Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 127
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
И аз следя и нюхам в другите теми  Mr. Green

# 676
Естелче, дебна те и чакам кошницата с яйцата Praynig Mr. Green

# 677
Опа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Добрия стар спам  Grinning  Flutter Flutter
Аз си я спомням Неземна, дано наистина не е истина това  Praynig Praynig
Ох, Моме, да ти кажа само, че Кокоска я искат за снаха и в моята отчетна, ама там я искат, аз не съм казала, че я давам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 678
Естелче, много ми се иска с едни близнаци да разнообразим темата...  fiuuuuuu
Деситке, то бива да е сладък тоя Кокос, ама това вече не се издържа. Ще дойда и ще я изям с все розовия халат Simple Smile
Моме, що само ергени, хайде другия път да е девойка Wink
Зузи, как е принцеска?
Каролка и аз съм я засичала в други теми и съм я наглеждала какво прави, надявам се да я видя скоро и тук.
За Неземната не знам какво да кажа, не я помня от тук, "срещала" съм я в други теми и се надявам това да не е вярно.

# 679
  • В къщурката на хълма на феите
всички сме едни КГБ-та от класа Mr. Green Mr. Green

# 680
  • В сърцето на любимия човек
Меци - рано ни е да сме КГБ-та  Whistling Нали знаеш, че има такава група във форума "Клуб на готините баби"  Mr. Green

# 681
всички сме едни КГБ-та от класа Mr. Green Mr. Green
В тоя ред на мисли, Дианче, слез кажи как си Simple Smile

# 682
 Joy Joy Joy

добре де, айде не сме КГБ-та .. МИ 6 сме Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 683
Няма по-големи клюкарки от нас май  Mr. Green
Мерси, Рони, и на всички благодаря за ласкавите думи към моя Кокос  Hug Всички бебета, дето излизат от тука, всички до едно са кое от кое по-хубаво, това е сериозно  Heart Eyes А още колко ще се пръкнат самоо  Flutter

# 684
Рони не ме шашкай така бе .. представих си, че съм с раздвоение на личността и другата ми личност се казва Диана Mr. Green Mr. Green Mr. Green

макар че като се замисля днес покрай мен е едно кукундрелско такова .. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 685
На всичко ще съм доволна - и на моми, и на ергени.... малко е плашеща идеята за толкова мъже в една къща, но пък се сещам за Тримата братя и златната ябълка, и ми става едно мило...  Laughing
Деска, как няма да я искат - всички се натискат на хубавото, няма само аз да съм с добър вкус, я  Crazy

# 686
  • Варна
Сега като ви зачетох за неземната* и влязох да видя в албума ,  много е тъжно наистина  Tired

ПП: Вече имам готовност с новата тема, а ако знаете каква изненада ви очаква  Whistling

Тоз гъдел май само аз го видях, да нямаме нов стар бременен член  Flutter Whistling, изплюй камъчето , с коя буква започва ника  Crazy

Да , да , сватосвайте ги сега чедата , те ши въ питат гат порастнат  Mr. Green.............апропо моята я глася за принц Джордж  Flutter

# 687
Рони, ей тук смуче нервно една биба и си попръцква мъжката, гушната в мен, че я свива коремчето леко Mr. Green

# 688
Рони не ме шашкай така бе .. представих си, че съм с раздвоение на личността и другата ми личност се казва Диана Mr. Green Mr. Green Mr. Green

макар че като се замисля днес покрай мен е едно кукундрелско такова .. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy
Меци, видях dianastml на балкона и ми се искаше да влезе да сподели как са при нея нещата, не съм я мяркала от много време (даже по другите теми Simple Smile)

# 689
Да , да , сватосвайте ги сега чедата , те ши въ питат гат порастнат  Mr. Green.............апропо моята я глася за принц Джордж  Flutter
ааа ся вече ще се скараме Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тоз гъдел май само аз го видях, да нямаме нов стар бременен член  Flutter Whistling, изплюй камъчето , с коя буква започва ника  Crazy
и аз така ги усещам нещата, да видим кой ще е тоз герой Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт