Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 243
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Къде виждаш само "Джинджира"? Има Джинджира алба актив, която е по-концентрирана и се смята, че е за остра фаза на проблема.
Моето е такова:
http://apteka.framar.bg/30015722/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4% … 0%BC%D0%BB-borola

Бебето е розово, но разликата е само по-малката разфасовка.

# 526
Къде виждаш само "Джинджира"? Има Джинджира алба актив, която е по-концентрирана и се смята, че е за остра фаза на проблема.
Моето е такова:
http://apteka.framar.bg/30015722/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4% … 0%BC%D0%BB-borola

Бебето е розово, но разликата е само по-малката разфасовка.

Това ползвам и аз и съм страшно доволна. Все още имам от него, при условие, че го взех когато малкия имаше гъбички на около 3/4 месеца. Икономично и доста ефикасно се оказа  Mr. Green

# 527
  • В къщурката на хълма на феите
Стани е такоз каквото ти ми показа, не бях виждала Mr. Green Mr. Green
Весе ами ето за това говоря

аз като цяло се бях насочила към това, което ти ползваш, но просто ще изчакам да видя дали на А-дермата пяната от зелената серия няма да помогне и ако тва не стане, директно изпатърквам към аптеката ..

оф, отивам да къпя едно сърдито бебе Blush

ми то и ние гъбички от тъпия АБ явно сме си завъдили, първо беше пъпчици, после станаха адските рани, днес Ема се наака и от напъване се зачерви цялата, та и раничките при това ..

п.с. оооооооф ми тя пак е наакана и вече тотално тече кръв от дупето й .. изобщо няма да чакам, ми изстрелвам ММ до аптеката, че тая вечер от туй дупе сигурно пак няма да спим #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 528
  • Габрово
А, пробвали ли сте Дефламол? Аз и разранените си зърна и подсечено оправих с него.

# 529
  • София
Доколкото разбирам цинкът е под друга форма в тази.
И Анди свърши тая работа...

# 530
Белче, здравей и от мен и от тук  Hug

Аз малко съм притеснена. В памперса на Хриско имаше малко синкава слуз, доста лепкава. Ядох филия със сладко от череши на закуска, на обяд си куснах от бурканчето. Възможно ли е да е от него в комбинация с колики и слюнка.

Мойто чаве ме побърква. От сутринта имаше 3 хранения на 2 часа и 1:50, след яденето в 12:30 заспа и го събудих в 16:50h. Цял след обед спа. Задържах го буден до 18, къпахме и пак заспа. Не знам вече това къпане. Във ваната се радва, ритка, може цяла вечер да се плицика, но да го намажа и облека е истинско изпитание. Посинява от рев. С масажа е пълна импровизация. Принципно го правя сутрин, след миене на дупето. Ако сутрин надуе гайдата и не успея да направя масажа го правим вечер в самата вана, до като не се усети, че го баламосваме. Не знам някога ще свикне. Завиждам на тези, които им се радват бебоците в тези моменти  Tired

# 531
щом показвате челядта и аз да покажа мойто гардже

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 20:35 от sigma

# 532
Тони, и ние на водата се радваме, мълчим и си кротуваме, но дойде ли време за мазане и обличане, става война Crazy Оставям я да си поплаче, а аз си масажирам, колкото мога. Иначе през деня на няколко пъти се масажираме, много обича да й мачкат нежно крачетата  Joy

# 533
Сигме, много, много е сладка. Heart Eyes И между другото е абсолютно същата като детенцето от аватара ти.
Вава, и Калина е много сладка. Hug На нас ни подариха подобно якенце-ягодка, но още не съм й го обличала.
Месечко и Стели и вашите юнаци са прекрасни.  Hug

# 534
  • Габрово
Сигме, много е чаровна с тия тъмни очи и руси коси  Heart Eyes. Вече да не би да крачи?

# 535
  • В къщурката на хълма на феите
Тони че тя Ема и сега е така .. даже вече знае, че след сапунчето идва изплакване и вадене от коритото, та напоследък ми бута ръцете и не дава да я барам, да не би като пропуснем сапунисването, да пропуснем и ваденето от водичката, ама нтцЪ .. пусто вадим я Mr. Green Mr. Green следва солидна порция рев, тръшкане, мрънкане и докато мине цялата програма, съм я подсушила, турнала памперса и нощничката и те такаа Mr. Green

п.с. тая вечер адския трилър тука - Ема постоянно се опитва да ухапе баща си и като не може, почва да го буха де свари с бастуна от джвъчката за прохождане .. вече едва се сдържам да не се изхиля, щото ако го направя и ММ ще ми се разсърди Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 536
  • Варна
Сигме,
разкош Heart Eyes
За банята - и Борислав беше така, разсипваше се от рев, докато не се види облечен, вдигнат на ръце и гушнат, затова за мазане с лосиони и масажи и дума не можеше да става Mr. Green
Зузе,
пропуснах да кажа, че ти видях разкошотията накрая Heart Eyes Надявам се и наживо да я видя преди Борче да е тръгнал на ясла, а аз на работа Whistling

# 537
  • София
Аз днес вече казах, че Лия е разкошен разкош! Simple Smile
Анди засега обича и ваната и процедурите след. Абе добър ми е, пу-пу.  Mr. Green

# 538

За банята - и Борислав беше така, разсипваше се от рев, докато не се види облечен, вдигнат на ръце и гушнат, затова за мазане с лосиони и масажи и дума не можеше да става Mr. Green

Същите бяхме и не  Mr. Green
Де е малката красавица на Зу ... искам да я видяяяя  Heart Eyes
Видях яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя  Mr. Green страхотен малък бонбон, да го изям  Heart Eyes
Зу мила, не че нещо, ама цялата на теб прилича  Mr. Green Hug

Сиг ... много бързо порасна малката и все повече ми прилича на теб  Heart Eyes

Мецанке ... и при Пламен бяха в началото пъпчици, после ставаха повече и повече и накрая беше кошмарна кледка. След пръскането раните започнаха да се белят и започна буквално да си сменя кожата Shocked От същия спрей му мажа и дупето, само че си пръскам на пръста и мажа зачервената зона.  Heart Eyes

# 539
Mного упорита Т. След обяд й дадох Нурофен, не видях никаква файда от него. От Панадола се успокоява и я посвали малко, а това за пръв път го дадох и не подейства. Вдигна до 39.2 към осем часа, дадох Панадол, сменяхме мокри чорапи, свали половин градус само  ooooh! Накрая коритото в хола, много пяна(това го знам от нашата отчетна, мехурчетата изсмукват Т) и се плацика доста време, докато позастине водата. Охлади се доста, облякохме пижамата, нацока се хубаво и заспа като къпана  Mr. Green Надявам се да имаме лека нощ и повече да няма Т  Praynig
Благодаря ви на всички  Hug Беше ми много премисъл за АБ, че ни е за първи път, гадна работа  Blush
Аз се сетих и за Слави на Поспаланче, че беше и той така милия  Tired
Много хубава Лия, Сиг, станала е прекрасна госпожичка  Heart Eyes
Много хубав Борко, Ика, Ради, Радина и всичките ни деца изобщо, личи си, че с мерак сме ги правили  Mr. Green  Heart Eyes
Лека вечер на всички ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт