Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 32 Обичам те....

• 18 313
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
# 541
На мен Зейнеп във фрагмана ми изглежда ядосана, когато звъни на Керем и той стой и не вдига телефона. Сигурно Демет й е казала, какво му е наредила  ooooh! ooooh!
Както в 13 епизод като се прибраха след като излизаха тя й каза, че е казала на Керем да не се занимава с нея и Зейнеп се скара с майка си  Mr. Green Mr. Green

# 542
  • В света на мечтите... ❤

Не се точи много,кекс като от Трите метра ще видим в някой друг живот  Mr. Green  Аз ще съм доволна и на кекс зад перденце,само да е кекс  Mr. Green

# 543

Таз пък Мелиска Глиска де се бута и тя все на снимките с фенките  Laughing

Веси  Hug Heart Eyes  ето ги и Трите метра нагледно у твоите гащурки  newsm53

# 544
  • Под Сините камъни
След ей тая снимка щях да ви казвам,че общите им снимки на Зейкер в Мола май ще излязат от сериала и съвсем ми изскочи от акъла заради това ваше джингастрене  Mr. Green

# 545
# 546
Тая снимка, която Веси е пуснала според мен е стара. Мела сега нали е с друг цвят на косата, а и са по тениски  Mr. Green Mr. Green

# 547
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нема значение... Grinning

Казах каквото имах и мисля да спра да задълбавам...
Като имам нещо да споделя...ще си споделям с Тера. Laughing Laughing Laughing

е само с Тера ли newsm78 Тъман литнах и ти ме обстреля, на4и Whistling изкефих се на писанията,щото до сега не съм те заси4ала с такива дълбоки анализи и сега праз... само на Тера Crossing Arms
Сега ще ти обясня... Laughing

Хубаво е като се заринем в дълбокото всеки участник в "кереча" да си изложи хипотезата.
По този начин лично аз мога да видя неща, на които не съм обърнала внимание до сега. Ако си забелязала, аз много наблягам на детайлите. За мен и цветовете в които са облечени в даден момент говорят нещо. (Семиотика...какво да направиш Laughing).
Обаче, какво забелязвам...няма дълбочина.
Всеки пише по 1-2 изречения в спор с мен. Това пък ме кара да си защитавам хипотезата, а пък това ме кара да  се изморявам.
За мен излагане на хипотеза е този който те цитира да изложи своята хипотеза.
Ама това става не с едно изречение, а в чаршаф в който залягат нещата които оборват другото мнение. Защо мислиш така? Какво те провокира да си го помислиш? На какво залагаш като излъчен момент....и тн...и тн...(няма да ви уча сега да правите анализи)
Та когато нещата са поставени в такъв диалог, много често се случва да си промениш мнението...от някой факт който си пропуснал или някой те насочва в мисли в друга посока.
Диалога става интересен и забавен..
А, то какво се получи...аз правя чаршафи, излагам гледаната си точка, после трябва да се защитавам, защото срещу мене седи едно изречение с констатация. Crazy Crazy Crazy

И за капак...изречение с подигравка...Е, Миче...уморих се... #Crazy

Много ми се искаше да задълбая...ама няма с кого...заради това ще си дълбая с Тера, поне тя ми излага своята хипотеза и стигаме до някакви изводи. Peace

Сори за чаршафа...може да не го четете... bowuu

# 548
# 549
След ей тая снимка щях да ви казвам,че общите им снимки на Зейкер в Мола май ще излязат от сериала и съвсем ми изскочи от акъла заради това ваше джингастрене  Mr. Green

Сигурно ще ходят на шопинг терапия тримцата,Мелиска ще мери дрешки и ще си мисли,че е грозна и дебела в тях,Керо ще му е все тая как изглежда Глиска,ама после Зейнеп ще мери и наш Керемчик ще е ей така  Heart Eyes   Mr. Green

Пепи,ми то като стана дума за джингастрене и ни се разстроиха всички системи  Mr. Green

# 550
# 551
Тая снимка, която Веси е пуснала според мен е стара. Мела сега нали е с друг цвят на косата, а и са по тениски  Mr. Green Mr. Green
Може и да е стара,ама пак си важи питанката: Де се бута все Мелиска Глиска  Mr. Green

# 552

Този май ще е Гюнеша

# 553
# 554
  • София
Зиз, четем, четем, затова и пишем, какво мислим. Дай Боже ти да си права  Peace

Общи условия

Активация на акаунт