Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 698
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Да, Миле, ако ми покажеш мой пост , където съм казала, че искам Енгин да се снима в реклами за сапуни, веро , шампоани,  ще те призная. Иначе думите ти без имена са подмятане в пространството.

Аз съм говорила за интервюта, за награди, за гражданска позиция, за проекти. Не и за реклами.  Peace

# 631

"Енгин Акюрек навсякъде!" - гъркините.
Скрит текст:
Engin Akyurek everywhere!

Нова снимка.

Марианка, благодаря за снимката!  bouquet  bouquet

# 632

Енгин се запознава с Йомер...

# 633
И само да ви споделя, че Джордж Клуни, който вие много харесвате, се снима в реклами и то много успешно. То си е цял бизнес- celebrity endorsement. Не знам как е на български, сигурна съм, че Любов ще помогне. И е масова практика в Америка-като почнеш от Мадона, Лейди Гага, Дейвид Бекъм, Тайгър Уудс и тн. Направо няма да мога да им изброя имената.

# 634
Да, Миле, ако ми покажеш мой пост , където съм казала, че искам Енгин да се снима в реклами за сапуни, веро , шампоани,  ще те призная. Иначе думите ти без имена са подмятане в пространството.

Аз съм говорила за интервюта, за награди, за гражданска позиция, за проекти. Не и за реклами.  Peace

Нещо срамно ли има в рекламите?  newsm78

# 635
Да, Миле, ако ми покажеш мой пост , където съм казала, че искам Енгин да се снима в реклами за сапуни, веро , шампоани,  ще те призная. Иначе думите ти без имена са подмятане в пространството.

Нещо срамно ли има в рекламите?  newsm78

Валя, няма нищо срамно в рекламите. Виж следващият ми пост. Просто в темата нещата се изкривяват за съжаление - и като се каже реклама, те имат впредвид реклама на сапуни, шампоани, веро и тн. Нали Берен е правила подобна реклама. Аз в такава реклама не искам Енгин да се снима, не за друго, а защото няма нужда. Поне според мен. Но това си е неин избор и тук нещата умишлено се изкривяват от тези, които не харесват Берен.

Аз говорq за друг тип бизнес отношения между компании и известни изпълнители. Например Лейди Гага е лице на Луи Витон и непрекъснато им рекламира продуктите, я в клип, я на концерт. Шанел, Диор, Lancome непрекъснато използват артисти за реклами, все световноизвестни и признати актьори. Бейонсе скоро беше рекламно лице на H&M И в този тип отношения аз не виждам нищо лошо. Просто много зависи какво рекламираш и какви са условията , под които сте си стиснали ръцете.

# 636
  • Пловдив

ignore2 на рекламите. Ние сме актьори. Енгин така иска да го познаваме - чрез героите му.
.......................
Отново с молба - нещата извън темата, слагайте в спойлери.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 01:32 от mariana51

# 637

Хайде, събраха се .... Simple Smile Simple Smile

# 638

Мдам... Събраха се. Simple Smile)) Отбор юнаци. Simple Smile)) Бегай, мафио, че ида. Wink))

# 639

Опит за компилация

# 640

Обобщението е съвсем на място. Simple Smile)) Благодаря, Миле.   bouquet

# 641

Полицай Йомер да се захваща с мафиотите, а аз отивам да си лягам. Simple Smile

Лека нощ, момичета! Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 02:08 от elinor-7

# 642

Къса ми сърцето,когато ми показва страдание,болка,разочарование.
Лека нощ,момичета.

# 643

Може би Енгин отдавна е казал лека нощ на Истанбул... Wink Брадаткото... Simple Smile

Някой е забравил да си почисти обектива май... но все пак - още една снимка...
http://instagram.com/cosmopolitanturkiye

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 03:37 от marytza

# 644

Добро утро момичета и успешна седмица !

След вчерашно-снощните вълнения как "спахте"

Толкова бях емоционално натоварена, че тази сутрин станах рано-рано да проверя дали снимките и новините си стоят

За огромна моя радост - стоят си, дори са се увеличили !

Благодаря за всичките подаръци които "получих" вчера - Енгин като Йомер и Енгин като Енгин !

Мариянка днес продължавай започнатото събиране на улики - както са започнали да "изпускат" новини и снимки - да не изпуснат и някой трейлър ! Би било супер !

Любовче толкова много неща са изписани след снимките по ФБ страниците  - ако има нещо интересно очаквам да ни споделиш !

Милка снощи е компилирала цялото войнство, но не видях Текин.

Затова днес ви оставям в компанията му с пожеланието да работите бързо, че по-рано да седнем на сладка раздумка.

По всяка вероятност ще  ви търся в нова тема, но вие просто сте неудържими ! Снощи за няколко часа - 10 страници !

Искам да поздравя всички момичета, които дойдоха да поздравят и да споделят радостта ни от старта на новото дизи !

Оставям ви и Керим за сутрешното кафе !

Общи условия

Активация на акаунт