Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 236
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
Месечко, ще я видиш, само да се постопли малко и ще чукнем една среща с Борко, Килна и Муцунка  Mr. Green Ако пък има и други желаещи, ще се радвам  Mr. Green

Фейти  Hug

Кокосче, дано няма повече Т  Praynig Целувки на Кокосата  Hug

Аз дадох Абоколикен 2 пъти, дано спим спокойно  Praynig

# 541
  • shumen
Деси,да се оправя бързо Дени.За АБ давай,че да не стане по лошо.
Вкъщи ММ и свекъра го изкараха само с хрема,а от тази вечер и свеки е така.Аз започнах да кихам нещо и дано и мен не ме хване,че тогава незнам кой ще гледа малчо и как ще го опазвам.Май ще отивам да пия и аз Колдрекс макс грип докато не ме е свалило и мен.
Сигме,много е сладка Лия.
Месечко и Борко е много сладък.
Аз сега започвам да търся пролетни дрешки на малчо,че всичко ни е окъсяло.
Аз също ползвам Джинджира и съм много доволна.

# 542
  • до едно тепе
Видях много ама много сладки дечурлига. Heart Eyes  Мамите да ги нагушкате хууубаво от нас.
Деско щом е силно зачервено гърлото давай АБ с чиста съвест. Ако продължава да дига температура вземи и беладона 9СН-5 гранули на всеки 2 часа.Давай си независимо от останалите температуро понижавщи-при нас определено помагаше. Гадни вируси м*мка им #Cussing out
Аз съм някъде на дъното. Не знам още колко ще издържа честно smile3516
Прибрах си детето от ясла, изкъпахме се и след един час ми се стори, че е топъл. Мерих 37,9 . Мерих пак в 9-83.3-дадох му нурофен и сега я свали и спи. Пак спря да яде-легна си на една и половина кисели краставици и 5-6 лъжици супа. Баща му вчера беше при личната че кашля, утре ще водим и Слав, че и той почна да подкашля. Грип ли е що ли не знам. Иде ми направо да се метна отнякъде. Отивам да си купя ваучер за скачане с бънджи м*мка му #Cussing out
Лека нощ. Не се чудете ако зачезна някъде тия дни. Ще си лекувам психиката вероятно  ooooh!

# 543
Ойй, Поспалане, ужас, няма край при вас  #2gunfire Дано се разминете лесно тоя път  Hug Hug
Дани, бързо се оправяйте и вие  Hug
Зуз, пожелавам ти непробудна нощ  Mr. Green  Hug
Отивам да си гушам бухтичката  Heart Eyes

# 544
Анди засега обича и ваната и процедурите след. Абе добър ми е, пу-пу.  Mr. Green

Що бе Вес, моя да не е лош,  като не се кефи на масажа.
Не мога да кажа нито, че е ревлив, нато проблемен. Малко е по- инатлив, ама като майка си. Като каже, че не иска, не иска. Ако иска нещо, то го иска веднага  Crazy Ама аз нямам против. За момче е хубаво да е по инатлив и с характер. Нищо, че на мама мамата ще и се... разкаже  Mr. Green
Днес горямо объркване. След обед направи пауза от 4 часа и 20мин. яде, къпахме го след час и заспа и пак откара 5:40 без да яде. Хубаво, ама дали ще ги направи тея паузи през нощта. Сега да вземе да ми се буди през 2 часа не е познал. Въпреки, че има до тук 5 хранения, ако до сутринта направи още 3 мисля, че ще е добре. Въпроса е как да обърнем паузите да ги прави през нощта.

Хайде лека, че той вече спи, да лягам и аз, че не се знае кога ще ставаме. Нещо ми подсказва, че ще е скоро  Crazy

# 545
Благодаря за посрещането   Hug
 Весе, и аз се бях ориентирала към неонатолозите в Токуда но реших все пак да питам по-вещите от мен  Simple Smile
Меци, ще прочета и за  проф. Литвиненко и доц. Божидарова и ще видим къде ще отидем, благодаря ти много  Hug
За коликите- докато се цедях и давах кърма изпробвах метода на Лилка с мастичката и всичко беше тип-топ, но в момента, в който минахме на АМ веднага започна да го боли коремчето и да присвива крачетата. Пробвахме Биогайа, но освен че нямаше ефект и акото ни стана тъмно зелено и педи каза, че било от нея /биогайата/. Сега сме на колийф и нешата се поуспокоиха, ще взема да пробвам Абоколикена, нали казвате че били със същия състав  Peace
Прахи, аз също имах запушени канали- първо на едната гърда, после на другата  ooooh! Съответно и бучки, които ме боляха адски много при цедене + температура. Пих антибиотик и Лецитин и се цедих на час и половина в продължение на около 20 дни и така се оправиха нещата.
Тони, Андрейката също се дере ужасно като го къпем, даже и като сменяме памперса вдигаме целия блок на крака  Shocked Не мога да си обясня защо, някакъв страх ли е или нещо друго  newsm78 Иначе и ние от 2 дни го къпем между 2 хранения и е по-добре  Praynig

Много са хубави бебоците, които сте показали, пу-пу  Heart Eyes

# 546
Ох и аз имам бучки от днес следобяд, ужас направооо, боли както и да застана  ooooh!  Сега буднах малката за да ме облекчи, защото аз не мога да цедя, само малката като е на гърдата не ме боли цеденето .... та ще си я будя, ако не друго поне ще съм сигурна , че хапва....

За подсечено дупе на нас ни помага много А DERMA CYTELIUM LOTION . Слагах го и на пъпчето, мн доволна, че от това дрискане мн се бяхме подсекли, но го пресече в случая, освен че пресича възпалението изсушава и кожата и е перфектно, в болницата ми го изписаха заедно с др, неща на рецепта и съм мн доволна че го взех  Peace

# 547
  • Северозапада
Ох, и ние сме болни - и двете. Педито каза, че е грип. Аз бях почнала още в събота да се разболявам. В понеделник се прибрахме от Ст. Загора и вечерта Софи вдигна Т - 39о. Не можем да я свалим трайно. Давам Нурофен на 8 часа. Доки каза, че можело 5 дни да поддържа висока Т. Не можем да спим вече 2-ра вечер, само на ръце иска, оставя ли я, писва. Сега съм я кротнала и спи в шезлонга, не бяхме го ползвали от месеци.
София също реве след баня, сега по-малко и поне успявам да я намажа. Преди се дереше и докато направя бърз масаж вдигахме блока.

# 548
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Уф Поспалане, е**ти и яслата и чудото, вземи го подсили с някакъв имуностимулант по дългосрочно.Ние от октомври не сме се разболявали, като изключим две хреми само - през октомври и в момента.От 2м. и половина сме на Изорекс и съм много доволна от него.

Сега в момента се разхреми доста.Познайте и кой е хремав - кака му естествено, от нея е прихванал, но продължавам изорекса и се надявам да мине само с хремата, малко подкашля от секретите и давам и флудитек.Честно казано очаквах тази нощ да вдигне и Т., но слава Богу няма за сега   Praynig Иначе е весел и играе, само няма апетит и отказва от време на време нацяло кърмене и хранене.

Деско, как изкарахте ноща? Мен ме е страх така с коритото за висока Т.  newsm78 , но щом е помогнало при вас, добре. Hug

Мраве, да се оправяте бързо и вие   Praynig Hug

Прахи, само това е спасението, бебето е най-добрата помпа  Peace

Тонче, така са кърмените деца, за режими не може да става дума  Whistling

При нас ситни снежеца.как не ми се излиза никъде, но се налага за кухнята да се излезе и да изпратим кака на училище.

# 549
  • В къщурката на хълма на феите
въъъъъъъъъй добре, че хвана студ да избие тия вируси, че направо като ви чета и ми прималява .. да се оправяте всичките .. ние го изкарахме тоя зор с високата Т, възпалените уши и кашлянето и си пожелавам да го преживея пак през 2114г. и ни ден по-рано .. вчера ходихме на УНГ да прегледа Ема, жената беше много коректна, бръкна във всяка дупка по специалността й, натиска, дърпа, светка и накрая каза, че абсолютно всичко ни е спокойно - уши, нос, гърло - няма секрети, няма нищо .. Ема си ровела в ушите, щото я сърбят и като я засека да го прави много настоятелно, лекарката посъветва да я чеша аз с клечка за уши или ако успея да бръкна в устата й и да почеша венците .. каза да очаквам горден десен предкътник да прореже до края на седмицата, щото процеса вървял с пълна пара и такаа ..

# 550
Бре какви са тези болести ?Бързо да оздравяват всички,аз ще си седя у дома и носа си няма да подам пък  Crossing Arms
Благодаря на всички за милите думи , тортата е мое производств,но то си ѝ личи липсата на професионализъм  Mr. Green
Моя син е в творчески период ,хванал е един химикал(затворен) и рисува,рисува по стените и по пода ...жална ми майка като се научи да им маха капачките -опс редактирам се - отвори го   Crazy

# 551
  • В къщурката на хълма на феите
демек жална ти майка от сега, а Mr. Green Mr. Green

# 552
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Стели, к'во говориш бе ... супер е тортата  Peace майстор си   chef

Мецо, казах ти че я сърби, то ако имаше нещо щеше да вдига Т.  Stop

Ние излизаме, не знам как ще върви количката в снега на непочистените тротоари но няма начин.Шейната я дадохме на Боровец на едни приятели и не са я върнали още, ама с шейна не искам такъв хремав, че мисля и дъждобрана да сложа, че прехвърча още.

# 553
демек жална ти майка от сега, а Mr. Green Mr. Green
Сиреч ,да  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 554
  • Варна
Ох, много болнички има в темата. И ние сме болни, първо баткото, след два дни и Тео. Аз успях за един ден да се оправя, но Малчо след 5 дни температура от понеделник е на антибиотик, в петък отново сме на лекър.

За банята - до преди 2-3 дни нямахме проблеми, но дали от това, че е болничък или пък водичката е била по-гореща от няколко дни се съдира да реве като влезем в банята и докато не се облечем и гушнем след това. Надявам се бързо да отшуми проблема и отново да се радваме на банята.

Общи условия

Активация на акаунт