Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 706
  • 731
  •   1
Отговори
# 315

Скрит текст:

Cry Cry

[/b][/color]

# 316
Честито на Именниците smile3525 smile3525

# 317
Започна обратното броене на най-амбициозния проект на Ай Япъм - "Kara Para Aşk". Очакваме Ай Япъм да направят официално изявление....."[/i][/b]
Toзи е в сериозна заблуда. Друг е най-амбициозния проект. Този, който се снима за пръв път в трета страна, с международно участие  и пресъздава чужда история. Като гледам,  на КЧ му се е запалила главата и изявлението, което чакате от доста време  може да съдържа опровержение. Проектът се отлага за  есента.
И Фуркан съвсем онемя. Това също е лош знак.

# 318
Здравейте. С Текин ви пожелаваме и днес да има новини. Колкото и снимки да получихме вчера - нека има още. Новини - чакаме.
Успешна ли беше акцията в Туита. На първо място ли сте?

# 319
Започна обратното броене на най-амбициозния проект на Ай Япъм - "Kara Para Aşk". Очакваме Ай Япъм да направят официално изявление....."[/i][/b]
Toзи е в сериозна заблуда. Друг е най-амбициозния проект. Този, който се снима за пръв път в трета страна, с международно участие  и пресъздава чужда история. Като гледам,  на КЧ му се е запалила главата и изявлението, което чакате от доста време  може да съдържа опровержение. Проектът се отлага за  есента.
И Фуркан съвсем онемя. Това също е лош знак.

Объркала си се, но -няма значение. С всеки се случва Peace Peace

# 320
Здравейте. С Текин ви пожелаваме и днес да има новини. Колкото и снимки да получихме вчера - нека има още. Новини - чакаме.
Успешна ли беше акцията в Туита. На първо място ли сте?

А, ти още ли се съмняваш??????Вай,вай,вай Crazy

# 321
# 322
# 323
# 324

newsm51
Здравейте, момичета!
От вчера само ви чета – радвам се, че така сте развихрили въображението си. Какво направиха тия три трейлъра – написали сте сценарии не за един, а за няколко филма. Ако комшийските сценаристи ги прочетат Енгин ще има работа за три-четири години напред!
По сценария – няма да се изказвам. Може би точно това е целта  и на Керем Дерен – всеки да види в него това, което иска според собствената си нагласа и духовни потребности.
Но ми прави впечатление, че все гледаме да се опрем на нещо вече познато, сигурно. А представете си ако творците подхождаха с мисълта, че всичко вече е направено, какво ще стане тогава? Ами те трябва въобще да не припарват до белия лист, защото наистина в „Библията” и в Шекспир всичко вече е казано. По повод на това, че на някои им се привижда никому неизвестния „50 срещи”, кораби и самолети, аутисти и изобщо "болни хора" ще ви припомня думите на самия Керем Дерен, защото те са показателни :
Малък септемврийски проблем” е  по-близък до един блян, изплувал в съзнанието ми още преди да започна да пиша сценария. Макар че човек рядко може да го каже, аз ще заявя:  един приказен блян се сбъдна.”
И продължава: „Поверих на Енгин образ, който е много близо до сърцето ми.”
За мен това изключва всякакво сходство с познати нам творби.
Човек с неговото образование, ерудиция и въображение едва ли ще заимства оттук-оттам.
Второ, Енгин казва: „Този филм е преди всичко за чувства.”
И ето това виждам аз в трейлърите: от кадрите струят ЧУВСТВА, във всеки жест личат емоции, предадени блестящо от Фарах и Енгин. И вярвам на тези искрени чувства, извиращи дълбоко от душата им - там,където няма фалш и лицемерие,там, където гори истинският огън.. Дали те ще накъсат сърцето на Текин на хиляди парченца? Или ще възкресят надеждата за щастие? Дали няма да рисува вече само радостното и влюбено лице на Ейлюл?
А в каква форма ще бъдат вградени тези чувства – има ли значение?
Сигурна съм, че поне ще ни откъснат от сковаващия ни зимен студ и от мрачните  мисли...

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 12:02 от loveofmine

# 325
  • Пловдив

Любов - страхотен пост. newsm51

# 326

newsm51
Здравейте, момичета!
От вчера само ви чета – радвам се, че така сте развихрили въображението си. Какво направиха тия три трейлъра – написали сте сценарии не за един, а за няколко филма. Ако комшийските сценаристи ги прочетат Енгин ще има работа за три-четири години напред!
По сценария – няма да се изказвам. Може би точно това е целта  и на Керем Дерен – всеки да види в него това, което иска според собствената си нагласа и духовни потребности.
Но ми прави впечатление, че все гледаме да се опрем на нещо вече познато, сигурно. А представете си ако творците подхождаха с мисълта, че всичко вече е направено, какво ще стане тогава? Ами те трябва въобще да не припарват до белия лист, защото наистина в „Библията” и в Шекспир всичко вече е казано. По повод на това, че на някои им се привижда никому неизвестния „50 срещи”, кораби и самолети, ще ви припомня думите на самия Керем Дерен, защото те са показателни :
Малък септемврийски проблем” е  по-близък до един блян, изплувал в съзнанието ми още преди да започна да пиша сценария. Макар че човек рядко може да го каже, аз ще заявя:  един приказен блян се сбъдна.”
И продължава: „Поверих на Енгин образ, който е много близо до сърцето ми.”
За мен това изключва всякакво сходство с познати нам творби.
Човек с неговото образование, ерудиция и въображение едва ли ще заимства оттук-оттам.
Второ, Енгин казва: „Този филм е преди всичко за чувства.”
И ето това виждам аз в трейлърите: от кадрите струят ЧУВСТВА, във всеки жест личат емоции, предадени блестящо от Фарах и Енгин. И вярвам на тези искрени чувства, извиращи дълбоко от душата им - там,където няма фалш и лицемерие,там, където гори истинският огън.. Дали те ще накъсат сърцето на Текин на хиляди парченца? Или ще възкресят надеждата за щастие? Дали няма да рисува вече само радостното и влюбено лице на Ейлюл?
А в каква форма ще бъдат вградени тези чувства – има ли значение?
Сигурна съм, че поне ще ни откъснат от сковаващия ни зимен студ и от мрачните  мисли...

newsm10 newsm10 smile3525 newsm51

# 327

ЛЮБОВ  Hug, здравей!
Изгледала съм целия сериал на КЕРЕМ ДЕРЕН - "Езел" и  съм стигнала до изводите,
които правиш ти за игралния му филм. Напълно споделям всичко, което си написала в поста си.

newsm51

Скрит текст:
[/b][/color]

# 328

Енгин наблюдава Текин... Wink

Любов, аз също съм на мнение, че Керем Дерен едва ли ще използва познати вече сюжети в лента, която смята за осъществен личен блян. Човекът е достатъчно ерудиран, за да избегне капаните на копирането и плагиатството. Каквато и да е историята, която ще ни разкаже, тя ще си бъде негова история, не на нечии 50 първи срещи или нечий дух... За себе си споделям, че все по-силно се надявам на добър край във филма. А какъв ще е в действителност... ще разберем, след има-няма месец. Simple Smile) Дано дотогава не секнат промоционалните снимки и тези от снимачния процес. 

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 12:32 от marytza

# 329

Общи условия

Активация на акаунт