Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 947
  • 731
  •   1
Отговори
# 585

Ето го и на гиф - да си го гледаме...
......................
Интервюто може да е за всичко.... но и за "Kara para ask" естествено.

newsm51
Да си го гледкаме! Супер си, Мариянче...
Нямало го, не снимал, криел се... Е, сега нещо да кажете?!!

loveofmine Нали се сещаш, че това и още други интервюта занапред са свързани със сериала и с рекламата му и са описани надлежно в договора му и Енгин е длъжен да ги изпълни. Просто няма друг избор. Не е со желание, а до задължение.

Никой не се е съмнявал, че Енгин ще прави интервюта и фотосесии , когато има проект и  е задължен. Коментарите са били за друг тип изяви

# 586
 LaughingБез коментар за снимката Laughing Но ми се прииска да съм една от тези момичета Grinning

# 587

clio1978, намекът ти е повече от ясен, но отново не си наясно с Енгин и неговата история. Тази снимка също е от интервю за списание - гръцко списание... Да ти прилича на манекен? Пак е облечен с маркови дрехи и това е посочено от списанието - правят си рекламата хората... Но това е Кадир.

Скрит текст:

Енгин е толкова далеч от манекените, колкото манекените са далеч от истинското актьорско майсторство.

# 588

Хайде и отблизо да го видим.  Heart Eyes

# 589
Това не са ли снимки за списанието. Т.е. ЕА като манекен?

[/quote]Както вече разбрахме - да, за списанието са. Но Космополитън не е модно списание, така че манекенът е... друг.  newsm47

# 590

На тези които могат да заспят след толкова емоции - лека нощ !

Няма да ви пожелавам да сънувате нищо, защото и без това ще сънувате Текин/ Енгин/ Йомер ... може  и Керим,  Булута също. Въпрос на избор ...

# 591

Ееее, най -после, видяхме и Йомер newsm44 newsm44

За списание са снимките, но визията ще е на Йомер. Иначе защо ще е така променен. Simple Smile

# 592

......................

newsm51

loveofmine Нали се сещаш, че това и още други интервюта занапред са свързани със сериала и с рекламата му и са описани надлежно в договора му и Енгин е длъжен да ги изпълни. Просто няма друг избор. Не е со желание, а до задължение.

Никой не се е съмнявал, че Енгин ще прави интервюта и фотосесии , когато има проект и  е задължен. Коментарите са били за друг тип изяви
Точно така! Говори и се показва, когато трябва...Когато има какво да каже за работата си...
А не се саморекламира, не успяха да го хванат пиян-залян, нито пък с поредната митоманка, както много от пишещите тук искаха и го укоряваха за отсъствието.
Не държа да ми отговаряш. Благодаря предварително.

# 593

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е, Клио, като трън в задника си.
Не, не е манекен. Манекените рекламират сапун. Това е фото сесия за списание, където Енгин ще даде интервю. За да представи продукта, който той създава, като актьор, т.е. кино.
Дали ти стана ясно? Ако не е ще ти пусна линкове да се запознаеш с разликата между реклама и интервю.

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 23:49 от fantasya

# 594

Никой не се е съмнявал, че Енгин ще прави интервюта и фотосесии , когато има проект и  е задължен. Коментарите са били за друг тип изяви

[/quote]Е, сигурно по задължение ги прави. Известно е, че не обича. Но пък за наш късмет, му включват такива клаузи в договорите. Ура! newsm68

# 595

И тези снимки са правени за списание и промотиране на филма ВВО. Естествено, че влиза в задълженията на актьора да представи героя от сериала, в който участва.
Не знам защо все търсим под вола теле...

Видно е на първата (за списанието), че никой от актьорите не е облечен така, както е в сериала. Аман, бе!

# 596

......................

newsm51

Точно така! Говори и се показва, когато трябва...Когато има какво да каже за работата си...
А не се саморекламира, не успяха да го хванат пиян-залян, нито пък с поредната митоманка, както много от присъстващите тук искаха и го укоряваха за отсъствието.
Не държа да ми отговаряш. Благодаря предварително.

newsm10 Точно за тези неща и аз съм щастлива, че не се е появявал иличе не е  бил "хванат" . Просто намеците в първият ти пост са напълно излишни, защото никой не е искал да се развява пиян-залян по коктейли или да се саморекламира. Поне аз не съм имала такова нещо впредвид!!! И аз благодаря предварително.

# 597
Сигурно затова толкова се забави Енгин с подписването на договора.Чел е внимателно клаузите и особено тези с дребните букви.Шака-Шака.

Нали съм ненаситна,вече чакам интервюто може  и телемост.

# 598

Е, сигурно по задължение ги прави. Известно е, че не обича. Но пък за наш късмет, му включват такива клаузи в договорите. Ура! newsm68
[/quote]

newsm10 Добре, че пътят за излизането на нов продукт(сериал, филм)  на пазара е отдавна отъпкан и Ай Япъм си вършат работата. Както  Енгин, разбира се. 

# 599

Общи условия

Активация на акаунт