Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 278
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Безкрайно благодаря на всички за честитките , снимки утре,че съм гроги Simple Smile И в къщи като при Ивапчето 5 деца бесняха като за 15 и .....беше прекрасно .Гледах го пораснал,опитва се да общува с другите деца , да ми се кара като му се навирам ,да закача момите ....не съм си представяла , че точно това би ме направила толкова щаслива и цял ден ходя нахилена и заблудена като ударен самолет .Абе неадекватна съм от щастие  Mr. Green  Mr. Green Целувки от Ради на лелите от ИБ

# 466
  • до едно тепе
Добро утроооо.
Ставайте поспалани Mr. Green

# 467
  • Варна
Добро утро и от нас Hug

Стели, прекрасно чувство наистина  Heart Eyes, всеки път като ме подлуди малката и се сещам че при равни други обстоятелства не мога да дишам без нея и ядосването е от най белите кахъри, да са живи и здрави и да растат щастливи , това е най важно Heart Eyes

Мммм, абе аз ли съм станала зиморничава , направо като гледам през балконя и ми измръзва трътката, и дето мразя жегата но не бих имала нищо против сега да е 30 поне

Биби, ммм, пиеш ли лактагонните чайчета,и аз имах един такъв период когато установих че вечер ми намалява кърмата но започнах чайчета , честа смяна на гърдите и се нормализираха нещата Hug

за сега толкоз, муцуни ме преследва да ядем принцеси  Whistling

# 468
  • Варна
Либре,
бързо оздравяване Hug
bbb.,
на вашата възраст и при нас имаше такива моменти. Може да е скок в растежа, може да е моментен спад в количеството на кърмата. Не се шашкай, предлагай си му на детето, сменяй гърдите, временно е, ще се нормализират нещата.

# 469
  • София
Стели, и аз ще чакам за снимки. Представям си каква емоция е. Simple Smile
Либре, бързо оздравяване!
Биби, нямам опит с кърменето...
Поспаланче, много мъдро кафе.  Wink
АНди взе да прави нощем 11-12 часова пауза от ядене. Не се оплаквам, ама дали е добре за стомахчето?

# 470
  • В къщурката на хълма на феите

ко речи, ко?! Mr. Green Mr. Green

Либре при нас тази сутрин като отивахме на рехаб. беше -4, ама е тихо времето и не е толкова страшно ..
Весе нищо му няма на стомаха бе .. може би тези по-големи паузи между хранения, всъщност ви спасяват от силни колики .. Ема примерно беше много проблемна в това отношение, защото ядеше по малко, пък много често и стомаха й нямаше време да си почине и коликите ни бяха за чудо и приказ Whistling

ох изказвам ви Ема да й се смеете - сутринта напишка дивана Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms докато я преборя да сваля долнището на нощничката и памперса и да я турна на кукуто и тя беше оляла пейзажа .. и не стига това, ми после ми се смя, че сумтя и крякам, докато пера и подсушавам дивана Crossing Arms

# 471
  • Варна
Ъ, Меце, да не мислиш, че си сама Joy На Борислав му стана любим номер вечер след баня, докато го държа седнал в мен и го подсушавам да ме опикае едно хубаво и според това колко накрая съм седнала или да стане локва на пода или мокро петно на дивана ooooh! Поне веднъж в седмицата ми го спретва Mr. Green

# 472
  • Варна
Ку ку, пак съм аз, да си допиша  Whistling

Весе, мисля че няма място за безпокойство,горе долу и Лиян на три месеца започна да не се буди за хранене в 3 след полунощ, ако някой ми беше казал че така ще прави хич нямаше да му повярвам но детето само си определи режима

Благодаря момичета, възстановявам се, друго си е на топло , у дома , дет се вика да се правя на герой , аре нема нужда , пък и колегите трябва да пазя , при нас има доста болни  ooooh!,пусти грип не прощава, пазете се  и вие Hug

И сега да ви споделя един интересен момеент, миналата година къде септември месец, муцуни непрекъснато повтаряше тяп тяп, ама така протяяжно и високо дори с напев  Mr. Green, но като заминахме в странство и спря и така бая месеци не бях го чувала това тяп тяп до онази вечер, когато легнахме вечерта да гледаме индийският филм бидай (наваксвам си го по бтв лейди) и тя сямо като видя че започва и като стартира едно възторжено да тяпка,  Joy, викам и мамо това е бидай , но тя не ми хваща вяра , тяпка си детето и тъй, много ми е смешна  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 10:04 от libra

# 473
  • Габрово
Поспалане, Мишо имаше навика да си пъха разни неща в ушите и носа, но беше по-голям и си казваше  ooooh!. В спешното не ми вярваха. Наблюдавай Слав та овреме, ако се наложи, да реагирате.

Абе, не е толкова студено, естествено ако не духа някой гаден вятър. Преди малко гледах прогнозата за времето по Нова и "метеоролога" се изцепи, че тези дни щяло да бъде студено за януари - минимални - 8, максимални - 1. то вярно, че се разглезихме с това топло време, ама да твърдиш, че това са ниски за януари температури  ooooh!

# 474
оооо Месечко, Ема редовно препикава баба си и баща си, щот те като й мият дупето и са много смели да я гушкат "без предпазител" .. ама сутрин явно се стиска от момента, в който се събуди, до момента, в който я слагаме на кукуто и като не успее да изтрае и почва да пишка, веднага след като свалиш памперса, та тази сутрин нещо такова се получи Flutter

# 475
  • Варна
Иве,
и аз се зачудих, ако сега е студено за януари, то на -10 какво се казва, че е студено за северния полюс ли Joy
Меце,
и Борислав се стиска през нощта и сутрин, когато се събуди и започне да шава памперсът редовно пропуска. Уф, купила съм гърне, но в този студ не ми се правят опити за приучване. Ще изчакам пролетта. А сега мисля да екипирам Борислав и да идем да се попързаляме Simple Smile Курдисах го в шейната преди малко, седя мирно, интересно ми е как ще е навън.

# 476

Весе нищо му няма на стомаха бе .. може би тези по-големи паузи между хранения, всъщност ви спасяват от силни колики .. Ема примерно беше много проблемна в това отношение, защото ядеше по малко, пък много често и стомаха й нямаше време да си почине и коликите ни бяха за чудо и приказ Whistling

Когато аз попитах дали силните колики се дължат на честото сукане ми отговорихте, че няма общо. Не визирам теб Мецо, но все пак  Crossing Arms

# 477
ааааа да беее .. ама нииииииищо общо няма честото сукане с честата стимулация жлъчката да отделя храносмилателни сокове .. абсолююютно нищо общо няма Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 478
A когато се храни с кърма не храносмила ли. Верно, че много дриска ама...  Mr. Green

# 479
Стели, ех, че хубаво  Heart Eyes
Либре, бързо се оправяй, душко  Hug
След един час сме на преглед. Деница е с висока температура от снощи. Заспа си към девет вечерта, към 12 си лягаме, тя се буди да си цокне, и я усещам как гори цяялата  Tired Премерихме 38.8  Shocked Дадох панадол, отвих я, тя си поигра. даже и попя. Свали я до 38 и заспахме, сутринта пак ми беше топличка, иначе си цока, има апетит. Сега я премерих преди един час, 38.9  ooooh! Панадол пак, посвали я веднага и заспа. Не знам какво й е, от три дни ми се е раздрискала, и зелено имаше, аз мислех, че е от масло и сирене, а то май си е настинала нещо. Сега като я знам и педи ще изпише АБ, та така    Tired
После ще ви пиша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт