Бих искала да споделя разочарованието си от МЦ "РепроБиоМед" и Д-р Павлета Табакова.
През септември 2013г ми се наложи спешно да си запиша час за гинеколог и тъй като при лекарката, при която ходя обикновено, минимум 2 седмици предварително трябва да се обадя, реших че не мога да чакам толкова дълго и ще опитам на друго място.
Звъннах в МЦ "РепроБиоМед" и там ми дадоха час още за следващия ден. Това ме зарадва, защото бързо щях да получа лекарска помощ, но от друга страна ме притесни, че имат толкова свободни часове.
При влизането ми в медицинския център, още на входа на регистратурата усетих неприятната атмосфера, която цареше там. Една не особено вежлива служителка ме упъти пред кой кабинет да застана да чакам и....това се превърна в едно безкрайно чакане.
Направи ми впечатление, че пред друг от лекарските кабинети чакаха други хора, очевидно бяха там от доста отдавна, но лекарите и другите от персонала се разхождаха мудно из коридорите с кафета или нещо за ядене. Накратко казано, времето тече по различен начин при тях.
След като доста се поизнервих и след 50 мин чакане, въпреки че други пациенти преди мен нямаше, Д-р Павлета Табакова ме прие в кабинета й. През цялото време на прегледа постоянно влизаха и излизаха хора от персонала. Някои от тях продължаваха да си пият кафетата и да се шляят хаотично из кабинета.
Накрая на прегледа ме питаха как ще платя- в брой или с карта ( тези , които предпочитат с карта ги завеждат в една стаичка). Аз предпочетох в брой и ми донесоха една касова бележка на която пишеше 66лв, без да пише нищо друго. Цените им никъде не бяха обявени и това ме подразни най вече.
След една седмица отидох за резултатите и за рецептата, която ми написаха трябваше да платя 10лв! Никога досега не ми се беше случвало да ми искат пари за рецепта. Докато седях и чаках да ми напишат рецептата, забелязах окачени на стената зад Д-р Табакова всичките й дипломи и грамоти и това донякъде ме поуспокои, че все пак не съм попаднала при някаква шарлатанка, въпреки че всичко друго говореше за място, където гледат на пациентите не с уважение, а просто като на източник на пари. Изключително грозно отношение!!!
Предписаха ми шест лекарства ( някои от които трябваше да ги купя по две и за моя приятел), които бяха над 70лв общо , които ми препоръчаха да си ги купя от аптеката до техния център!!! Доста подозрително обаче. Хората не са толкова наивни!
Тъй като не обичам лекари да ме „съветват” в кои аптеки да си пазарувам, естесвено не отидох в тяхната, а и повече не се върнах в този МЦ "РепроБиоМед". Изключително непрофесионално отношение към пациентите, некоректност, некомпетентно диагностициране ( оказа се, че това, което лекувах е нямало как да се определи с теста, който ми направиха там). Останах безкрайно разочарована, похарчих доста пари, лекувах се с грешните лекарства...
Решението дали ще отидете при тях си остава ваше, но аз не го препоръчвам на никого! Пациентите си плащат достатъчно добре и заслужават повече уважение и професионално обслужване!!!