Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 33 035
  • 731
  •   1
Отговори
# 285

Толкова ми се иска това да са финалните кадри !

С тази мисъл ви желая лека вечер и красиви сънища !

Дано някоя да сънува нещо пророческо ...

# 286
Нов клип от рускините. Simple Smile Simple Smile

">#t=19[/video]

Марта Hug  лека нощ и сънувай сценария! Heart Eyes Heart Eyes

# 287
От последният трейлър се разбра част от сюжета на филма. И засега на първо гледане историята е доста позната- мъж и жена се влюбват, жената претърпява инцидент и губи паметта си и мъжът й помага да си спомни миналото и тяхната любов.
В случая  има нещо по-завързано.  Обикновено в такива филми, героят, който помага на жената с амнезия е адекватен.  Разбира състоянието й. Тук, обаче Текин е загадка и непредвидим в реакциите си.  Знае ли какво е амнезия   и как ще приеме  факта, че Еюлюл   не си спомня нищо за него.  В интервюто са  лаконични за  образа на Текин. От трейлъра е ясно, че кошмари  отвеждат момичето  на острова.  Причината?  Амнезията е от травма, ясно, но и нещо друго се е случило по същото време. Семейството й упорито крие истината.  Погледът на другото момиче?  И изглежда   уплашена, разтревожена и подозрителна при срещите с Текин. В една от сцените бяга през глава сякаш е видяла призрак.  Ако са имали само романтични моменти, тая реакция  е нелогична. Двамата са преживяли  и някой ужас. Този трейлър не опровергава, че Текин е дух.

# 288

Толкова ми се иска това да са финалните кадри !

С тази мисъл ви желая лека вечер и красиви сънища !

Дано някоя да сънува нещо пророческо ...

МАРТИЧКА, финалните кадри са тези, лягай си и спи си спокойно.  Grinning Heart Eyes
И да не забравиш да освободиш наблюдателя си, аз моя още не съм, и отивам...

Joy Joy Joy
Скрит текст:
[/b][/color]

# 289

Това е сценарият... разбъркан, разбира се. Simple Smile))

Скрит текст:
Резюме
Ейлюл има всичко, което иска. Тя е красива, жизнерадостна, духовита жена. Един ден нещо се случва с нея и тя забравя всичко през последния месец от живота си. Докато семейството и приятелите й казват, че всичко е наред, тя разбира, че нещо се е объркало. И отива на остров Бозджаада, за да си спомни този последен месец. Един странен чудак, когото тя не е виждала досега, и подвиква: „Ейлюл, не ме ли помниш? Ти се влюби в мен точно тук, на този остров…"

Трейлър 1

Днес имам всичко. Всички ме обичат. Днес е първият ден от моя прекрасен, идеален, уникален живот.
- Намерих те. Никога повече няма да те изоставя.
- Искам да виждам това, което ти виждаш.
- Няма проблем. Ще намерим начин.
- Има ли някого?
- Ейлюл, всичко мина. Вече сме добре.
- ИЗОБЩО НЕ СМЕ ДОБРЕ!
- Сега спомняш ли си всичко, Ейлюл?
- КАЖИ МИ КАКВО СЕ СЛУЧИ С МЕН?
- Наистина не знам как човек може да повтори същото чудо…

Трейлър 2

Името ми е Текин. Живея сам на един остров. Рисувам, за да се прехранвам.  
Разбирам животните повече от хората. Кучета, котки, китове, може би всички животни.
Барбун, салата, зарган, черен боб, леща, коприва, червено вино. И аз.
Хората от острова не смеят да ме приближат.

"О, той е особняк" - казват. Друг такъв човек няма да дойде на острова."
Но преди месец се случи нещо.

Ейлюл.

Трейлър 3

Здравей. Кавам се Тек. Галено от „Текин”.
- Тези комикси аз съм ги рисувал.
- Значи ти си „Лудия...”. Мъжът, за когото ще се омъжа.
- Казваш, че ще се оженим... Няма проблем. Ще се погрижим.
- Но това, което написа, ще се загуби.
- Не, няма. Вълните ще го понесат и където и да отидеш,  ще го докарат  до брега, там, където си ти.

…Ейлюл…

Забелязах нещо странно.  През последния месец нямам нито едно съобщение.
- Добре съм, нали? Не съм полудяла.
- Успокой се!
- Трябва да отида!
- Послушай ме. Недей още. Моля те.
- Стой далеч!
- Ейлюл, аз съм.
- Тек, виж хубаво първо себе си и тогава мен. Как мога да бъда с човек като теб?
- Но ти беше. Държеше ръката ми. Готвихме заедно... Гледахме се, без да говорим. Загърбихме целия свят и останахме само ти и аз.
- Това любов ли е?
- След като питаш, значи не е.
- Ейлюл, ставай бързо!
- Няма нищо, само си говорим.
Ейлюл, излез оттам!
- Какво стана с мен!
- Ейлюл...
Сега спомняш ли си всичко, Ейлюл?

--------
Подсказките на Керем Дерен:

1. Подсказка:
"Искам веднъж в живота си да повярвам в истинската любов"- каза той.
"Ти бягаш от действителността" - отвърна жената.

2.Подсказка:
"Един ден разбираш, че вече е друг сезон, друг календар… Изведнъж старата болка се обажда отново…"

3.Подсказка:
"Не да обичаш, историята е спомен за любовта...."

4.Подсказка:
"Няма да се загуби. Вълните ще го понесат и където и да отидеш, те ще го докарат на брега, там където си ти."

5. Подсказка:
"- Текин: Момиче, което не познава любовта, ще се влюби в мъж, който се смята за много грозен.
- Ейлюл: Другите винаги ни казват кои сме, аз слушам най-красивата приказка от самотен човек на един остров.

Керем Дерен:

1. Тази, която не познава любовта, не вярва в любовта. Един грозен мъж ще намери правилния път към нейното сърце, без тя да усети.
2. Мнозина не могат да видят красотата, която носят в себе си, той се мисли за много грозен, но ние ще видим тази красота."

# 290
# 291
# 292
  • Пловдив

Актьорите - снимка от официалния сайт.

# 293
От последният трейлър се разбра част от сюжета на филма. И засега на първо гледане историята е доста позната- мъж и жена се влюбват, жената претърпява инцидент и губи паметта си и мъжът й помага да си спомни миналото и тяхната любов. 
В случая  има нещо по-завързано.  Обикновено в такива филми, героят, който помага на жената с амнезия е адекватен.  Разбира състоянието й. Тук, обаче Текин е загадка и непредвидим в реакциите си.  Знае ли какво е амнезия   и как ще приеме  факта, че Еюлюл   не си спомня нищо за него.  В интервюто са  лаконични за  образа на Текин. От трейлъра е ясно, че кошмари  отвеждат момичето  на острова.  Причината?  Амнезията е от травма, ясно, но и нещо друго се е случило по същото време. Семейството й упорито крие истината.  Погледът на другото момиче?  И изглежда   уплашена, разтревожена и подозрителна при срещите с Текин. В една от сцените бяга през глава сякаш е видяла призрак.  Ако са имали само романтични моменти, тая реакция  е нелогична. Двамата са преживяли  и някой ужас. Този трейлър не опровергава, че Текин е дух.

Възможно е. Както казах сюжетът с загубването и възстановяването на паметта е много експлоатиран. Така, че се надявам Керем Дерен да е прибавил нещо по-завързано и интересно.  newsm10 newsm68

Ако Текин е дух, може да е загинал при инцидента и да се връща след това, за да помогне на Ейлюл да си спомни.  newsm78 Ама много в сай фай измерението отидохме.  hahaha hahaha Въпреки, че аз нямам нищо против Текин да е дух.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 23:50 от daizy_g

# 294
Случило се е нещо ужасно може би ...

И всички смятат , че Текин е отговорен ...

Къде не трябва да ходи Ейлюл и какво не трябва да види на острова ?

Възможно е. Какво се случва с Текин докато Еюлюл е в болницата. Може и да се е самоубил, ако са го обвинили.

# 295
Въпреки, че аз нямам нищо против Текин да е дух.  Mr. Green
Още се спори  дали на финала на Езел героите са живи или умрели. И тук ще е така.

# 296
Между другото, подсказките на КД могат спокойно да се отнесат и към сюжета на Езел. Абсолютно са валидни.

# 297
# 298

В момента съм се разписала smile3523  по трейлъра.
След малко ще го сложа. Naughty Simple Smile

# 299

- Това любов ли е?
- След като питаш, значи не е.

---------

Прекрасни са. Синергия ли, химия ли, както и да го наречем, все си е магия. Simple Smile)

Крехки. Както ги определя и Керем Дерен. Крехки и омагьосващи.

Общи условия

Активация на акаунт