Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 140
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро ютрооо  Hug
Аз днес съм вече нов човек, приех съдбата си и каквото зависи от мен ще го направя. Blush Благодаря на всички ви за подкрепата, прави сте, както винаги де. Mr. Green Hug Hug
Кашмирче, Принцеске починете си момичета и после с нови сили напред. И на мен ще ми е приятна почивката. Blush
Браво Зузе, изтърпяла си много болка, но както са казали майка лесно не се става. Пожелавам ти много здраве, сили и здрави нерви занапред и Ради да е спокойно бебче.
Шоко, теча как е, как си?
Веси, разкажи малко за малък Анди де.  Hug А Тоничка не се е вясвала отдавна.
Меци, веднага да се поправиш, какво е това занемаряване от твоя страна, чак ме изненада. Hug Малката Мецанка вече е добре нали? Да те питам, може ли поликистозата ми да е от щитовидната жлеза също?
Пънчитка Hug, какво следва сега при теб.
Мисля за вас момичета, късмет на всички. Hug
Усмихнат и спорен ден.

# 76
  • гр. София
Ани, и вчера беше зле, ама днес вече положението е по-добре, даже почти спря съвсем.  Hug

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 09:38 от Shokoladche

# 77
  • В къщурката на хълма на феите
Ани, Ема още накашля, ама вчера ни спряха АБ и всякакви други лекарства и сега чакаме да видим накъде ще ни отнесе вятъра .. а иначе ПКЯ е трудно да се каже, дали има връзка с ЩЖ, защото връзката тук е двупосочна и може ПКЯ да е предизвикало проблема на ЩЖ, но е напълно възможно и двете да са напълно самостоятелни явления, които обаче се влияят едно от друго Peace

# 78
Добро утро и от мен  bouquet
Зузе,браво герой си ти,да нацелуваш малката сладурка Hug
Деска,видях малкия сладък кокос ,лелее как минава времето ,сякаш вчера ни съобщи за двете чертички Embarassed
Веси,благодаря ,и на мен ми се бременеее ама да видим Praynig

Скрит текст:
Снощи сънувах,че със сестра ми избираме количка,то нямаше голям избор ,избирахме само между две Mr. Green Наближава да се прибира ММ и започнах със сънищата Mr. Green

# 79
  • Варна
Зузи, Прахче, Яжка, честити дъщерички! Да са ви живи и здравички и много да радват мама и тати! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отдавна не бях влизала в темичката и виждам толкова много нови момичета, което е прекрасно. Пожелавам успех на всички, а на по-старите муцунки да не се отказват и отчайват скоро всички ще гушкате по едно малко слънчице. Hug Hug Hug Hug Hug

# 80
  • София
Момичета, не се отказвайте! Знам, че звучи лесно от моята гледна точка, ама и аз колко мрънкане измрънках и колко страхове изживях...В един момент просто се случва. По един или друг начин! Сигурна съм! Просто някои трябва да минат по труден път! Така им е отредено, за съжаление!
Мецо, не така! Ти винаги служиш за пример!
Ани, ние с Анди сме добре. Мног обърз расте, чак ми се иска времето да не минава толкова бързо. Вече се опитва да се завърта от корем по гръб. Не успява, но прави опити и много се ядосва, че не може. Крещи и говори. Открива си ръцете и тъпче всичко в устата.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 16:03 от Veseto*

# 81
  • В сърцето на любимия човек
Ех, че сладък Анди  Heart Eyes
Видях в албумчето и прекрасната Деничка, палавия Слав и съкровищата на Лилка Heart Eyes
Да са живи и здрави всички дечица  Hug

# 82
  • София
Веси, голям е сладур!  Heart Eyes И всичките ви дечица, както каза Пънчита, наистина са прекрасни.  Heart Eyes

# 83
  • гр. София
Много салдичък е Анди.  Heart Eyes

# 84
  • София
Аууу, страхотно сладурче, много е благ. Да ви е жив и здрав! Hug Heart Eyes

# 85
Здравейте и от мен още  2в1,  макар че снощи имах малко фалшива тревога и всички вкъщи се бяха поошашкали и само ме дебнеха какво правя  Mr. Green

Ани хубаво си направила че приемаш нещата,  когато се бориш има начин!  Hug
На мен също ми стана много криво миналата годинаа като ми казаха ПКЯ,  но след лечението ето има и резултат!
Страхотни дечица си имаме пу - пу!
 babydust7 babydust7 babydust7

# 86
момичета не пиша много даже хич, но ви чета редовно и сега нямаше как да не честитя на новите майки -Зузи, Прахче и Яжка да сте живи и здрави и много много щастливи и децата си.
Зузи  разказа ти е много силен по ревах си на работа преди малко, хубаво е,че всичко е минало  успешно.
Veseto*  голям сладур си имаш да ти е жив и здрав.
на всички други пожелавам здраве и  търпение.
за мен няма какво да кажа ,чакам си лелката тия дни и се опитвам да сваля някой кг .тоя месец го пропуснахме нещо ми писна от тестове и температури да видим обаче  кога  ще ги награбя пак ,че то луд умора няма.
да питам за инофолика може ли да  го пия без да ми е изписан от лекар newsm78

# 87
Зузе браво... и мен ми се напълниха очите...прочетох разказа ти на ефин дъх...героиня и половина: )  Hug
Veseto много хубави думи... трябва да се вярва в мечтите въпреки трудностите!

Прекрасен ден момичетааааааа  Hug

# 88
  • Варна
Само да кажа,че наш'те гарджета са най-убави Mr. Green Hug
Да нацелувате по на....те дупета всички дребуси от леля Стела и да се отчета,ЛХ-то-2.63,понеделник пак ще има боц Hug

# 89

Веси,Анди е много хубав,да ти е жив и здрав. Hug
Зузи,много хубав разказ.Чак ме достраша от едно евентуално раждане,че не съм много добре с немския и не знам как ще ги разбирам като ми говорят,особено като блокира човек от болка. ooooh!
Даниела,честита бременност,много се радвам за теб и ти мина през доста трудност докато се получат нещата.
Ани,нямаш друг избор,приемаш всичко и продължаваш,отказване няма тука.(ама и аз един оптимист съм станала,чак не мога да се позная,сигурно е от Л-Тироксина,нещо ми влияе) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт