Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 43 846
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
Може ли да ми помогнете да определя формата на очите си ?  bouquet

Идеални за гримиране и с леко азиатски уклон  Peace

Жаки, беше ми интересно с какви очи ще направиш лилавия и зелния грим  Peace

На лилавия мисля, че идеално ще му пасват зелени или прозрачно-стъклено сини  Peace

Например - червения е направо съвършен за това зелено око, което си избрала  Heart Eyes

# 616
Здравейте, ще помоля за малко помощ. Кой от двата вида  за нормална към суха или за смесена/омазняваща се кожа Колорстей трябва да си взема при положение, че кожата ми е нормална, само следобяд може леко да ми лъсне Т зоната?  Thinking

# 617
Здравейте, ще помоля за малко помощ. Кой от двата вида  за нормална към суха или за смесена/омазняваща се кожа Колорстей трябва да си взема при положение, че кожата ми е нормална, само следобяд може леко да ми лъсне Т зоната?  Thinking
Вземи си този за комбинирана кожа Peace

# 618
Вземи си този за комбинирана кожа Peace
Благодаря!   bouquet

# 619
И аз съм чувала, че Ревлон Колорстей за мазна и комбинирана кожа е в пъти по-добър от този за суха към нормална, чак пък толкова различна да е формулата.... Та и аз ако си взема, въпреки че съм с втория тип кожа, да не ми се пресуши още повече от този за комбинирана кожа?

# 620
Хубавото е, че можеш да го смесваш с който и да е друг фдт или бб крем. По този начин дори да ти идва леко сух положението се оправя. Аз лично също нямам мазна кожа, но нося от над 5 години само тази версия.

# 621
Жаки°, a.l.e.n.a, благодаря.
Остава ми само да си намеря идея, продукти и техника, която да упражнявам Simple Smile

# 622
  • гр. София
Момичета, над всички продукти ли нанасяте метеоритите или преди ружа?  newsm78

# 623
Аз руж и хайлайт винаги слагам последно  Peace

# 624
Аз над всички. Абсолютно най-накрая след руж, контуриране и хайлайтер

# 625
  • гр. София
Аз досега преди ружа ги нанасях ама утре ще пробвам над всичко.
Жаки, а минаваш ли с четката там където е ружа и хаилайта или ги заобикаляш?  newsm78

# 626
Аз над всички. Абсолютно най-накрая след руж, контуриране и хайлайтер
Аз под всички! Крем, Метеорити голямо количество и после всичко друго вк, руж, сенки. Метеорити слагам и на клепачите, и на деколтето.

# 627
Аз досега преди ружа ги нанасях ама утре ще пробвам над всичко.
Жаки, а минаваш ли с четката там където е ружа и хаилайта или ги заобикаляш?  newsm78
Минавам. Особено ако съм прекалила с ружа или контура се получава много готино "размазване". Все едно отнема малко от интензивността на другите продукти. Като си контурирам например супер силно носа си го "поправям" точно с метеоритите  Grinning

# 628
Аз слагам метеорити над всички продукти. Много ми харесва как по този начин заглаждат тена  и правят преливанията по-незабележими. Ако пък ми се стори, че интензивността на ружа е леко отнета от метеоритите, слагам още малко руж отгоре. Но почти не се нагала. Ако ружът е нанесен по-щедро, после метеоритите смекчават разликите.

# 629
  • гр. София
Много благодаря за коментарите.   bouquet
Жаки, с какви продукти контурираш? Дали да не си взема нещо специално? Досега не съм го правила.

Общи условия

Активация на акаунт