Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 33 005
  • 731
  •   1
Отговори
# 450

Близнаците... конушма. Wink))

Даа, едва ли някой мечтае за нещо грозно и кошмарно, Марта... и въпреки тревожността, която струи от доста сцени в ВКЕМ, аз улавям и нотки на жизнерадост, които едва ли са само част от спомена... За мен внушението е, че въпреки трудностите, любовта ще победи накрая... Стискам палци да съм усетила правилно настроението от видяното като цяло. Simple Smile

# 451
  • Пловдив

От мен с любов...
Скрит текст:

# 452

Вече са тризнаци. Wink
Подозирам, че в този момент, когато е качен на покрива, Текин ще види за втори път своята Ейлюл, завърнала се на острова, за да търси онова, което усеща, че и липсва...

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 13:29 от marytza

# 453

Марица  този в дясно гледа сърдито ... галиба.

# 454
Гледа, я... Кой знае каква им е била уговорката преди Ейлюл да си загуби паметта... Като не се е обадила повече, естествено, че ще гледа сърдито при второто и зърване. Ти не би ли гледала така, ако някой ти върже тенекия? Simple Smile))
Марианка, направи, моля те, едно гифче с този момент - когато Текин вижда нещо/някой и се надига... лицето му е красноречиво... както винаги. Simple Smile

Благодаряяяяяяяяяя   bouquet

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 13:38 от marytza

# 455
  • София
Здравейте! wavey

Скрит текст:

На тази снимка зад кадър има нещо супер издайническо за сюжета.

И аз съм една - чак сега го видях.

Това внася още една нотка към моите размишления.

Нищо не е толкова "елементарно" -  пак съм на мнение, че има нещо силно драматично предизвикало загубата на памет у Ейлюл.

И имам вътрешното убеждение, че от първия инцидент при който тя губи паметта си до момента в който си "мисли", че не помни само последния месец е минало доста време.

Скрит текст:
" "Един ден разбираш, че вече е друг сезон, друг календар… Изведнъж старата болка се обажда отново…"   - думи категорично казани от Текин.  Който си спомня месец септември и Ейлюл. Всяка година ...

Ще  си поиграя отново да преподредя  мислите си всичко което зная до този момент.
[/b][/color]
Скрит текст:
Текин - " Успокой се! "

Ейлюл - "Трябва да отида! "

Текин - " Послушай ме. Недей още. Моля те."

Текин е съобщил нещо много важно и разтърсващо на Ейлюл - какво ?

Освен новината, че са женени и дори имат дете - друго не виждам какво.

Защо до сега не са се намерили ?

Мисля си, че са претърпели някакъв  инцидент тримата.

Текин и детето / може би бебе тогава / са се спасили като по чудо и са останали/ или са се върнали на острова.

Ейлюл е в кома и когато се събужда е с амнезия. Настанена е може би  за лечение в частна клиника. Определено семейството и е много богато и кадъра в който тя казва, че "Днес имам всичко. Всички ме обичат. Днес е първият ден от моя прекрасен, идеален, уникален живот." - явно празнува своята самостоятелност / завършила престижен университет в Европа / тя празнува с приятели на яхта. Една от спирките е остров Бозджаада. Но на приятелите и семейството въобще не се  харесва идеята, че тя се влюбва в бедния островен "Луд художник". Може дори да са му съобщили, че е в клиника и да не я търси повече.

Текин  - "Намерих те. Никога повече няма да те изоставя." Казано  може би при втората им среща.

Ейлюл все пак се възстановява, но семейството и приятелите и  се погрижват въобще тя да не си "спомни" за островното приключение.

Спирам до тук, че току-виж от всичките ми драсканици - нещо излезе вярно.

Но едно е сигурно - само силната любов ще върне спомените на Ейлюл.

Каквито и да са те.

Ще и помогнат да разбере кое е важното в живота.

Всъщност аз дълбоко съм убедена, че историята ще е с хубав логичен край.

Щом Керем Дерен  смята,  че с този филм е сбъднал един свой блян - значи е така.

Никой не си мечтае за нещо кошмарно и лошо. Нали така ?

Марта,  Hug интересно предположение. Само че детето, което стои с Текин на скалите, е на видима възраст около 9-10 години. А това е доста дълго време  Thinking От кадрите от 3-те трейлъра не виждам видима промяна във външността /и възрастта Naughty/ както на Ейлюл, така и на Текин   Crossing Arms Като имам пред вид, разбира се, че кадрите са може би както от "преди", така и "след" и "сега". Но това му е интересното, да се вглеждаме във всеки кадър и да размишляваме върху всяка казана дума или подсказка!  Peace

# 456
Няма начин детето да е тяхно. Съжалявам, но дори един месец от паметта на Ейлюл да е загубен (месецът, в който са "направил" въпросното дете), то къде са останалите осем???
Детето е нещо странично към основния разказ. Може да живее на острова, да продава шапки на туристите (нахлупила е поне 3 на главата и още - на гърба си) или просто да е дете-чудак, което харесва Текин и се влачи след него...

Текин, който разбира животните, лесно ще се разбере и с дете... Simple Smile До пубертета децата са като мънички животинчета - повече инстинкти и по-малко комуникация. Simple Smile)) Всичко разбират, но трудно успяват да го изкажат... А Текин е свикнал да контактува без много думи. Нали това припомня и на Ейлюл - "Гледахме се, без да говорим. Загърбихме целия свят и останахме само ти и аз." Децата са много добри в такъв вид общуване...

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 13:50 от marytza

# 457

М..м, да !

Както написах - просто си "драскам"

Няма повече !

А какво ще кажете за снимката "зад кадър" ?

Другите два персонажа ?

# 458
  • София
Скрит текст:

М..м, да !

Както написах - просто си "драскам"

Няма повече !

А какво ще кажете за снимката "зад кадър" ?

Другите два персонажа ?[/b][/color]

Ама "драскай" си, Hug  нали всички това правим!  Joy Joy Joy
Като се "вглеждам" в снимката, освен мама и тати, в които не виждам нищо особено, в дъното на помещението, до вратата, виждам хора в бели престилки  Thinking  Да не би това да е някаква болница  newsm78 Въпреки, че по средата пък има маса с храна и напитки, която подхожда за ресторант в хотел  ooooh! Пък и обзавеждането ....  newsm78

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 14:13 от Dilemi

# 459
  • Бургас

Привет отново
Скрит текст:
#2gunfireот 11 часа нямахме ток
Май наистина е клиника.Нали си спомняте Вурал в каква го лекуваха,частните клиники сигурно са такива Confused

# 460
Предполагам, че това

е сестра на Ейлюл - когато говори за есемесите, те са в една къща, момичето е в кухнята... обръща се тревожно...

Този

помага при "спасяването" (дали Е. пада случайно във водата, или нарочно?  newsm78)

и после бута по рамото Текин...

Може би е съпруг/приятел на "сестрата"... И двамата, обаче, се опитват да предпазят Ейлюл от нещо болезнено, което смятат, че е преживяла на острова и в последствие или още преди това са свързали това преживяване с Текин...

# 461
Няма начин детето да е тяхно. Съжалявам, но дори един месец от паметта на Ейлюл да е загубен (месецът, в който са "направил" въпросното дете), то къде са останалите осем???
Детето е нещо странично към основния разказ. Може да живее на острова, да продава шапки на туристите (нахлупила е поне 3 на главата и още - на гърба си) или просто да е дете-чудак, което харесва Текин и се влачи след него...

Текин, който разбира животните, лесно ще се разбере и с дете... Simple Smile До пубертета децата са като мънички животинчета - повече инстинкти и по-малко комуникация. Simple Smile)) Всичко разбират, но трудно успяват да го изкажат... А Текин е свикнал да контактува без много думи. Нали това припомня и на Ейлюл - "Гледахме се, без да говорим. Загърбихме целия свят и останахме само ти и аз." Децата са много добри в такъв вид общуване...

newsm10 newsm10

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 11:01 от PaulaSS

# 462
Продължавам разсъжденията си в картинки. Simple Smile))

За мен това е Текин, "нагласен" за втората си среща с Ейлюл, при завръщането и, когато и казва „Ейлюл, не ме ли помниш? Ти се влюби в мен точно тук, на този остров…"

Тя е шашната...

Следват жестоките и думи: "Тек, виж хубаво първо себе си и тогава мен. Как мога да бъда с човек като теб?"

и след това

"приятелят" се намесва, за да я спаси от натрапника...

# 463
Опитвам се да се ориентирам по дрехите и малкото, което знаем за сюжета...

Първа официална среща - време минало, спомен - Текин се е "изтупал"... Simple Smile Може би само тази риза не е "украсена" с боички. Simple Smile)

Втора официална среща - пак спомен - Текин е в шаш този път - красавицата го е забелязала и приела...

Трета официална среща - сегашно - забравен и отхвърлен...

И - надявам се все пак на хепи енд - последна официална среща и всичко е наред. Simple Smile)

# 464

Време е за следобедния чай,момичета!
Не знам защо ,когато гледам трейлърите и кадрите от Малкия проблем винаги ми звучи песента на Емил Димитров newsm78

Общи условия

Активация на акаунт