Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 32 Обичам те....

• 18 272
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • В света на мечтите... ❤
Наспах се вече  smile3507 newsm47  Виждам,че съм пропуснала новата снимка,ейй,да не си легне човек  Laughing  Ама много сладки,сега се е появила и кукла Керо,чудя се обаче дали и тя говори,сигурно ще казва "Обичам те Голиязка ябълке"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зиз,ама тази муза е неизчерпаема при теб,браво още от рано страшни творения  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Влади,благодаря за споделените нови снимки  Hug Heart Eyes Hug

Охх,много смешно ми стана в групата във фейса,където бях публикувала един колаж за Добро утро и едно момиче беше писало,че харесвало постовете ми,но не знаела как да чете името ми,понеже е написано на кирилица,но е едно друго момиче й беше разяснило  Laughing  Ще взема да се напиша на латиница,та да съм по-международна  Joy

Гушкам ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 46
От сета

Ko прави туй кандило в къщата на Керо  Thinking  май ни е гепил от нашите от снощи  Mr. Green

# 47
# 48
  • София

М. не се ли запитва понякога, каква е тази връзка без никаква близост  newsm78 Хвърли му се веднъж на врата и туй-то  Tired

Не си ли задава въпроси, защо той изобщо не търси близост  Tired

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 13:00 от missence

# 49
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тери  Hug Heart Eyes Hug  мен ме мързи почти колкото теб,ама станах да се добера до лаптопа  Mr. Green

# 50

М. не се ли запитва понякога, каква е тази връзка без никаква близост  newsm78 Хвърли му се веднъж на врата и туй-то  Tired

Не си ли задава въпроси, защо той изобщо не търси близст  Tired
Той не само, че не търси близост, той избягва всякаква близост с нея  Joy
Като го гледам колко му е неловко, нормално любимата му е там  ooooh!
Дани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Така като ходихме на море миналата година и там се сприятелихме с 2 момчета от персонала и ще си разменяме фейсбуците и единия да ме намери и като ми видя името и  #Crazy Joy Joy

# 51

М. не се ли запитва понякога, каква е тази връзка без никаква близост  newsm78 Хвърли му се веднъж на врата и туй-то  Tired

Не си ли задава въпроси, защо той изобщо не търси близст  Tired
Мишенце  Hug Heart Eyes  тя е толкова заслепена и вманиачена в желанието си Керо да бъде с нея,че изобщо не я интересува,дали и той споделя поне на една четвърт това желание  ooooh!  Това за мен не е обич а болестно състояние,както беше при случая на Гюлсюм и Корай и на Йешим за Чънар в Лалето  Peace
Но се надявам тук сценаристите да са по-разумни и да въведат някаква светлина в тунела на болестната психоза на Мелис и да се откаже сама без да създава големи проблеми,но като знам характера на турските сериали не вярвам да се мине без ГОЛЕМИ драми  ooooh!

# 52

Дани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Така като ходихме на море миналата година и там се сприятелихме с 2 момчета от персонала и ще си разменяме фейсбуците и единия да ме намери и като ми видя името и  #Crazy Joy Joy[/i]
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз се подмених на латиница вече,поне да могат да го разчитат  Mr. Green

# 53
  • София

Не си ли задава въпроси, защо той изобщо не търси близст  Tired
Той не само, че не търси близост, той избягва всякаква близост с нея  Joy
Като го гледам колко му е неловко, нормално любимата му е там  ooooh!
.....

И да не е там З. той пак я отбягва. Би трябвало да го е забелязала, ако има поне малко акъл  newsm78

Дани, заслепена, заспелена, колко да е заслепена  newsm78 Липсата на близост е очеизвадна и това за нея трябва да е някакъв сигнал  Tired

# 54
Мелис толкова си живее в собствен свят, че се обърна да каже, колко романтичен бил Керемчик  Mr. Green Подарил й е едни китки и то за да дразни Зейно  Whistling Whistling Whistling
През другото време стой като айсберг до нея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 55

Липсата на близост е очеизвадна и това за нея трябва да е някакъв сигнал  Tired
Тя щом изтърпя случая с обецата и телефонния разговор, няма да се учудя, че ако го види с някоя да се целува пак нищо няма да каже. ooooh!
Никакво достойнство  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 56
Както и да е , аз отивам да уча, ще надничам да проверявам за фрагман, че ми е интересно. Дали ще ни забълбукат с някой ЗейКерски фрагман, както предните пъти  Flutter

# 57
  • София
Понякога се чудя, как хората се самозаблуждаваме. Моя приятелка е в подобна ситуация и на въпроса:

Защо не попиташ директно?

отговори: Страх ме е, че ще чуя това, което си мисля  ooooh!

Е, какъв е смисълът?

По-добре да си наясно  Tired

# 58
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Керо ще се Флуби в Мела чак когато Зейно я нарисува. Mr. Green Laughing Laughing Laughing

# 59
  • Керодиспансера
Мелис толкова си живее в собствен свят, че се обърна да каже, колко романтичен бил Керемчик  Mr. Green Подарил й е едни китки и то за да дразни Зейно  Whistling Whistling Whistling
През другото време стой като айсберг до нея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт