Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 248
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Прахче, за бучки и запушвания в нашата отчетна много хвалеха компресите с извара. Пробвай  Hug
Видя ли ми по-назад поста с телефона на консултант по кърмене. Мисля, че ще ти е от полза  Crazy

А, якето всъщност е цял космонавт, тематичен, да й подхожда на името  hahaha

Лилка, вие нали идвате често до Варна? Защо не вземеш от кремчето за дупе на аптеки "Попова" на ул. 27-ми юли, вълшебно е Hug

# 511
Веси-щом е спокоен нищо.Най много масажче ,колело,свиване на краченцата ...Wink
Прахи-кураж,след 40-тия ден някъде кърмата се регулира и ще си благодарна на себе си , че си издържала болките и неразположенията в началото Simple Smile
Много целувки на Деничка(малката) и бързо да оздравява
Абе тез варненски чеда много хубаво беее  Heart Eyes
Пуснах 3-4 снимки в албума  и сори за лошото качество  Blush

# 512
  • Габрово
Тоничка, що си създаваш толкова грижи за едно къпане? Не е никакъв проблем да пропускате.

Весе, щом е спокоен, има апетит, няма вид да се мъчи да се изака, а и корема не е твърд, ако пръцка - нищо  не го прави, може само лек масаж с длан под пъпчето, по посока на часовниковата стрелка да въртиш.

Много хубави Борко и Калина  Heart Eyes.

Иглика също сефтоса пързалката, но забравих апарата да я щракна ... утре.

п.п. И Ради е разкошен  Grinning

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 17:55 от ivap

# 513
  • София
Правих масаж и гимнастика с крачетата, ама засега полза няма. Колко време мога да го чакам спокойно?
Май забравих да кажа за Борко, че е прекрасен!
Пък Ради (и тортата) много ме кефят! Стели, ти ли я прави?

# 514
  • Варна
Деси,
в нашата отчетна има детенце със същите симптоми като при вас, явно е поредното вирусче.. Нали и Слав на Поспаланчо беше така преди няколко дни? Почвай АБ, ще видиш как ще му просветне на детето Hug
Ваве,
мда, много ме е яд, че се разминахме, ама на - моят пак смени режима. Много сладка КАлина Heart Eyes
Тоничка,
на втората снимка е в пясъчника, тръгна да влиза, подхлъзна се и падна, тъкмо се чудеше кво да прави - да става ли, да не става ли Joy

# 515
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ха добра вечер вече.
Аз днес се наработих до обед, че Митака от снощи беше само със запушване на носа, а днес вече хвърляме сополи на един метър.Иначе е весел засега, като изключим смукането на сополките - направо инквизиция.Дано да прекараме само с хрема  Tired

БелаС, много неприятно усложнение, но важното е че вече сте добре, добре дошла  Hug

Биби, нормално е в този период и в това часово време пролактина е с най-ниски нива.Почти при всички е така, ще се нормализира до 2-3 седмици. Нарича се лактационна криза, след кърменето в 20ч. ако не му стига и се сърди може да предложиш изцедена кърма за дохранване, а не АМ.По този начин дори ще си увеличиш лактацията и по бързо ще преодолеете кризата.Изцеждай рано сутрин между 4 и 8 сутринта, тогава кърмата е най-много, и съхранявай в хладилника до вечерта. Peace

Всички болни да се оправят бързо   Praynig Hug Hug Hug

А пък Митко като видя Борко със шейната му се хили, хили, обаче като видя Калина направо започна да и пее ....  Laughing   Mr. Green

# 516
  • shumen
Пете,да се оправя скоро Митака.Дени е със сополи от няколко дни и педи каза,че е от зъби или от студа.На мен не ми се вярва много и му давам Цинабсин и Витамин С профилактично.Засега няма кашлица,няма Т,играе и беснее из нас и дано не става по зле.

# 517
Благодаря за мненията за капките за колики!  Hug

Кокос, бързо да й минава на Кокоска Confused Hug

Белче, радвам се да те видя и тук Hug

# 518
  • В къщурката на хълма на феите
Белла проф. Литвиненко и доц. Божидарова - първия е шеф на детска неврология, другия е неговия заместник .. работят в УМБАЛД София. Работят и на кабинет към поликлиниката с предварително записан час и направление - обаче час се записва за след 1-2 седмици, понеже много бързо се разграбват - от тях по-добри няма .. аз лично съм по-доволна от доцентката .. някак си по-земна и заинтересована изглежда от децата, професора повече като клинични случаи, интересни за студентите ги разглежда, но и двамата бяха много коректни и каквито и въпроси да задам, ми се отговори изчерпателно и без следа от раздразнение Peace

# 519
Вава,голям бонбон е малката. Heart Eyes
На мен от Варна ми изписаха едно кремче за подсичане ("вълшебно" е ама този път.....)от болницата като родих.На Рали много й помагаше(и нея раждах там  ).Но ,то няма как да действа сега,помогна малко ,ама ние все сме наакани  Crossing Arms.Измия го ,само  секунди докато сложа днес вече сулфатиацол пръц и малко аки ,бърша слагам пак.Успея ли да го намажа като облека се повтаря действието.Много пръцка и вади по нещо,дупето сухо не остава.Не яде толкова ,колкото ака.И при това положение и Тридерма дали ще успее да подейства незнам  newsm78  ще го видим.

А дали ако дам капки за колики (никакви не съм давала)няма малко да регулира акито ?Май малко тъп въпрост,но има някаква логика нали помага дейноста на червата,стомаха ,поне да подейства нещо от тава ,което слагам на тези ранички вече.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 19:21 от лилка

# 520
спИцЯлно се обръщам към Фейт - яяя да ми кажеш джинджирата дето я ползваш, коя от всичките, които намерих в нета, е всъщност .. ако може да ми покажеш на снимка, щото на има джинджира алба дрън дрън, джинджира алба бебе дрън дрън, джинджира без алба дрън дрън и т.н. и всичките са подходящи при подсичане, но явно има някаква разлика, само дето аз не схващам точно каква и искам някой използвал мазилото да ме осветли по въпроса, че парите хич не са малко, пък не ща да ги давам за неща, които няма да помогнат Peace

# 521
  • София
Меци, не съм Фейт, ама да кажа че разликата между Алба и Алба бебе е само разфасовката.

# 522
И аз знам за тази Джинджира алба ,че е хубава  newsm78.Тридерма ако не ни успокои към нея ще привегна ,да видим дали ще ги свърши и тя някакви.

# 523
ми мноо са смотани пък!! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

а това, че едното е джинджира алба, а другото не е?! някой да знае разликата каква е?!

# 524
Меци, аз съм ползвала тази и съм много доволна Peace.http://www.momo.bg/product/52/dzhindzhira-aktiv.html
Док ни каза, да пръсна малко, изчаквам няколко секунди и слагам памперса. Каза, че действа и при изгаряния, при пъпчици, които излизат по личицето. Дано и на вас помогне. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт