Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 33 043
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да пофантазирам и аз...  Thinking
Моята версия за сюжета на филма
Laughing

Скрит текст:
Според мен Ейлюл e пристигнала на почивка на острова с голяма компания, може би с яхта. Веселят се шумно и бурно, хората от острова ги забелязват. Забелязва ги и Текин, по-скоро е поразен от красотата на Ейлюл. Успява да я заговори, тя е заинтригувана от нескритото възхищение на този тих и странен мъж, приема да посети къщата му - ателие, когато той и разказва, че е художник. В процеса на общуване с него тя го „открива” и се влюбва в него и в света, видян през неговите думи и очи … Приемам версията на Димони и Маричка, че Ейлюл се е зарекла да се омъжи за автора на "щурите" карикатури Лудия Думур, Лудия!  Hug и му казва за това, когато ги вижда в "ателието" му и разбира, че той е авторът им. Когато споделя със своите приятели решението си да остане на острова с Текин последва скандал и инциден, след който тя губи паметта си. Но все пак някъде дъблоко в себе си има тревожното усещане, че нещо не е в ред, че нещо й се губи… Спомня си за острова, решава да се върне там, надявайки се да си спомни…Текин я вижда, радва се на срещата, смутен и тъжен е, че тя не си спомня за него и за преживяното с него. Опитва се да й припомни, разказвайки за нещата, които са правили заедно… Но приятелите /мъжът и жената  newsm78 от трейлъра/ на Ейлюл също идват на острова, опитват се да попречат на Текин, случва се нещо лошо с Текин… Ейлюл обикаля острова, случайно открива мястото /къщата-ателие/ на Текин, което обаче е празно и полуразрушено, вижда плашилото, само … Изведнъж си спомня всичко, тъжно се пита : „Вече спомни ли си, Ейлюл?”

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 22:15 от Dilemi

# 271
  • Бургас

Май не е пускан този клип,но и да е тази ,вечер ни е простено  Laughing

# 272
# 273

Момичета, вижте само от три кратки трейлъра - колко клипа вече се направиха, за снимки и гифчета въобще не говоря, че са много.

Аз пък си "пренареждах" сюжета до сега, но все нещо не ми е "удобен" галиба ...

# 274
# 275
  • Пловдив

Който може - на акция в туитър!

# 276
# 277
Дилеми,не се сърди,но твоят сценарий ми се струва прекалено логичен PeaceНякакси не се връзва с очакванията които имаме към Керен Дерен-а може би пък точно така е станало както казваш ти.И все пак там има едно дете,което не знам как се вписва в сценария-от тия трейлъри човек може да изпадне в пълен амок.

# 278
  • Бургас

Еха ,  гифчетата  на Джейн са разкошни .На последното какъв е срамежливко  Simple Smile

# 279
Haqsko Hug  bouquet   мерси за клипа!  bouquet   

Танушка Hug  bouquet: за гифчетата!   bouquet

# 280
  • София
Дилеми,не се сърди,но твоят сценарий ми се струва прекалено логичен PeaceНякакси не се връзва с очакванията които имаме към Керен Дерен-а може би пък точно така е станало както казваш ти.И все пак там има едно дете,което не знам как се вписва в сценария-от тия трейлъри човек може да изпадне в пълен амок.

Да, бе,  ooooh! направо ни побъркаха,  #Crazy щом всички прописахме предполагаеми сценарии!  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 22:36 от Dilemi

# 281
# 282

Да, бе,  ooooh! направо ни побъркаха,  #Crazy щом всички прописахме предполагаеми сценарии!  Joy Joy Joy

Дилеми Hug аз го оставям за утре да го мисля, че сега в главата ми всичко е объркано,
а като гледам и клипове, пък и колажи си правя. ooooh! ooooh! Grinning

Велияна Hug за детето, спокойно, ще му намерим мястото.... hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 283

ЕЛИ  Hug, благодаря! Дебна ДЖЕЙН, и още докато качи гифчето,
 и аз съм го грабнала от ръцете и.  Joy Joy Joy

# 284

След третия трейлър - категорично разделям двата момента

Първият - настоящ и реален / Ейлюл и Текин напрегнати, тя се "мъчи" да си спомни /

Вторият - миналото или  Историята, която Текин и разказва. "Споменът за любовта" - усмихнати и щастливи.

Има обаче нещо много разтърсващо което се е случило на острова и точно това нещо е забравила Ейлюл, както и Текин, който е част от него .

Този мъж и жена / явно приятели / не искат тя да отива на острова. Защо ?

Ще попитам нещо - това дете не напразно присъства в трейлъра и с какво  е толкова важно ?

Имам идея и за него.

Случило се е нещо ужасно може би ...

И всички смятат , че Текин е отговорен ...

Къде не трябва да ходи Ейлюл и какво не трябва да види на острова ?

Общи условия

Активация на акаунт