Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 685
  • 731
  •   1
Отговори
# 690

ХАЯСКО  Hug, внимавай с пристрастията си   Simple Smile,
че мъжкара БУЛУТ, вече ревнува и гледа лошо...  Joy
Ще видиш ти тогава, валидолчета и кафенца... Joy

МАРИЯНКАnewsm51!

# 691

newsm51

Мустафа – упорит, недолюбван, леко луд мъж, Керим – търпелив, влюбен, емоционален мъж, Текин – може би малко необичаен и чувствителен мъж, и сега –
                                                 М Ъ Ж Ъ Т!!!

Любов, newsm51 T H E M A N !!!!!

Найс, а? newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Само на мен ли тая визия ми навява асоциации за Рим, Колизеум, гладиаторски битки...
И си го представям как държи щит?

# 692

ФАНТАЗИЯ  Hug, взе да се "развихряш"...  Joy Започва да става все по - интересно...  Grinning

# 693

newsm51

Мустафа – упорит, недолюбван, леко луд мъж, Керим – търпелив, влюбен, емоционален мъж, Текин – може би малко необичаен и чувствителен мъж, и сега –
                                                 М Ъ Ж Ъ Т!!!

Само на мен ли тая визия ми навява асоциации за Рим, Колизеум, гладиаторски битки...

ММмммммм... много найс! Не само на теб, Фантазия!!! Ама не смеех гласно да си го призная...Адски ми харесва в тая "ризница".

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 16:49 от loveofmine

# 694
Скрит текст:
newsm51

М Ъ Ж Ъ Т!!!

Smile Тцъ, и на менИ!
Визията му е трепач... убиец.... върха!!!
Гледай поглед... този човек, няма равен!

# 695
  • Пловдив

Феновете навсякъде разсъждават като нас: "Филм, сериал, интервю, снимки  - какво повече да искаме..."
Скрит текст:
Dizi, film ve dergi cekimi.. Daha ne isteriz

# 696

Кога ще го видим отново с дълга коса ...

Скрит текст:

Елинор пак се развихри с колажи !
Със сигурност Йомер ще е пълна противоположност на Текин. Просто няма начин. Пък и нали бяха подсказали, че ще видим Енгин с  нова визия.  Бяха споменали  различни дължини брада ...

Ще е брадатко, мустакатко и сигурно косата му ще е на опашка или пък ще я жертва ...

За себе си съм доволна, че съм успяла да позная някои неща.

Пък ако позная и нещо във връзка с филма ... спирам да пиша в темата и си "отварям" детективско бюро. Тъкмо ще бъда българската връзка на "колегата" Йомер  

# 697

МАРТИЧКА  Hug, привет!  Two Hearts
Клипът ти е разкош.  Grinning  За пореден път си вложила всичко от себе си.  Heart Eyes
Извинявам се  Embarassed, че веднага не го отразих.
Хубаво е когато нас ни отразяват, а забравяме ние да отвръщаме със същото.  Embarassed

Скрит текст:

А, сега, седни на тази люлка да те полюлея  Joy, и да ми простиш.  Grinning

[/b][/color]
  https://twitter.com/keremderen   
newsm51
Тануша, благодаря ти, че си сложила отново клипа ...
Марта, вчера  с тия емоции, дето ни залюляха, наистина съм пропуснала да видя прекрасната приказка с хепи енд, която си ни разказала. Поздравления!

# 698

newsm51
Ама я тоя Булут не го давам за нищо на света...

# 699

Тануша Любовче   благодаря ви !

Приятно е след като цял ден правиш нещо с което да зарадваш другите - да бъде видяно и евентуално харесано !

За вчера е  виновен  комисаря !

Как е правилно - комисар или полицай ?

На мен ми харесва комисар !

# 700

Феновете навсякъде разсъждават като нас: "Филм, сериал, интервю, снимки  - какво повече да искаме..."

Предлагам да питаме Валя. Тя сигурно ще знае, какво още искаме.  Joy Joy Joy Joy Joy

Мартичка, newsm51 още вчера го изгледах, ама пустият му комисар, акъла ми взе. Много ми хареса.  Joy Joy Joy Joy Joy  Малко двузначно се разбира. И комисаря ми хареса и клипчето също. И музиката и всичко.  smile3525

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 17:28 от fantasya

# 701

Тануша Любовче  благодаря ви !

Приятно е след като цял ден правиш нещо с което да зарадваш другите - да бъде видяно и евентуално харесано !

За вчера е  виновен  комисаря !

Как е правилно - комисар или полицай ?

На мен ми харесва комисар !

newsm51
Зависи - може да е инспектор, главен инспектор, следовател и т.н.
Мисля, че комисар е по-скоро административна длъжност...

# 702

Скрит текст:
Yakında Atv'de başlayacak Kara Para Aşk dizisi için Tuba Büyüküstün'le büyük oranda anlaşma sağlandı.Birkaç güne imzalar atılması sonucu Engin Akyürek'le partner olarak izleyeceğiz.

Знам,че ще ви подразня,но днес се пише отново,че най-накрая е постигнато споразумение с Туба и тя ще бъде партньорката на Енгин.Може да са нови "жълтении",но аз им се радвам.

# 703

Скрит текст:
Kara Para Aşk dizisinde Engin Akyürek`in partneri Tuba Büyüküstün olma ihtimali vardır..Hayırlısı olur inşallah..

# 704
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=658136064225490&set= … ype=1&theater

"Кой от всички актьори би бил толкова смел да промени вида си, за да се превърне в един обикновен човек, който не забелязва нищо около себе си? Мисля, че никой не се доверява на себе си и на таланта си както нашата безценна звезда и талантлив актьор. Енгин Акюрек - който предизвиква очарователната обстановка в Бозджаада със своя талант и въплъщение..."
.........................
Велияна, цял ден в туитър това пишат. Защо мислиш, че ще ни подразниш. Важното е да стане ясно вече.

Общи условия

Активация на акаунт