Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -12 :)

• 54 430
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
И аз така чаках за един нов модел една седмица въпреки че го бързах но си дойде и всико се и наред е имаше несъответствие с написаното в сайта примерно пишеше че камерата е 8 пиксела ама не беше, и батерията ужким пишеше 3000mha държеше малко колкото нашите от 2000.
Но пък в телефона пишеше че е осем ядрен екрана  си е фул ейди на където да го местим няма затъмнение вижда се еднакво хубаво. И има блутут това не го бяхха писали мислехме че няма да има. Абе бива за тези пари но вече не е наличен даже и снимката му махнаха. Неудобство беше че всичко вътре беше на чайна майна клавиатура икони интернет но го преправихме.

# 676
 Whistling Да де - ама това не е нов модел , страх ме е да не стане като токитата , първо хубави - пък после едни орязаниииии  Praynig И редно беше да ме предупредят веднага , че не е наличен , а не да си пишем като лИбовници писма - спокойно всичко е наред   bouquet  bouquet колегата го гласи   bouquet и накрая - няма го , чакаме доставчик  ooooh! Че и детето си продаде неговия и калъф си поръча . Сакън да не би да остане без калъф телефона  bowuu С целия си наивинитет и гугъл плей искаме да има . Абе луда работа  Rolling Eyes

# 677
Един съвет бих дал за тези които поръчвате телефони.Въпреки че съм писал не веднъж тук в форума.Преди да си поръчвате телефон,почетете малко за дадения модел, по руските форуми, най-много информация има в 4pda.ru ,после има клипове в ютуб за същите телефони и т.н., след това преди да си поръчвате попитайте ги китайците за параметрите на телефона още веднъж. за гугъл плей, за батерия, за gps, за блутут за екран за всичко което ви интересува,те винаги отговарят.Се пак купувате телефони които в пъти са по-евтини от марковите в България.И тогава поръчвайте.А не като минат хиляди километри и са вече тук да се вайка, защо няма това или онова.Винаги при откриването на пратките заснемайте всичко на видео.И аз съм имал някои недоразумения с китайците но общо взето съм доволен от сайта, за мен те са коректни търговци.

P.S. По принцип повече поръчвам техника от там  стоки за по 1-2 $ не поръчвам, защото същите неща ги има в България в магазини за един лев на същите  цени.Просто не си струва за 20 ст. разлика да пращат пратки, пак после да се разменям с тях гневни писма.Логиката къде е ???

# 678
  • Beyond the stars
Да отчета малко боклучки  Laughing

http://www.buyincoins.com/item/37366.html - часовник, симпатичен и работи
http://www.buyincoins.com/item/25741.html - мъжка тениска, не е лоша хич, размерите си отговарят
http://www.buyincoins.com/item/2611.html -LED перце за федербал  Laughing Свети, колко ще издържи е друга тема ..  Wink

# 679
Arsenalski Коментара ти не го разбрах . Какво общо има с проблема с неналичен телефон  newsm78 newsm78 Естественно , че питаме / все пак четвърти телефон поръчваме /  Crazy Само , че питаш, те отговарят и като пристигне - нищо общо  bouquet За единя казаха , че няма гугъл плей и български , а той си имаше , за другия казаха че има - той нямаше  hahaha hahaha Това са подробности , все пак се инсталира - не е проблем . Тука говорим за обявен за наличен в сайта и статус опаковка  Thinking Thinking а се оказва , че нито е наличен, нито се опакова ! Сега има имейл , че ако не знам си какво / общи приказки / ще ми върнат парите !  Sob

# 680
Искай си парите! Ще загубиш левче-два от курса, но по-добре така, отколкото да ти протакат и после да не можеш да пуснеш диспут! Техника е, знаем, че почти винаги идва с проблеми, а като нямаш защитата на Пейпал, нещата се усложняват.

И да питам пускали ли сте поръчка скоро? Колега ме помоли да поръчам едни шайбички, а полето 2. Shipping Methods стои празно и не ми дава да потвърдя поръчката поради Shipping methods error.

# 681
 newsm78 newsm78 С пейпал съм платила ! Първия път платих направо и ми отказаха поръчката , то май трябвало да ми светне тогава крушката , ама пусто - детето много иска телефона  Tired

# 682
Искам да споделя един проблем, ако някой се се сблъсквал да помогне.
Едно телефонче Doogee Voygear Dg300, всичко си му беше наред работеше си.Днес обаче мъж ми му се наложи да върне фабрични настройки и се изтриха имеите и сега не може да се справи.Някаква програмка или къде да прочетем за този проблем.

# 683
Arsenalski Коментара ти не го разбрах . Какво общо има с проблема с неналичен телефон  newsm78 newsm78 Естественно , че питаме / все пак четвърти телефон поръчваме /  Crazy Само , че питаш, те отговарят и като пристигне - нищо общо  bouquet За единя казаха , че няма гугъл плей и български , а той си имаше , за другия казаха че има - той нямаше  hahaha hahaha Това са подробности , все пак се инсталира - не е проблем . Тука говорим за обявен за наличен в сайта и статус опаковка  Thinking Thinking а се оказва , че нито е наличен, нито се опакова ! Сега има имейл , че ако не знам си какво / общи приказки / ще ми върнат парите !  Sob

Еми писаното от мен ( като съвет) не беше адресирано към Вас персонално, а бях подчертал,за тези които поръчват телефони.Това според мен би трябвало да се тълкува че е адресирано по-принцип към всички които поръчват телефони.Ако съм Ви засегнал с моят съвет извинете ме.Много се радвам че вече четвърти телефон си поръчвате и сте на "ти" с поръчките. Относно вашият проблем, ще добавя че и при мен имаше подобна ситуация.Написах им писмо че "много държа на техния сайт за това поръчвам при тях и че е некоректно така да обявяват за налична стока, която я няма, и при тази ситуация бих поръчал от друг сайт защото телефона ми е спешен".В същият ден вечерта ми се извиниха и на другия ден намериха от някъде и ми изпратиха, и дойде за рекордно кратки срокове, миналата година началото на септември месец.

P.S. А моят съвет, бях го изписал  за да може преди да се поръчва телефон да се изчете малко за него относно впечатленията на другите ползватели преди нас в другите специализирани форуми.Защото и из между китайските телефони има качествени марки, процесори, компоненти към тях, но и неудачни модели въпреки че са по-нов модел.

# 684
  • Гражданин на света
Да помоля тези дето са връщали към сайта, кажете ми как ще разбера, че телефона ми е пристигнал при тях? В сайта на бг пощи дава само че е изпратен от бг за китай и толкова. С програмата за проследяване ми дава ето това: - http://prikachi.com/images.php?images/390/7389390T.png . Проследяващия номер е: ri092005275bg. Благодаря на всички за това че помагате   bouquet

# 685
Arsenalski , а не се засягам хич   bouquet със трите досега , никакъв проблем  thumbsup токи , зопо и живао , но дъщерята този си хареса  newsm78 сега с този коментар ме хвърли в размисъл  newsm78 Да не мислите , че умито е калпав телефон  Blush уж четох  Whistling Иначе днес сутринта влизам и виждам че тел е пратен , ама с бавните шведски пощи /хем ги помолих със сингапурски , ама те решавали как / щот нали от 04 юни до днес чакаме да получат телефона , сега що да не почакаме и да попътуват !
eleonor4eto не съм връщала / слава богу и а дано не / , но по пътя на логиката всеки момент трябва да пристигне там , нали и тука ПЕК е последно преди бг пощи . В китайски пощи пробва ли да провериш ?

# 686
  • Гражданин на света
Проверявам в китайските пощи и ми дава, не е намерен такъв номер  Sad

# 687

Да не те плаша, но аз като връщах телефон за по-сигурно си пуснах диспут, който беше затворен и бях обвинена, че съм предоставила фалшив тракинг, точно поради причината, че не се появяваше във всички сайтове за проследяване.  ooooh! И все пак в един си пишеше, че е получен и на коя дата. Та драпах, писах, доказвах с линкове, скрийншотове.... големи разправии бяха.
После разбрах, че нашенския номер за проследяване дава грешки и в китайските пощи излиза невалиден, макар да съдържа разряда и да е по правилата на международните...

# 688
  • Гражданин на света

Да не те плаша, но аз като връщах телефон за по-сигурно си пуснах диспут, който беше затворен и бях обвинена, че съм предоставила фалшив тракинг, точно поради причината, че не се появяваше във всички сайтове за проследяване.  ooooh! И все пак в един си пишеше, че е получен и на коя дата. Та драпах, писах, доказвах с линкове, скрийншотове.... големи разправии бяха.
После разбрах, че нашенския номер за проследяване дава грешки и в китайските пощи излиза невалиден, макар да съдържа разряда и да е по правилата на международните...

Направо ме уби, аз не пуснах диспут в пейпал а сега вече е късно  Cry Дано ми върнат парите, че не са и мои а на приятелка.  Cry

# 689

Направо ме уби, аз не пуснах диспут в пейпал а сега вече е късно  Cry Дано ми върнат парите, че не са и мои а на приятелка.  Cry
При мен също го имаше проблема с проследяващия номер и отказа на Пейпал да ми приеме диспута, но в крайна сметка BYC ми възстановиха всичко и без Пейпал  Peace Прекалено рано е да се тревожиш според мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт