Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 145
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
Стелинко и всички, айде мина обяд, наздравее  Mr. Green

Много ви благодаря, правите ме истински щастлива, че ви познавам, макар и виртуално, е, някои и лично  Heart Eyes
Тедко, всичко ще се нареди! Аз мисля, че сега е точният момент за това нещо, това ще ви съживи и направи по-уверени във всичко  Hug
п.п. и да се поправя, значи пише се ДентокиНд, а вчера съм написала ВАгинтол Joy Бай дЪ уей, аз така винаги съм си го и чела, все се чудих как може така да се казва Joy

# 646
Ееее Дестке,друго си е човек да си сръбне !Наздраве за твое здраве сладурано!

# 647
Ами незнам, вярно че малката го пиеше миналата година по това време, явно ми е стара информацията, ама много помагаше(на моето дете) тоя Аптамил Комфорт  Peace

# 648
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Теди, уф много ще ти е трудно мила, да то и без модула не става работата, а и ще развяваш тумбак до последно.Ше устискате, щом ескапела е прескочил значи голЕм пич ще си имаш да знаеш (говоря в мъжки род, че от сега имам някакви предчувствия).Довечера ще питам ММ за това поделение, дано да е въпросното  Praynig

Мецо, значи .... все на теб късата клечка ... всичко ще е наред с Ема, ще видиш  Hug Hug Hug

Зузка, каквото такова мила, не си го слагай много-много, гладно дете не се държи.Теди е права обаче, че АМ отдалечава от кърменето, въпреки че познавам мами дето си кърмеха смесено с АМ та чак до една година.И това не е гаранция,  но по-важното е да сте добре и нахранени, пък като се успокоиш и не го мислиш толкова може да ти се увеличи кърмата  Hug

# 649
съгласна съм с Теди, но за жалост вече 19 дни се борим без особен успех с кърмата. Каквото-такова, важното е, че все пак давам каквото има и се старая.  Whistling

# 650
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо, значи .... все на теб късата клечка ... всичко ще е наред с Ема, ще видиш  Hug Hug Hug

ммм много съм съгласна .. няма нещо, което при мен да е станало лесно Mr. Green

# 651
Ох, аз още съм тука  Mr. Green
Ако имате Лидл наблизо, има страхотни предложения http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-A0D453A9-68E8D363/www_lidl_bg/hs. … sl/513.htm?id=114

# 652
  • Северозапада
Зузанка, нЕма да се предаваш, ей. Ей ни нас, вече 8 месеца сме така - кърмим се + АМ. Първите 1-2 месеца си беше сигурно 50:50. После ми се поувеличи кърмата и дохранвах м/у 150 - 200 мл. дневно. Имало е периоди и с повече и с по-малко. Не знаеш колко пъти рИвах тук, че не мога да я увелича тая пуста кърма. Пък колко пъти ми е идвало да захвърля и помпа и всичко, а като се има в предвид, че и диета трябва да пазя........ Давай си на Ради първо да суче, а после я дохранвай колкото изпие, аз поне така правех. После изцеждах. Може би и мойто момиченце е голям фен на маминото мляко, защото ни веднъж не ми е отказала ц*ца. Каквито и да са причините, факт е, че можеш да кърмиш доста, дори на смесено хранене  Peace

# 653
Охо ,какво прочетох.Теди честито!  Hug Дано всико е наред   Praynig Praynig   Heart Eyesи ТМ се разкайва за било и то намек.И като гушне едно красиво и здраво момченце(дано станат шарени),ще се разтопи.Щом си пила и хапче ,а е станало ,значи така е писано.ММ е бил преди години "киста" и е бил премахвах и тормозен със сумати тогава конски инджекции" ,ако сте чували за тях  и тяхното действие.......,но ето родил се е живо и здраво бебе.
А за работата браво на отношението на колегите ти.Много рядко някой влиза така в положение.

Деска честит празник     bouquet !Да си жива и здрава и много обичана.Дано изкарате хубав празник,щом и малката Кокоска вече няма Т, дано не вдига повече.И наздраве!

На нас май вече доста ни помага сулфатиацола има ефект ,значителн по-добре е положението.Доволна съм  Peace.какво ли не мазах био правени и др. а то сулфатиацолчето........да се окоже решението,дано  Praynig.Май след като зараснат раничките ще трябва да пудря обилно ,че да е сухичко и да нямаме повече такива ранички.

Мец ,вашето дупенце ли беше нещо подсечено или бъркам. newsm78.Може ,ако не си да пробваш  със сулфатиацол. Peace

# 654
  • Габрово
Деситка, честит рожден ден   bouquet. Много здраве, усмивки, обич и незабравимо приятни мигове с малката Кокоска  Hug.

Теди, това си е баш хубава новина  Hug. Мъжът ти ще я смели, ще погледне под друг ъгъл на нещата и ще се усмихне.
Разбирам го как се чувства без работа, аз 3 години преди да забременея с Ика бях безработна и затова и вземах социалното майчиниство от 100 лв. на месец за 1 година. На заплатата на мъжа ми сме четирима, добре че от няколко месеца е по-редовна.
Никой не знае какво го чака зад ъгъла, както днес си добре, утре си зле и обратното.
Тъжно ми е, когато на момичета борили се за бебе им се налага да минават през разговори за аборт.

# 655
  • Северозапада
Лилка, браво, че сте оправили дупето. Аз пак да кажа, че в някои случай нещата се оправят само след смяна на марката пелени. При нас имаше временни подобрения от различните кремове, но окончателно оздравя дупето, след като смених марката.

# 656
  • В къщурката на хълма на феите
Мец ,вашето дупенце ли беше нещо подсечено или бъркам. newsm78.Може ,ако не си да пробваш  със сулфатиацол. Peace

ааа сулфатиацола е най-дълбока резерва, че от него по-яко осушаващо няма, пък при нас в момента проблема не е толкова във влагата, а в гъбички след гадния АБ .. ама с джинджирата и кортикостероида, позакрепихме положението и вече отива на подобрение .. все още има тук таме зачервявания, но те са по-скоро остатъчни от най-тежко поразените участъци от дупето й, отколкото новопоявило се подсичане Peace

# 657
Еее, изписали сте света  Mr. Green
мернах тук - там нещо, ще ме прощавате  Blush
Рокси, много е сладка малката  Heart Eyes Имаме абсолютно същите щори в хола  Blush
Деситке милаа, честит рожден ден, да си жива и здрава и много обичана  Hug Hug Hug
Теди, мила  Hug Hug толкова хубава новина  Hug ще се нареди всичко, Господ си знае работата, а на теб леко бременеене  Hug Hug

# 658
 Кажи-речи изчетох половината тема , ама викам да се разпиша преди да е свършила  Crazy.
 Първо - добре дошли на свежите попълнения мами  Heart Eyes, мисля че само с Бибо не се "знаем "  Hug.
 Деси - честит  рожден ден , да си много здрава, все така позитивна и като се нагласите да увеличавате семейството да стане от раз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
 Теди - сега разбирам какво сладко притеснение си имала - безпроблемна бременност ти желая с още едно прекрасно бебче на термин . Вярно , че в труден момент идва , но съм сигурна че ще се справите и това ще ви направи още по-сплотени и щастливи  Hug Heart Eyes.
 Зузи - ако Ради има по- дълги паузи , в които спи можеш да опиташ да се изцеждаш  Hug. Дафина пропускаше по едно нощно хранене ( обикновено това в 12 ) , около две седмици ставах нощем да се цедя , млякото използвах на следващия ден , обикновено привечер , когато не минавахме без шише с АМ. След това като че ли кърмата ми се регулира  Blush. Но пък зълва ми е кърмила с дохранване до годинка  Peace.
 Весе - радвам се че си се успокоила след прегледа при очния лекар и , не се и съмнявах че с Анди всичко е наред. Едната ми племенница си кривеше едното оче почти до 3 години, с времето все по-рядко но наистина си беше притеснително ( въпреки че лекарите бяха казали , че не виждат проблем ). И тъй като съм с три племенника да си кажа на всеки какво му имаше   Blush- на другата племенница и седеше малко по-отпуснато единият клепач( на моменти , не постоянно)и окото изглеждаше попритворено , също го израстна . А племенникът проговори на 3 години, но това не попречи в първи клас да го изберат на тържеството на буквите да разкаже приказка  Grinning.
 И други теми имаше по, които искам да се изкажа , ама наведнъж няма да успея .
 Прегръщам ви всички , малки и големи  Heart Eyes.Болните да оздравяват , учещите все така да си взимат изпитите , да няма плачещи и  кисели деца  Hug.
 При нас нощите все още са неспокойни , горните първи зъби мисля са на ред , понякога се събужда и през 1-2 часа , в най-добрия случай през три. Денем обособихме предиобедно и следобедно спане ( понякога и по два часа откарва на едното). Откакто почнахме попарата не отказва закуска . А жълтък давам по четвърт през ден , откакто Дафина е на 7,5 месеца ( смятам го за хранителна и пълноценна добавка).Все още сме далеч от прохождане , или пълзене дори , само седнала си играе , най-много да се метне напред за някоя играчка . Но пък много пее и бърбори  Mr. Green.

# 659
  • Велико Търново
Деско, жива и здрава да си - ти и цялото семейство! Много хубави моменти да ви предстоят заедно  Hug Heart Eyes
Теди, едно голямо честито!  Hug Това е най-хубавата новина по всяко време, поне за мен е така. Нормално е мъжът ти да мисли за финансовата част, но нещата се променят - днес си така, утре - иначе. Пожелавам ти всичко да е наред до финала  Hug
Мравче, много е хубаво, че сте добре вече.
Зузка, ние сме на Фризолак. Май не го хвалят много, но понеже в болницата я започнаха с такова и й действа добре, т.е. няма запек, повръщания или нещо друго, та затова продължихме с него. Иначе и аз точно днес се замислих да го сменяме с нещо по-добро, но като прочетох Месечинката май ще се откажа  Whistling
А за дохранването с АМ - пак да си кажа, че те разбирам напълно. Правя всичко възможно - пия лактогонен чай, тъпча се с жито, наливам се с течности, слагам на гърда на поискване, боли, ама сискам зъби, само и само да посуче. Обаче всичко това не стига. Иска и дохранване. Не всеки път, обикновено за 24 часа поне 2 пъти сме с АМ, но само на кърма не мога. Това означава да си мъча детето и да пищи от глад. Не, благодаря! Така че продължавай така, както на теб и Ради ви е добре  Hug

Да попитам пак за лецитина: знаете ли дали ще ми помогне, ако са ми запушени някои от дупките на зърното, по които изтича млякото? Дано не ми е глупав въпросът.

Мецанке, стегна ми се стомахът докато те четях. Надявам се всичко това да е само един лош спомен след време, когато всичко е извън опасност  Hug

Качих снимки и в третия албум  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт