Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 152
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
Я кажете за тази Туя, която давате при ваксини - по колко и каква потенция?

Нашата консултация за утре е отменена, заради грипа. След 8-ми ще ни кажат кога да отидем  Whistling

От вдругиден ще давам вит. Д на Джеймисън. Чудя се как да го давам, дали да капвам в устичката директно или да сложа на пръста и да мажа на бузката, хич не ща да й ровя из устата с ръце Mr. Green

Вавче, все забравям да ти кажа, че жетоните за ТВ, които ми даде за болницата така си и стоят. Като се видим ще ти ги връча обратно, дано влязат на някой друг в употреба  Joy

# 586
  • Габрово
Зузи, аз капех директно в устата.

# 587
Зузе, не откривам в кой тефтер го бях писала, но по спомени Туя 9ch, по 5 топченца - 3 дни преди и 2 дни след ваксината. Моля някой да потвърди! Rolling Eyes

# 588
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Зузе, може да капваш капка на бибата (ако ползвате)  Peace ние така ги пием.

За Туята не знам, и на мен ще ми е интересно да науча, може и аз да взема, че ни предстои МПР ваксина, но още не съм се наканила, лл ми каза когато реша аз - тогава, а педито препоръча да изчакаме 3 месеца от предишната.

# 589
Бибо, Месечка ти е казала, скоро ще отмине, а цеденето само може да ти е от полза.Аз пък процедирах по следния начин - значи следобед и надвечер като намалее лактацията, гърдите имат нужда от повече време за да се напълнят, затова последно кърмих към 16.00 ч., после в 18.00 часа давах само изцедената кърма от шише без кърмене, и после до 20.00 часа вече гърдите се напълваха подобаващо и нямахме дефицитни проблеми след банята.Но след като открих тази работеща тактика и след седмица вече нямаше нужда от нея.Ти си прецени за себе си как ще ти е най-удобно  Peace

Дано наистина е временно. Аз вчера точно така пробвах, към 18 кърмих за последно, после мрънкаше и дадох от изцеденото с надеждата до 21 да се напълнят гърдите и да не и давам останалото цедено, но не и стигна. Ще видим днес как е, изцедила съм за сега 70 мл., приготвила съм чай и жито и се хвърлям в боя  Laughing

# 590
zuzi_79, давай с лъжичка витамин Д, аз отначало се притеснявах и го давах в млякото, после обаче свикнах.
За Туя, на малката давам 3дни преди и три дни след ваксина по 5 гранулки, 15 СН, лекарката така й го изписа.

# 591
  • Варна
С лъжичка пък изобщо не мога да си представя как се дава една капка - не остава ли по лъжичката? Не го знам тоя Джеймисън, но вигантолът е мазен и точно се размазва по лъжицата, а бебе на няколко дни не знам как би могло да я оближе Rolling Eyes Да мажеш с пръст същата работа, половината поне ще ти остане по пръста. Аз капех в устата и страшно се изнервях, защото капваше мнооого бавно, в това време Борислав върти главата, не ще да зяпне, трябваше буквално да го разрева, за да отвори уста, то пък тъпото шише не ще да пусне капка, накрая редовно капех я на бузата, я по дрехите, я в ухото, я 3-4 капки наведнъж в устата. Абе тъпа работа Crazy Зузе, освен да го разтваряш в АМ, аз така бих правила, ако хранех с шише.

# 592
  • София
лл ми каза вигантола да не го слагам в млякото, понеже бил мазен залепвал по стените на шишето и там си оставал.
и аз капя в устата, ама моето дете за всичко отваря уста  Mr. Green

# 593
  • В къщурката на хълма на феите
аз го давах с лъжица с АМ в нея .. капката си седеше в средата на течността и първо тя изтичаше в устичката на Ема, та в общи линии поне с даването кахъри нямах, само с реакцията й към него Mr. Green

Месечко всички витамин Д-та са мазни Peace

някой да даде снимка на въпросната Туя .. аз до април месец няма да се кахъря за ваксини, ама ако тогава ни дадат зелена светлина за поставянето, ще ми се наложи да знам ..

# 594
Да отговоря - аз давах Вигантол, мазен е да, в листовката му пише, че може да се дава в млякото, стига да се изпие цялото количество, затова го давах така отначало. После си купих лъжичка, мъничка на Авент и в нея капех заедно с няколко капки вода и нямаше проблем да го изпие.

# 595
С капкомер може да се дава също, при нас работи повече от лъжичката

На нас ни изписаха някакви капки за рахит от 20тият ден  newsm78???

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 16:22 от Звезден^Прах

# 596
  • В къщурката на хълма на феите
е па да де .. витамин Д Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 597
е па да де .. витамин Д Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green
Аз капех в устата, че да не остава никъде. Гледах ако накапя някоя капка в повече, на другия ден да капна по-малко... Невинаги ми се получаваше, ама важно беше да опитвам. Whistling

# 598
Моето гардже за всичко си отваря устата, няма проблем  Mr. Green Ще си й капя директно  Mr. Green

много тенкс за инфото  Mr. Green

# 599
Ох, тая Прашулинка  Mr. Green  Hug Hug
Бибо, ще се нормализира всичко, гарантирам  Hug
Бела, понеже забравих от много емоции, добре дошли  Hug
Зуз, много се радвам, все така спокойно да спинка кенгуринка  Hug
Петеска, мерси, мила  Hug Леле, имам Кул пач, как не се сетих за него  ooooh!
Давам вагинтола директно в устата, много й харесва  Mr. Green
Така, днес бяхме и на друг лекар, преслушаха я обстойно, нищо. Отидохме и до УНГ, първо я взеха за момче, а после я направи и по слаба- вика около 8-9 кила е нали  Mr. Green Та ушичките са й добре, гърлото е червено, няма налепи, ноо каза, че яко са й тръгнали зъбите, виждал три на куп  Shocked Нооо по-интересното е, че два от тях са кучешките  Mr. Green Mr. Green Не знам аз все я гледам, не е червено, побеляло е просто и многоо твърдо  Thinking
Та извода, отглеждам си малко вампирче, аз що ви казах, че и на пълнолуние не спи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт