Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 134
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Съвсем случайно погледнах темата и се видях в списъка! Blush За което благодаря!
Искам да пожелая късмет на всички момичета!  Simple Smile Да честитя на Прахи и на Зузи за рожбите им и бързо да се възстановят!  bouquet

# 61
Привет  Mr. Green

Съвсем не съм в крак със събитията тук по разбираеми причини  Mr. Green

Минавам да дам своя отчет за раждането, на който му се чете Mr. Green

Скрит текст:
на 10-ти тъкмо се каних да си лягам към 23.45 и усетих, че нещо леко ми подмокри. В моментът, в който леко се напънах да стана, осезаемо вече усетих водите, които просто шурнаха от мен  Laughing Веднага се обадих на док, а той каза като започнат силни болки на 5-6 мин да тръгвам към родилно и като ме приемат да му се обадя от там. Зачаках болките, но до към 2ч нищо не започваше, имаше само лек дискомфорт. През това време още 2 пъти ми изтичаха по доста води. Изкъпах се, оправих си косата Joy и към 3 без нещо започнаха по-осезаеми болки. Тръгнахме към болницата, като по пътя отново текнаха води. Към 3 и нещо ме приеха, аз ухилена като тиква Joy Вече имах доста по-силни болки. Прегледаха ме, имах 3 см разкритие, облякох нощницата, обадихме се на док и ме настаниха в някаква стая, в която да си чакам Rolling Eyes Контракциите се засилваха, но си беше съвсем търпимо, разхождах си се и чаках. Към 5.30 док дойде, аз пак ухилена като тиква Joy, прегледа ме и каза, че вече сме на 5 см. С някаква кука ме ръчка, което болеше зверски, признавам си, едва го изтърпях, но и стон не издадох..само питах кога ще свърши, защото ще ми спре сърцето от болка ooooh! (това беше първият гаден момент от всичко). После ме вързаха на тонове и ми казаха, че повече няма да ставам Outta Joint Вързаха ми и система и след малко се започна. Общо взето болките бяха доста жестоки Mr. Green, но пък само час и половина. Док ме питаше постоянно "май няма болки, а", а когато го попитах защо мисли така, ми казваше "защото се смееш, значи още не те боли" Joy Така на всеки 2-3 контракции ме гледаха за разкритие (което беше втория адски болезнен и гаден момент от раждането ми), докато накрая чух, че е 8 см и започнаха леки напъни. Удържах ги все по-трудно, но док каза да оставя бебето да напъва, защото ако аз напъна толкова рано ще се разкъсам зверски. Така успях да удържа положението и вече в 7 без 5 някъде ме качиха на магарето Mr. Green Напънах няколко пъти и главата на нашата Радина излезе сравнително лесно..в един момент обаче усетих, че нещо нещата зациклиха и се започна едно суетене покрай мен, акушерката и док започнаха да ми викат "бързо, бързо, напъвай, моля те, много силно напъвай, заклещи се"  ooooh! Колкото и да напъвах не се получаваше и в един момент док ми натиска крака към рамото, с лакет леко и постепенно натискаше корема ми, а акушерката буквално бръкна в мен и изкара Радина, която се беше заклещила в раменете Crazy През тези минута-две имах чувството, че умирам..имах чувството, че ще се пръсна, болеше ужасно. След малко усетих облекчение, а когато я сложиха на корема ми, просто забравих за всичко Blush Благодарение на док и на акушерката, дори и в тази ситуация успях да родя само с 2 шева, които дори не били много наложителни Mr. Green Зашиха ме набързо и излязох от родилна. След малко чувах вече как ме наричаха "нашата героиня"  Blush Похвалиха ме за раждането и за това, че съм се държала мъжката, а за бебето казваха, че е много красиво Blush Heart Eyes Общо взето това беше  Mr. Green

Може ли някой да смели инфото от последните 100 страници  Joy

# 62
  • Варна
Зуза е герой newsm44 newsm44 newsm51

# 63
Зузи, просълзи ме  bouquet Браво на теб, истинска майка героиня Heart Eyes

# 64
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо, ти сериозно ли почваш пак с опитите  Laughing

не, разбира се .. аз още на гинеколог след раждането не съм ходила и изобщо не знам на какъв хал съм, камо ли да тръгна друго дете да раждам Mr. Green

# 65
  • Германия
Зузе: просълзи ме. Слава богу има докита който си разбират от занаята.
Дани: лека бременност!

# 66
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - браво и на двете ви  Hug Прекрасен разказ и се радвам, че въпреки някои трудности, сега се гушкате с твоята малка кенгуринка и светът вече е по-прекрасен за вашето семейство  Hug
Ето и новините в съкратен вариант специално за теб:
Скрит текст:
Прахи роди госпожица Ивейн.
Яжето е щастлива мама на Антоанета.
Темата е посветена на Естелка, която измисли това заглавие преди време и аз го запазих за момента когато тя ще е в процедура.
Аз и Кашмирчето май се очертаваме на старта, пък да видим.
Ани от днес е на лечение за щитовидната и прекратяват опитите за 6м.
Рокси започва стимулация с Клостил и ФМ.
Момето трябва да яде повече мръвки, но младежа е добре.

Май това са новините от последните дни. Ако съм пропуснала нещо се извинявам, карам по памет.
Даниелка - понеже следя и други теми, видях новината за теб и нямаше как да не те отбележа  Hug В списъка има и други момичета, които не са дошли специално да се похвалят, но за всяка нова тема проверявам дали няма някоя хубава новина. Искрено се надявам, дългият списък с очакваши чудо, един ден да бъде празен, защото всяка една от нас е прегърнала своята здрава и прекрасна рожба  Praynig
Меца още не знае, но до края на годината ще е бременна с второ  Whistling

# 67
Зузе - ти си майка героиня!  smile3501 По разказа разбирам, че раждането ти не е било никак лесно! Браво и на двечките!  Hug     bouquet   

# 68
Зузе, като приказка звучи Simple Smile на мен ми стана тооолкова мило, докато четях Simple Smile Да сте живи и здрави цялото семейство Simple Smile

# 69
  • до едно тепе
Пънче  bouquet
Лека нощ

# 70
  • София
Меци, що не си ходила? Аз все се тюхкам, че през бременността не ми направиха цито и минах годината...
И аз стискам палци за Естелка. Вече и е време. Доста почака.
Пънчето, Принцеска, Кашмирчето, Глухарчето, Миленка и всички останали.
Надявам се като дойде време да се върна в темата, вие вече да сте сбъднали мечтата си!
А как ми се бременее пак...

# 71
  • В къщурката на хълма на феите
Меца още не знае, но до края на годината ще е бременна с второ  Whistling

сега ще се правя, че не съм те прочела, щото иначе няма да е изненада Mr. Green Mr. Green

Меци, що не си ходила?

абе аз на тези профилактичните непосредствено след раждането и лохиите, ходих, ама само тогава .. а пък след това вече не съм и това не е много правилно от моя страна, та сега съм се заела да поправям грешката Whistling

# 72
  • София
Мале, Зузи, мила много си изстрадала.  Tired Важното е, че с Радина сте добре!  bouquet
Смаил,  Hug прекрасно съм мерси. Почивам си от бебеправене този месец и ми е много леко.
Пънчитке  Heart Eyes Hug

Прекрасен ден на всички! Hug

# 73
  • гр. София
Леле, Зузи, голяма героиня си. Радвам се, че сте добре.  Hug Hug Hug Hug

# 74
Зузан, разказчето е с елементи на драма, но важното е, че финала е щастлив.... Браво на теб и Кенга!  Hug Heart Eyes
Къде е на Прахи бонбонестата снежинка?  newsm78
Видях в албума един прекрасно разцъфтял Кокос!  Heart Eyes Много ме кефи ей! Дес Hug
Лилка, видях те и теб с двете съкровища! Живи и здрави да сте, все така засмени!  Hug
На Поспалан бандита го съкивах и него!  Laughing Изглежда кротичък дори  hahaha
Весе,
А как ми се бременее пак...
.... и на мене  Peace, ама нъцки  Tired Този месец и аз като Кашмир, дори и опити не правя, толкова вече ми писна от неуспехи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт