Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 142
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Юхууу  Mr. Green
Много е хубав Анди  Heart Eyes Преди забравих, та сега си кажа  Mr. Green
Ани, имаш и моята подкрепа, времето ще отлети  бързо Hug
Мецо, знаех си, че се шегуваш  Mr. Green
Пънчита, как вървят цигарите, т.е. не вървят нали  Mr. Green Hug

# 91
  • Варна
олеле, Зузолино, разплака ме!!! Че и съм на работа, бе жена! Миличка, разказа ти е много хубав! Радвам се, че си се държала като пич, а като забременея ще ми отстъпиш доктора си!
Дани, не знам дали четеш тук, но и от тук да ти честитя! Много се зарадвах като научих новината...
Меци, по ТВ днес казаха, че сегашния вирус е с остатъчна кашлица, която продължава близо месец. Аз самата съм така... вярно, че лекувам кашлицата и с цигари, но.... Та нищо чудно Ема да има още покашляния...
Весенце, права си, че някои минават по трудния път... май всички тук сме от тях... А, а пък Анди е... искам да го мачкамммм!!!! Simple Smile
Ваня, и на мен ми писна с тая температура, че и отгоре на всичко понеже съм била болна през месеца и графиката ми не била показателна... била компрометирана... И за какво се будих пуешката всеки ден питам аз!
Чъки, този Л-тироксин само на теб влияе добре май Simple Smile На мен ми спряха всякакви хапчета, че ми се разбута "организмата"... то не бе сърцетуп, то не бе чудо...
Пънче, Деска те е питала, ама и аз да питам Какво стана с цигарите... Аз съм провал за сега...
При мен днес лелята дойде съвсем очаквано... след вчерашния температурен спад... Днес изобщо не мерих... като си отиде лелята ще започна пак...
Хайде, мацки, хубав ден от мен!
P.S. Тонче, драсвай по някой ред, че липсваш...

# 92
И аз добре се справям с Л-тироксина - смъкна ТСХ-то, държи си го добре и нямам никакви странични ефекти Simple Smile

# 93
Евче,може и да си въобразявам,че от него ме е обзело едно леко спокойствие и не се нервирам толкова както преди.Но може и да е ,че бяхме в България и там си починахме от работа и бебеправене, и мислене за проблеми.А иначе от както пия Л-тироксина имам едно главоболие,но то може и да се дължи на очилата ,които смених пак със същия диоптър,но вече 2 седмици ми е трудно да свикна с тях.А и ми намериха лек астигматизъм и стъклата са с това допълнение.Но аз се надявам да имам подобрение от лекарствата,още е рано за контролен преглед,че ги пия от 10 дена.

# 94
  • София
Сега се присетих - Зазу, АГ-то на моя много близка приятелка е Валери Нецов, преди няколко месеца ѝ прави лапароскопия в Софиямед и е изключително доволна. Иначе ходи в частния му кабинет, негова пациентка е отдавна и казва, че по принцип би го препоръчала на всеки, а особено щом е за лапароскопия - съвсем.  Peace
Искрено ти пожелавам да ти се случи чудото и да не се наложи, но все пак реших да ти споделя, ако още не си избрала лекар.  Hug

# 95
  • София
Тeddy, благодаря   bouquet, както и на другите момичета за съветите.
Д-р Владимиров и после и д-р Врагалева ме насочиха към д-р Начев или д-р Димитров от Майчин дом.
Скрит текст:
От три дни изчетох за последните 3 години темите за лапароскопията и не виждам те почти никъде да се споменават. Основно се говори за д-р Попов - Вита, д-р Ненов - Шейново, този д-р Нецов мисля също често се споменава + д-р Александров за Варна (което не ме устройва) и евентуално Плевен. Та съм в голяма чуденка какво да правя  newsm78, т.е. при кого да отида. Цените за избор на екип навсякъде клонят към 1000 лв., което си е доста.
Отделно за Майчин дом си пише,че е голяма мизерия, което не ми се връзва със сумата, която се дава за избора на екип. Но да речем, че ще си затворя очите за мизерията, стига лекарят да е добър и да си свърши работата. В крайна сметка са две нощувки. Все се изтрайват някак, колкото и да е зле...

# 96
  • София
Зазу, аз гласувам с две ръце за Ненов. Той ми направи страхотно лапаро. Мъчил се е 4 часа и половина, за да ми спаси яйчника и тръбата. Много съм доволна! Благодарение на него имам АНди.

# 97
Зазу, аз се оперирах при Попов, във Вита. Една моя приятелка - при Димитров, в Майчин дом. И двете сме доволни. При който и да избереш е важно да си спокойна Peace Успех Hug
Весе, Анди е невероятен сладур Heart Eyes
И аз видях прекрасните ни дечица в албумчето Heart Eyes Heart Eyes
Тони, как е Хриско Hug

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 14:31 от bugito

# 98
Ева б и мен лелката ме посети неочаквано днес на обяд ,та търчах до аптеката  Joy
имам едни младички колежки и едната чак се натъжи вика ей така ми се щеше да не ти дойде, та ме развесели Simple Smile другата пък сега готви сватба и се забавляваме в офиса че иначе само работа.
zazu1  стискам палци да избереш твоя лекар и всичко да мине както трябва.
и аз да не се деля съм на л-тироксин той стана като кафето  Joy без него не мога newsm03

# 99
Зуза верно е героиня.

За МД май няма никой тук по-голям престой там от мен. Три пъти съм лежала на петият етаж и един път на седмият. Чак такива претенции са ми смешни. Верно, не е хотел, ама се живее и там.

# 100
Разказът на Зузи ме разплака, за пореден път се преклоних и възхитих какъв боец е тя!
Весе невероятно сладък бузан си имате  Heart Eyes
За съжаление, не мога да помогна с никаква информация и препоръка на Зазу и Ани, но от сърце им пожелавам да преборят проблемите и скоро да са щастливи мами.
Шоко ей страхотни премени сменяш, да пъдиш лелката и скоро една Снежанка като от снимката  Praynig
Сандра приятни дни до финала  Wink

Да кажа и нещо за себе си, О-то би трябвало да е било преди седмица, но нямам очаквания да е станало нещо от първия път. Имам едно питане, имаме домашна котка, която живее само в апартамента, не излиза навън, има ли смисъл предварително да си правя изследване за токсоплазмоза, защото видях, че така или иначе при бременност се прави това изследване  newsm78

# 101
  • гр. София
Ох, пак тръгна силно кървене.  ooooh!

# 102
Шоко, аз като ме болеше много корема при цикъл (което при мен е свързано с доста обилен цикъл) пиех кафетин менструал, който се отразяваше и на количеството...

# 103
  • София
Сигме, аз лични впечатления нямам за МД  Peace. Не съм стъпвала дори там. Това са само обобщени отзиви от форума  Wink
Ти дали имаш някакви впечатления от д-р Димитров?
maya_the_bee, дано сте учелили момента  Praynig.

# 104
  • гр. София
Да, когато е обилен и при мен има болка. Сега глътнах 2 Но шпа. Надявам се да помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт