Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 32 Обичам те....

• 18 228
  • 748
  •   1
Отговори

Gunesi    Beklerken

Резюме:
 Зейнеп е младо момиче което живее с майка си в село и води скромен и спокоен живот заедно с нея.За съжeление обаче нещата не вървят на добре и Демет губи всичко което има и шивашкото си ателие.Междувременно Жале нейна приятелка от детството и подава в ръка в този труден момент.Тя е директорка на един от най-престижните колежи в Истанбул-Колеж Сайер.Въпреки че Зейнеп не желае да се принесе в големият град по настояване на майка и която иска дъщеря и да се изучи и крои мечти за нея те заминават за Истанбул.Но всъщност Жале има други намерения,тя крие тайна която може да обърне живота на всички с главата надолу.Зейнеп е младо инатливо момиче до последна степен,безмилостна и щура още от първият ден тя си взема проблем на главата като започва да се занимава с един от най-непокорното момче в училището Керем и стават врагове.Керем е момче което до ден днешен е правило каквото си поиска,разглезен и използващ фамилията си пред всички в училището единственият който опитва да му се противопостави е Зейнеп.Зейнеп която вижда безмилостният Керем успява да му се опълчи.След като вижда нещата които Керем причинява на Зейнеп най-добрият му приятел - Баръш с който той е израснал от детство и чуства като свой брат и подава ръка в този момент.Зейнеп е привлечена от Баръш и неговото топло и мило държание,но има и друго Баръш е влюбен в едно от най-популярните момичета в училището- Мелис.Мелис е дъщеря на учителят по физическо - Джихан.И за съжаление много силно влюбена  в Керем.Докато Зейнеп се опитва да свикне с новия си живот и училището си,майка и Демет започва работа при сестрата на Жале - Мелда в модната и къща където има неприятна среща с миналото си.

Продукция: D Productions
Режисьор:Алтан Донмез
Сценаристи:Гьокхан Хорзум
Музика:Демир Демиркан
Жанр:Драма

В ролите :

Сериалът може да гледате
всяка неделя от 20.00 часа по KANAL D

Тема 1 Тема 2 Тема 3Тема 4 Тема 5 Тема 6 Тема 7 Тема 8 Тема 9 Тема 10 Тема 11 Тема 12

# 1
  • У Диспансера ...♥♥♥

Диде,мерси за темичката  Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Аз отговорих,че ЗейКер да бъдат заедно,друго не ме интересува  Whistling

# 2
Хоп втора  Mr. Green Ди,   bouquet

# 3
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хихихииххи,за малко те изпреварих  Joy Joy Joy

# 4
Аз отговорих,че ЗейКер да бъдат заедно,друго не ме интересува  Whistling

Ирка,  Hug

И аз така отговорих  Peace ЗейКер forever  Heart Eyes трябва да има последователи  Mr. Green

# 5
Диди Hug благодаря за темичката  newsm51 newsm51 newsm51

# 6
Диде Hug newsm51 newsm51 newsm51
аз гласувах, 4е се надявам да има хубав край Peace

# 7
  • Плевен
  animal037  animal037  animal037 Ида, записвам се и лягам, че утре работа ме чака  Hug

# 8
  • В света на мечтите... ❤
И аз да мина на запис  Hug Hug Hug

Диди,благодаря за поредната разкошна темичка  Hug  newsm51 newsm51 newsm51

И малко ЗейКерска любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ааа,забравих да кажа,че гласувах,че искам накрая ЗейКер да са заедно,пък другите не ме интересуват  Grinning  Peace

# 9
Пепито Hug Heart Eyes Hug лека нощ и хубави сънища Hug Hug Hug

# 10
  animal037  animal037  animal037 Ида, записвам се и лягам, че утре работа ме чака  Hug

Лека,Пепи и сладки сънища  Hug Hug Hug

# 11
  • Керодиспансера
ДИДИ, ЗА НОВАТА ЗЕЙКЕРСКА ТЕМА - БЛАГОДАРЯ  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 12
Дидка ма много ни убава темичката бе слънце newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Гласувах че Много ми се иска всичко да завърши щастливо  Heart Eyes

# 13
Няма никой буден,май,но аз да си кажа Лека и сладки сънища  Hug Hug Hug

# 14
Добро утро слънчица Hug Hug Hug

Скрит текст:

Желая ви хубав ден Hug Hug Hug

Зизу Hug Heart Eyes Hug оцелях... newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт