Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 44 007
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Лошо ли е да приличаш на ученичка, тоест да изглеждаш млада- аз така го разбирам Rolling Eyes
Ами, звучи добре, но не ми отива.  Peace
Слагам една снимка , която ще изтрия със силен грим, просто така си се харесвам:
...

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 11:54 от Норе

# 241
Явно е въпрос на вкус Wink Наистина младееш, и имаш хубави черти, но щом се харесваш с този грим - това е важно Simple Smile

# 242
Норе, имаш прекрасна кожа, гримът на очите също е супер, дори не ми се вижда твърде силен. Единствено червилото ми се струва, че би било по-добре, ако не излиза от контура на устните - те са си достатъчно плътни, няма нужда от повече.   bouquet

# 243
Норе, имаш прекрасна кожа, гримът на очите също е супер, дори не ми се вижда твърде силен. Единствено червилото ми се струва, че би било по-добре, ако не излиза от контура на устните - те са си достатъчно плътни, няма нужда от повече.   bouquet
А, това с червилото си е мой "патент", с две думи - без него все едно нямам устни. Знам, че на повечето хора не им е ок, но аз така си се харесвам.  Blush

# 244
Е, то ако отписвахме хората над 25, темата нямаше въобще да съществува.
Кой, както се харесва и каквото му отива. На 18 не съм ходила с тъмен опушен грим, на 28 пак не се гримирам така, съмнява ме, че и на 38 ще сложа черно. Но то е, защото не мисля, че ми отива.
Какви прекрасни цветни комбинации е имало и има в темите от дами на всякаква възраст.
бтв Hope, приличаш на 20 годишна. Това съвсем сериозно. Червилото ти е уникално Heart Eyes и много ти отива.

# 245
На мен много ми хареса гримът на Hope; не го намирам за силен.

# 246
Кое наричаш отписване, че СПОРЕД МЕН след тази възраст силните цветове състаряват - не е тайна за никой и никой никого не отписва Wink

# 247
Ако грима е поставен перфектно, но наистина перфектно изобщо не качва никакви години.
Виждала съм жени на по над 55-60 с драматичен грим и изглеждат убийствено добре.
Но ако не усмееш да се гримираш, или комбинираш разни безумни цветове тогава вече работата става друга.

# 248
  • гр. София
Норе, изпуснах те.  Crossing Arms

# 249
  • София
Вчера си купих и от новите палитри на ГР - не знам дали сте ги виждали, нови са, 4 вида. Много ми харесват. Едната палитра е лятна, другата неутрална и две с интересни и нестандартни цветове.  Peace

Ооо, можеш ли да дадеш снимки на тези палитри? Много ме заинтригува  Flutter Особено неутралната   Whistling Има ли ги по щандовете на ГР?

# 250
Като стана дума за години, обожавам жени на 40-50 и нагоре, които са поддържани, соанирани, направени и ме впечатляват повече от 20 годишните красавици . На 20 само гланц и спирала и пак си хубава, но на 40 си личи всяка грижа, положена за лицето.  Heart Eyes
Ето ви една 70 годишна жена:

И още една, мисля, че е на 80 (снимката е преди и сега), обожавам я. Carmen Dell'Orefice:

Вчера си купих и от новите палитри на ГР - не знам дали сте ги виждали, нови са, 4 вида. Много ми харесват. Едната палитра е лятна, другата неутрална и две с интересни и нестандартни цветове.  Peace

Ооо, можеш ли да дадеш снимки на тези палитри? Много ме заинтригува  Flutter Особено неутралната   Whistling Има ли ги по щандовете на ГР?

Дадох линк по-нагоре!
Има ги в Мол Сердика, аз от там ги взех  Peace

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 12:16 от Норе

# 251
  • София
Ако грима е поставен перфектно, но наистина перфектно изобщо не качва никакви години.
Виждала съм жени на по над 55-60 с драматичен грим и изглеждат убийствено добре.
Но ако не усмееш да се гримираш, или комбинираш разни безумни цветове тогава вече работата става друга.

Абсолютно е права Жаки. Гледам си снимки, на които съм на 18-19 години и изглеждам доста по-възрастна отколкото в момента (скоро ставам на 31), а сега определено слагам повече грим. Само че вече знам как да го слагам и внимателно подбирам продуктите  Peace

# 252
Ами точно на аватарната снимка Анри е разкошна Heart Eyes Акцент на очите и подчертан тен и устни в естествени нюанси - това е ''моят грим''.

# 253
Мисля, че всеки е минал през това(странни периоди с търсене и непознаване на лицето си). Аз на 22-23, когато започнах да експериментирам с цветове как съм се мазала, сега ми е смешно чак. Но е факт, че ранната грижа се отблагодарява. Имам приятелка на 34, която тепърва мисли да си купува кремове, никога нищо не е ползвала. А има доста силно изразени бръчки около очите.

бтв, имам една питанка. Много ме съблазняват новите метеорити, но имам някакво вътрешно притеснение да ги поръчам, за да не ми ги донесат на парченца. Доволна съм от ФЮ, стараят се при доставка, но според вас има ли шанс да пристигнат увредени. Вие от бг ли ги купувате по принцип или поръчвате?

# 254
И аз харесвам неутрални цветове и предимно само в такива се гримирам. Цветовете ми за всеки ден са винаги ванилия и еспресо.
Но си има случаи където си трябва едно хубаво драматично черно опушено око или нещо цветно или брокатено Grinning

Biancaneve. и аз се притеснявам да ги поръчвам. Не искам да има излишно друсане на този вече още по-деликатен продукт. Ще ги изчакам да ги заредят при нас.

Общи условия

Активация на акаунт