Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 44 009
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, както вие съвсем добронамерено си пишете, аз също толкова добронамерено ще ви предложа да се гримирате и да се пробвате после да снимате това, което виждате в огледалото. После елате пак да пишете за "белосване", на кой какъв цвят, грим и т.н. му отивал и кое точно с колко години състарява  Stop

Много рядко бих си позволила да направя коментар като предишния си, но Ивчето ме разби тотално. И преди съм виждала нейни снимки, правила ми е впечатление на хубаво момиче, но като пусна снимката без грим, стоях и клепах. Момиче, след което бих се обърнала. Наистина се изненадах, защото обикновено без абсолютно никакъв грим хората не изглеждат оптимално добре.
Все повече си мисля, че когато човек скрие напълно "тъмните кръгове" под очите и изравни тена до краен предел, губи някаква част от очарованието си, но, да, става по-перфектен.

# 331
  • гр. София
Нещо от този сорт:

Скрит текст:

Имам един на Инглот, но няма никакъв блясък.  Sad

# 332
  • в 1001-та нощ
Виж този хайлайтър на Сефора  Peace

Nathalie., може би балансът е някъде по средата, защото аз харесвам лица "с несъвършенства", изглеждат ми естествени и аз самата ползвам само ББ крем и пудра ....да дефектите се виждат, но са ми някак естествени.

Като видя "перфектно покритие" - да красиво е, но някак нереално ... трябва да призная и че няма кой знае какво да крия - може би затова разсъждавам така  Blush

При мен пудрата и метеоритите - дават един характерен кадифен и рафиниран завършек, който много ми харесва  Heart Eyes

# 333
  • Пловдив
И аз съм пробвала да снимам и наистина абсолютно нищо общо с реалността, много е трудно. Темата мисля, че върви добре и точно по правилата, не забелязвам нищо недобронамерено.   bouquet   
   Аз започнах да се гримирам преди година и половина. Сега вече не мога да изляза дори до магазина без фдт или бб крем, така свикнах да нося и червило и сенки, че се притеснявам . Дори миналата неделя ходихме на лек преход в планината и пак се бях гримирала . Ледът е тънък Simple Smile  и човек бе бива да се вманиачава, но става неусетно -наблюдавам го и при много други жени . При вас как е ?

# 334
Аз се гримирам от ученичка; гримът ми не е много тежък, но пък всичко си слагам: включително фдт, отгоре пудра. Не забелязвам с годините да се гримирам повече, дори може би правя ефекта на по-незабележим грим.

Но пък много започнах да купувам и да харча за козметика, купувам и неща, без които откровено мога. Тук значи се вманиачавам; това ми е "тънкият лед". Превръща се в страст, дали пък не и в психопроблем Rolling Eyes И аз се чудя.

# 335
  • в 1001-та нощ
Аз се гримирам, ако излизам на среща, по работа, до някой мол ....когато искам "да светя"  Mr. Green ама, че го обясних, но да съм по-барната, човек и малко да се пипне - вижда се  Peace

Ако съм в квартала - до близкия магазин, еконт, пощата, да взема малкия от градина - съм в спортен стил, маратонки и не се гримирам  Peace

Сега, като не ходя на работа - не се гримирам, освен, ако не съм на лекар или изброените по-горе  Peace

Приятно ми е да се преобразявам, да съм различна  Blush но не го правя ежедневно у дома, дори не пробвам нови неща  Blush В къщи ми е домашно и измито, чувствам се чиста и себе си  Blush

# 336
  • гр. София
Аленка, а има ли го в Сефората в БГ, че през декември нямаше голям избор?  newsm78

# 337
  • Sofia
Аз до преди 2 години не слагах изобщо фдт, мислейки че няма какво да покривам, докато една скъпа приятелка ми подари Герлен. Оттогава без фдт виждам кожата си с много лунички и петънца. Явно съм им била свикнала.  Според мама обаче с фдт съм като восъчна кукла от музея на мадам Тюсо.  Laughing
И всички около мен ме харесват повече без грим, което ме кара да мисля, че ми куцат уменията.  Joy

# 338
Аз пък харесвам такива градивни забележки, и да не съм съгласна със автора, пак ми е полезно.
Да кажем Адри или мис Нели вече не помня сори, ме посъветва да сложа черен молив за воданата линия на горния клепач. Аз си знаех че така е по добре и точно така грима ще е по завършен, обаче в моята водна линия не се държи нииииииииииииииищо, само ми се събира после в ъгълчето.
Ми не се обяснявах що не го правя, считам че ако някой разглежда моя снимка и прочете такъв коментар ще разбере и неговите грешки. Аз ужасно много научих в руските гримьорски форуми, там хората се молят да им покритикуват снимките. Даже ще ви копна утре снимка и коментар за да разберете какво точно имам предвид.

# 339
  • в 1001-та нощ
Аленка, а има ли го в Сефората в БГ, че през декември нямаше голям избор?  newsm78

Беше редовен, не е лимитиран и около 20 лв  newsm78 Rolling Eyes

Ще проверя, като ходя  Peace Но е много хубав и точно такова розово, каквото снимката разкри  Blush

Иначе - случайно попаднах на един фантастичен - amazing grace - розов с много специфични частички - на Philosophy  Peace

Не намирам хубави снимки, обаче  Confused Хубаво розово е, бледнее на снимката:

Скрит текст:

Първото:

....
Но пък много започнах да купувам и да харча за козметика, купувам и неща, без които откровено мога. Тук значи се вманиачавам; това ми е "тънкият лед". Превръща се в страст, дали пък не и в психопроблем Rolling Eyes И аз се чудя.

Не мисля  Hug един ходи по кръчми, друг по екскурзии .... трети нещо друго - всеки си има тихите радости, които няма нужда да са супер практични  Peace

Тези, които колекционират пощенски марки, оръжия или картички от началото на миналия век - дори не ги употребяват  Joy hahaha

Била съм в доста колекционерски среди на мъже и там е повече от болест - да си купиш картечница, за да я имаш  Crazy

# 340
Цитат
Била съм в доста колекционерски среди на мъже и там е повече от болест - да си купиш картечница, за да я имаш  Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 341
И преди съм виждала нейни снимки, правила ми е впечатление на хубаво момиче, но като пусна снимката без грим, стоях и клепах. Момиче, след което бих се обърнала. Наистина се изненадах, защото обикновено без абсолютно никакъв грим хората не изглеждат оптимално добре.
Все повече си мисля, че когато човек скрие напълно "тъмните кръгове" под очите и изравни тена до краен предел, губи някаква част от очарованието си, но, да, става по-перфектен.

Ау това бяха моите мисли.
Такива очи имаш Ивче  - бездънни ..може и да се дължи на тъмното под очите,  но пък то прави очите ти морета...  

# 342
Аз пък харесвам такива градивни забележки, и да не съм съгласна със автора, пак ми е полезно.
Да кажем Адри или мис Нели вече не помня сори, ме посъветва да сложа черен молив за воданата линия на горния клепач. Аз си знаех че така е по добре и точно така грима ще е по завършен, обаче в моята водна линия не се държи нииииииииииииииищо, само ми се събира после в ъгълчето.
Ми не се обяснявах що не го правя, считам че ако някой разглежда моя снимка и прочете такъв коментар ще разбере и неговите грешки. Аз ужасно много научих в руските гримьорски форуми, там хората се молят да им покритикуват снимките. Даже ще ви копна утре снимка и коментар за да разберете какво точно имам предвид.

Абсолютно съгласна  Peace НО има разлика между градивна критика и просто изказване на мнение/предпочитание...Градивната критика е следствие от натрупан опит, който предлагаш в помощ  Whistling

# 343
Мда, и аз по отношение на критиката мисля като Веси. На чужд гръб и сто тояги са малко  Stop А като видя после големия критикар и освен да се смея дълго и от сърце, друго не ми остава  Whistling

На Ивчето и гледах снимките във ФБ - еми няма какво да кажа , то красота, чар, излъчване, детайл - прелест!  Heart Eyes

# 344
  • Стара Загора
Мда, и аз по отношение на критиката мисля като Веси. На чужд гръб и сто тояги са малко  Stop А като видя после големия критикар и освен да се смея дълго и от сърце, друго не ми остава  Whistling

На Ивчето и гледах снимките във ФБ - еми няма какво да кажа , то красота, чар, излъчване, детайл - прелест!  Heart Eyes

Ти па, чак толкова. Embarassed Hug

И преди съм виждала нейни снимки, правила ми е впечатление на хубаво момиче, но като пусна снимката без грим, стоях и клепах. Момиче, след което бих се обърнала. Наистина се изненадах, защото обикновено без абсолютно никакъв грим хората не изглеждат оптимално добре.

Ау това бяха моите мисли.
Такива очи имаш Ивче  - бездънни ..може и да се дължи на тъмното под очите,  но пък то прави очите ти морета... 

newsm20
Ето една снимка на дневна светлина Grinning

Общи условия

Активация на акаунт