Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 215
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Аз съм За, просто толкова албуми е невъзможно да се следят, губя се из тях, затова и много рядко влизам да разглеждам снимки. Този пък изобщо не го бях забелязала, много съм изпуснала, много сладки дечурлига Heart Eyes

# 571
  • София
Стели, и аз съм ок. Аз направих албумче, защото видях, че има такива. Даже не бях забелязала, че има общи.  Embarassed

# 572
Стели, ако искаш събери индивидуалните албумчета в общ със заглавие " Нашите деца 3 ". И един със заглавие " Нашите деца 4 " и в него да се добавят нови снимки. Като се понапълни да се направи друг и те така... Hug

# 573
  • Сливен
Най-накрая успях със снимките в предния ми пост, по-късно ще видя и албумчето с РД на Ради.

# 574
Може да пробваш да цедиш през нощта, предполагам, че тогава ще успяваш да изцедиш повечко.

Ами ако се наложи ще пробвам, въпреки че нощно време съм Sleeping и задремвам даже докато се кърмим и не знам колко ще съм адекватна да бръмча с помпата Simple Smile

# 575
Минавам в бързината да вметна: Господ здраве да дава на тоз', дет' е измислил Абоколикен-а Mr. Green Имам спокойно и спящо дете от снощи насам и мнооого силно се надявам да е все така  Praynig Mr. Green Mr. Green Мама Зуза днес се чувства човек  Mr. Green

До после, че няма време  Mr. Green

# 576
Весе, вярно е. Какви коленца ми раздаваше в корема и се пънеше в ляво. Сега даже лявата половина на корема ми е по отпусната кожата  Mr. Green Скоро мислех да си пусна малко клипчета да го погледам, че все едно не е било сега като ми е в ръцете. Радвам се, че успях да му запиша 100-ина клипа на вълненията в корема ми  Mr. Green

Много болнички дечица, мам..а му. Да се оправят бързо миличките. Аз като дете каква Т. вдигах, стигало се е до 41 и предгърчаво състояние. Всеки път линейки, инжекции. Само с хапчета не свалях, трябваше си боцкане. А до като дойде линейката майка ме събличаше гола и ме увиваше в чаршаф натопен с оцет и вода. До като накисне другия, този върху мен изсъхнал.Абе ужас, ужас. После вече си знаехме. Стигне ли до 39 викаме линейка или търсим една позната сестра да ме боцне и не се стигаше до 40. И изведнъж като от раз спрях да вдигам и 38 дори. Дано Хрисето не е като мен, че имам голям ужас от тея температури. Аз и сега няма, няма и му я измеря  Crazy

# 577
  • В къщурката на хълма на феите
аз само с този албум дето е на бременната тема имах проблем, че там няма никакво указание за него и ако не ти каже някой за него, никъв шанс да го намериш ..

# 578
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ние с триста зора се разходихме, Митето естествено си дремна подобаващо.Количката се справи учудващо с непочистените тротоари (истинска амфибия  Crazy).

Зузко, браво на вас, все така добре да ви действат капките  Hug, а те между другото не са ли подобни на Колийфа (с ензим лактаза)  newsm78

Деско, ужас пак Т., за подпомагане на нурофена аз съм лепела кул пач и имаше ефект, то за по висока Т. трябва да се комбинира нурофен+кул пач + хладни компреси с оцет, но стискай още малко,  скоро АБ ще си окаже влияние до 2 дни ще сте пушки  Peace Hug

Бибо, Месечка ти е казала, скоро ще отмине, а цеденето само може да ти е от полза.Аз пък процедирах по следния начин - значи следобед и надвечер като намалее лактацията, гърдите имат нужда от повече време за да се напълнят, затова последно кърмих към 16.00 ч., после в 18.00 часа давах само изцедената кърма от шише без кърмене, и после до 20.00 часа вече гърдите се напълваха подобаващо и нямахме дефицитни проблеми след банята.Но след като открих тази работеща тактика и след седмица вече нямаше нужда от нея.Ти си прецени за себе си как ще ти е най-удобно  Peace

Много чаровна Ивайла   Heart Eyes

# 579
  • В къщурката на хълма на феите
оооооооо прекрасна Ивайла, прекрасна ..

Рокси на снимката от градината, толкова тъжно гледа, че ми иде да я гушна и да я успокоя Blush Blush Ема така гледа като й се скара баща й Mr. Green Mr. Green

# 580
  • Сливен
Меци, и аз като видях снимката в първия момент направо си съжалих момиченцето - трепери и брадичката, даже бях пратила диадема, но казаха, че положението е било доста напечено и не са могли да и я сложат.

# 581

Зузко, браво на вас, все така добре да ви действат капките  Hug, а те между другото не са ли подобни на Колийфа (с ензим лактаза)  newsm78

да, точно така Mr. Green

Всички бонички бързо да се оправят Praynig

Целувки за сладките дечица, които видях в последните странички Heart Eyes

# 582
Снимките от рожденния ден са в албума"нашите сладури 2" ...някой против да сложа всички снимки в 1 албум и така да преглеждаме само последните?...ъъ голямо обяснение му праснах  Mr. Green
+1 Съгласна нищо против.
Много са сладки всичките ни дечица  Heart Eyes пу-пу .Да са ни живи и здрави!
Преди да сложа и аз в общия ето една и от нас:

Скрит текст:

# 583
Ех тея деца бееее, влизам си тук и по албумчетата и ги гледам и не мога да им се нарадвам на всичките, как пък ни се получават такива прекрасноти  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нямам търпение да се постопли и да се порадвам и на Ники и на Дафи/ и нея не съм я виждала от месец и нещо сигурно стана  Tired/, да се стопля това време и да поизлезем малко по улиците  ooooh! Уж го дават топъл февруари, ама да видим....

# 584
Здравейте в тоя снежен ден и от мен, при нас вали сняг от снощи , ситничко ама си трупа лека по лека.

Аз вчера имах голям зор  с кърмата , предната вечер като ми омекнаха гърдите и Борко  цока а нищо няма , преди дръпне и глътне , а миналата вечер дръпне 2-3 пъти тогава глътне ама не се чува нищо да преглъща, ужас, давам лява после дясна пак лява и така.Вчера позасилих яденето и пиенето  и върнахме баланса днес , ама вече ми минаваха мисли че ще трябва на АМ да минаваме.

Бързо да се оправят всички болнички дечица, и аз сега не пускам никой у нас, даже и майка ми че е учителка и има контакти с мн деца и да не ми докара нещо .

Ние сме с подсечено на крачето, където е ластика на пампито.С кво ли не мазах, сега сме с един правен от 2 дни позасъхна мястото ама дано се оправи.

Аййй колко сладки дечица видях , пупу пу  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт