,виж,Господ ги дарил с две слънчица,те пък не ги искат,съдба,само стискам палци по-бързо да прескочиш препядствията Praynig Hug
Принцеске,трябва да има хора като теб,за да се помага на такива бонбончета,браво,страхотно си постъпила Hug Hug
Мисля си,дали всички,които имат възможност помагат или се скътават и благодаря мисленно на тези,които даряват във фонда.....

# 49
Запис и от мен. Пънче, супер е темата!   bouquetДано да напълним темата само с хубави новини!

Сандра, леко раждане!
Прахи, нацелувай Снежанка и от мен!
Моменце, браво, само така. Растете и хубавейте.
Ани,  Hug!
Кашмирче, какво става с теб! Как си ?
Зазу, действай смело!Наистина си избери добър оператор и всичко ще бъде наред.

# 50
  • В сърцето на любимия човек
Зазу - сега се сетих - прочети за Попов от Вита - знам, че е много добър лапароскопист.

# 51
Стели, имам някакво хубаво предчувствие за теб Wink Hug
Аз идвам от преглед. Овулация минала....Ще следим от следващия цикъл, че този го изтървахме. Ще пия дуфастон и клостил засега. По нататък ще видим.

# 52
  • В сърцето на любимия човек
Рокси - нали ще те следят по време на приема на Клостил-а? От кой ден ти го изписаха за следващия МЦ?

# 53
  • Варна
Лошото е,че се разболявам и ме е страх да не объркам нещо Rolling Eyes
Рокси,ще стискам палци,мило,радвам се,че продължаваш борбата Hug

# 54
И аз съм тук, макар и на 4 страница чак!
Хайде да е много бебеносна на всички - поне 2 теста да изкочат от някъде, че останахме с много малко бременни!

Прахче - страхотен разказ, чакаме и другия с екшъна Simple Smile
Зузи-вие как сте?
Весе-радвам се, че ни навестяваш от време на време - ти си ми пример в борбата с ЕМ! Как е малкия Анди?
Тони-вие как сте? Хриси расте ли?

Лелелелелееле почти всички, които не бчха все още бременни, когато започнах да пиша тук вече даже са мами, а останалите са бременни ..... много ви се радвам!

# 55
Пънче, от 5-тия ден на цикъла за 4-ри дни. Да ще ходя да ме следят Peace

# 56
Естелка, всичко ще  е по план  Hug
Роксинка, айде смело напред  Hug
Мецо, ти сериозно ли почваш пак с опитите  Laughing

# 57
Ехеее,страхотна нова  тема си имаме Hug
Прахче,сега видях една малка сладка бузанка Ивейн ,разкошна е ...да я нацелуваш по бузките   bouquet
Рокси,само напред и нагоре Hug

# 58
  • Варна
Не мога да не го споделя Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

# 59
Естелка  Joy Joy Joy Това беше велико, разсмях всички в нас..

Дано не бъда нахална, но аз кога ще успея да се сдобия с привилегията да виждам сладките снимки на бебчетата?   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт